allah kurtarsın ne diyimBenim gibi 10 yildir ayni evde yasamiyorsun en azinda =) yakinda nirvanaya ulasacam
Benim gibi 10 yildir ayni evde yasamiyorsun en azinda =) yakinda nirvanaya ulasacam
valla bazıları biliyor gerçekten. ben kız içimden geçiyordu bir arkadşım tutturdu oğlun olacak diye ama nasıl sinir oluyorum. oğlum napıyo filan diyordu ona oğlum deme diyodum neyse sonuç cinsiyet belli oldu erkek. ama o benim arkadaşım ve aramızda bi muhabbet var kızınca kızdığımı belli ediyorum. kayınvalide insanı daha sinir eder. o şekilde baskı yapmasına da gerek yok
Eğer gerçekten erkek olursa işte o zaman yandın bu muhabbet bir ömür sürer. İnsana kafayı yedirtir böyle insanlar
çok sevindim hayırlı olsun bebeğinizKızlaaaarr doktora gittim ve dr'um "kız bu" dediya inşallah iki hafta sonra daha net olunca da kız der dua edin o kadar sevindim ki anlatamam :))
çok sevindim hayırlı olsun bebeğiniz
kv de de otursun soğuk su içsin
ben burda deli oldum ya
kafanızdan tuz mu döktü
tam sabırlık kv cidden
allah sabır versin
Kızlaaaarr doktora gittim ve dr'um "kız bu" dediya inşallah iki hafta sonra daha net olunca da kız der dua edin o kadar sevindim ki anlatamam :))
Ah aminnnallah kurtarsın ne diyim
Eeee kv ne dedi
Hatta dediğini boşver yüzünü anlat yeter hahaahahah:) telefonda söyleme de yüzünü gorelim:)
Benim kv diretmedi ama ruyamda gördüm oglun olacak diyordu.
Hatta esimin ailesi icimize oglan doguyor dediler. Bende kendimi oglana alistirdim nerdeyse onlar oyle diye diye.
Doktorum da ilk basta erkege benziyor ama belli olmaz kordon da olabilir diyince kesin erkek moduna girdik.
Sonra ogrendim ki kızım olacakmış.:)
Allah hepsine de saglik versin.
Ona söylemedim daha :)
Söylemesem mı acaba
HahahahhahahahaSöyle söyle hatta gizli kamera çek youtube yükle biz de izleyelim hahahahH
Ay bir de dediği çıksa havasından geçilmez "ben demiştiiim"
Ultrason mu bakmadım yorumlara 14 sayfa olmuş. Maşallah bebeğeNeyseki cikmamis güzeller güzeli kız geliyor inşallah hayirlisiyla sağlıkla sihhatle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?