Oğlum olacakmış :/

Sevinmeden sevinmeye fark var işte. Benim ailem baskı kurmuyor üzerimde onlar da torun sevinci yaşıyorlar mesela :) ama zırt pırt her gördüklerinde aynı şeyi bozuk plak gibi söyleyip durmuyorlar. Heveslenmesine bişey diyen yok ama insan tahminde bulunur,gerisini Allaha bırakır. Alim gibi ben bilirim siz ne bilirsiniz drlar ne bilir,havasına girmemeli. Evet hamilelikte sinir var,ama bide üstüne basarlarsa daha da bir sinir var:) benimkinin üstüne basılmış hali bu! Hiç yorum yapmasa hiç de torununa heveslenmiyor demezdim çünkü şahsen kimse için çocuk doğurmuyorum.
Eşimin beni takmadığını nasıl çıkardın acaba?
Nerden çıkardın takmadığını mesela?

Alıntı yapamadım ama eşimin hatrına gidip geliyorum yolda görsem selam vermem demişsin ya e verme. Görümcenle gez, gelmesin o. Eşin senin hatrını düşünsün anladın mı ne gerek var sinirini bozmaya. Abuk subuk şeyleri iyilik diye yapıyorlar işte. Benim kayınvalidem de saçma sapan bayramlık alır oğluma her bayram. Geçen bayram basket şortu mu ne almıştı heves deyip geçiyorum işte. Önceki konularından kv'nin nasıl biri olduğunu bilmiyorum tabi, benimki iyi sayılır ondan her şeyi gözüme batmıyor. Ama sen çok ağır şeyler yaşadıysan nefes alması bile sinir eder. Boşver gitme görme, hamileyken modun yüksek kalsın.

Hee yok ya öyle değil. Ben üzülüyor diye gidiyorum. Annesi sonucta beraber gitmek istiyor yoksa ben gitmek istemediğimde kesinlikle beni zorlamaz. Kv ile ilgili ilk konum aslında. Çok kafama takmıyorum ben onu sadece şu hamilelikte üstüme gelmesinden bunaltmasından sıkıldım. Yani beni gördükçe konu her zaman oğlan çocuğu olur kapatmayı da bilmez. Ben konuyu değiştirdikçe,üstüme geliyor. Yaşlı ve alıngan diye de ses etmiyorum işte..
çok sık gitmiyorum zaten ayda 1 filan anca gidiyorum.
Görümcemi de oğlunu da asla bırakmaz hep beraber gezmek ister biri geldiğinde :))) yani ben görümcemle dışarı çıkmak istesem bütn sülalesine beni sinsi ilan eder o yüzden hep beraber bir araya geliyorum. Aman çok ta gitmem zaten. bitek onu görünce strese giriyorum onun dışında hamileliğim çok sakin geçiyor kafam rahat.

Aynısının kız versiyonuydu benimki hep kız olcak olcak diyordu bir ara erkeğe benzetti doktor yaniliyordur kiz o bence dedi ve sonuç kız çıktı cok istedi söyledi ya havasindan geçilmiyor sanki onun cocugu benim annem hic böyle seyler yapmıyor ikisininde ilk torunu halbuki tamamen görgusuzluk Allah sabir versin canım ne çıkarsa çıksın cinsiyeti ikisinde de kafani sisiricek burnundan getiricek malesef

Kapatmazsa da ben kapatıcam zaten az kaldı
ayyy tövbe tövbe
konunuzu okuyunca inşallah kızı olur demişim içimden :)

kaldı ki hiç böyle yorumlar yapmam sağlıklı hayırlı evlat olun da ne olursa olsun

çenesi düşük kv işte

Bu kaynanalar hep böyle demek ki Benim ki de ilk duyduğunda erkek olacak dedi, ben iki çocugumun da cinsiyetini bildim kesin erkek dedi,erkek olursa ömür boyu ben demiştim diyecek. Gerçi her öğrenen senin oğlun diyo ama bakalım Allah hayırlı evlat versin

Benim kayinvalidemde tam tersi Biz cinsiyetini ogrendikten sonra sordu ne dedi erkek dedik sonra bu duymus bir akrabadan onun gelinine once erkek demisler sonra kiz buda kaynanama bosuna heveslenmeyin sizinkide kiz olur demis. Kayinvalidemde o gunden beri yok yok doktorlar birsey bilmiyor kesin kiz olur bu deyip duruyor halbuki pipisi gayet bariz ve net gorunuyordu Kendisi erkek cocuk hastasidir tuhaf cahilce dusunceleri var ve aklinca beni bu sekilde yermeye calisacak. Esim ve benim icin hic farketmiyor halbuki hatta biz kiz olmasini cok istiyorduk hamile oldugumu yeni ogrendigimizde ama insanlarin boyle tuhaf hesap kitaplara girmesi gercekten sinir bozucu.

Allah sabır versin canım. Benim kayinvalidem de erkek senin rüyamda gördüm ikiz bir de diyordu. Önce tek olduğunu öğrendiğinde bozuldu sonra da cinsiyeti ogrenmeye giderken onunda goturdum dr kız diyince ikinci kez bozguna uğramış oldu:)) bazen kulakları tikamak gerekiyor çünkü hamilelikte insanın ruh hali çok değişik oluyor. Canını sıkmasina musaade etme he anne he de geç. Rabbim hayirlisini versin ins kız erkek farketmez:)

Benim kaynanada hamile olduğumu ögrendiği andan itibaren oğlun oğlun diye başlamıştı. Benim içime doğar ben bilirim diyodu hep tesadüf gerçekten oğlum oldu
Şimdide ben bildim anladım muhabbetlerini dinliyoruz.
Kurtuluş yok
Ortada ikinci bebek muhabbeti yok ikincide erkek olacakmış onada el attı can sıkıntısından

Doguma bi ay kala bana da herkes. Oglan demisti. Halbuki doktorlar hep kiz.dedi
Kizim oldu sukur. Cok sinir bozucuydu.

Yalnız 4 aylık hamile olman konusunda haklı olabilir. Son adet tarihinden itibaren hesapladın mı?

Doguma bi ay kala bana da herkes. Oglan demisti. Halbuki doktorlar hep kiz.dedi
Kizim oldu sukur. Cok sinir bozucuydu.

Evet sinir bozucu :) haklı çıkmaz umarım yoksa havasından geçinmicek sonra herkese ben demiştim diycek. Komşusuna yaptığı gibi işte :)

:)))) Allah sabır versin canım bilirim çok can sıkıcı Allah bağışlasın :)

İkiz olayı iyiymiş dr.a sormadı mı ikincisi nerde bunun diye ne yiyip ne içiyorlar da bu hale geliyorlar acaba

Benim gibi 10 yildir ayni evde yasamiyorsun en azinda =) yakinda nirvanaya ulasacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…