Oğlum sanki beni sevmiyor

Aynı dert bende de var ama benim bir çocuğum daha var oğlum 37 aylık kızım 15 aylık. Kv ile aynı binadayiz kızım doğduğundan beridir kv ilgilenir ha bu demek değil ki ben onunla hiç ilgilenmiyorum bir de kv her dediğini yapar kardeş kıskançlığı da eklenince bana gelmeyi oda istemiyor zaman zaman bende o duyguya kapilsamda büyüyüp beni anlayacak yaşa gelecek inşallah. Ben bol bol öpüp seni seviyorum diyorum . Kardeşini bırakıp onu alıp gezmeye çıkartiyorum
Buna rağmen beni reddettiği zamanlar oluyor

lütfen kendinizi üzmeyin.
eşimin teyzesinin 3 yaşında bir oğlu var beni gördüğü zaman aklı gidiyor çocuğun ne anne ne babasına gidiyor.
gece bi kere annesini uyandırmış ablaya gidelim diye ağlamış..

beni de haftada 2-3 kez anca görüyor ama ben onunlayken sadece oyun oynuyorum sevdiği şeyleri alıyorum falan.. sizce beni annesinden fazla sevme ihtimali var mı ?
benleyken annesi babası çağırsın asla gitmiyor. benim evden ağlaya ağlaya gidiyor sadece onunla fazla ilgileniyorum ve bişeyler alıyorum diye.. evet çok seviyorum bayılıyorum oda bunun farkında tabi..
sizinkide öyle bişey.. her zaman görmüyor sonuçta biraya geldiğinde svegiyi hissediyor bu yüzden gelmiyor size siz nasılsa hep elinin altındasınız :)
lütfen üzmeyin kendinizi... şuan o kadar üzgünüm ki.. konunuz yüzümü güldürdü resmen..
benim yerime de öpün ufaklığı

Yok gerçekten bu hafta sonu birkaç saat beraber oldular kayınvalidem de vardı hepsi sever ama busefer böyle oldu. Yani sürekli görüşüyoruz ama ben hep yanındayım onu bırakıp gitmem normal zamanda. Önceden de eltimi baya sever hani anlaşılır ya ama ben varken bu hareketleri asla yapmazdı. Saece bu hafta sonu olmaya başladı.

Üzülme canım zaten çok küçükmüş. Dediğim gibi bence ya çok görüyor diye alışmıştır. Yada biraz eltin pozitif davranıyorsa sevgisini fazla veriyorsa hissetmiştir. Sen onun annesisin seni sevmediğini düşünme sakın. Ama benim yiğenime de böyle halası ok ilgi gösteriyordu. Hep birlikte vakit geçiriyorlardı. Çocuk zaman geçtikçe nedense düzelmedi halaya başka bir düşkünlüğü kaldı.

kaç yaşında çocuğunuz belki onu da götürmediğiniz için size küstü o şekilde davranıyor olabilir

Daha minicik o size sevgisini ifade edemiyor biraz daha buyuyunce baskalariyla cok guzel paylasimlari olsa da sizin yerinizin ne kadar ayri oldugunu anlayacaksiniz.
Eşimde öyle diyor ama ben biraz abarttım mi artık bilmiyorum üzüldüm işte. Gerçekten herkesi sevsin anlaşsın niye negatif bir çocuk olsun ki ama hani benden yüz çevirmesin o an hissedemedim bunu korktum. İnşallah dedipiniz gibi olur sağolun

Cocuklar cok acayip zaten, 2. Donem boyunca haftada 1 gun halasi sehir disindan kalkip geldi kizima bakmaya. Nasil duskun kizima nasil seviyor ilgileniyor anlatamam, parka goturuyor, alisveris yapiyor, bir dediğini iki etmiyor, kizim da benim okula gidecegim onun gelecegi gunu iple cekiyordu. Neyse gecen hafta halasinin sinavlari vardi diger halasi geldi bikac gun kaldi. Ona diyor ki halacim sen ne kadar iyisin x halam (normalde her hafta onun icin gelen) hic guzel yemek yapmiyor, benimle oynamiyor, parka bile goturmuyor. Dedim nankor bu cocuk, gozumle gormesem inanirim. Ustelik kotu dedigi yemekleri de ben yapiyordum :lülülü:

Hiç dert etmeyin kendinize de boşu boşuna üzüntü yaşatmayın. Kızım şu an 13 yaşında 6 aylıktan 3 yaşına kadar babaannesi baktı gündüzleri ben çalıştığım için. Ve ilk torundu o kadar çok şımartılıyor her dediği yapılıyordu ki anlatamam. Akşamları alıp eve geçtiğimizde ya da hafta sonları istediği bir şeye hayır dediğimde ben babaannemlere gidicem diye ağlıyordu. Çünkü onlara gittiğinde istediği her şey olacağının farkındaydı. Şimdi ise geçti gitti o huyları, arada babaannesi kızım burada kalsana küçükken hep ağlıyordun babaannemde kalacağım diye şimdi niye kalmıorsun diyor. Kızım ise hayır babaanne o küçükkenmiş şimdi kalmak istemiyorum evimde annemle babamla olmak istiyorum bir de odamı özlerim diyor.

Merhaba arkadaşlar üç dört gündür moralim çok bozuk. Hafta sonu açıköğretim sınavları vardı. Kayınvalidemgille aynı sitede oturuyoruz. Bir tane eltim var o kvlerle aynı apartmanda ve sürekli beraberler. Sınav dolayısıyla oğlumu oraya bıraktım. Ben eltimi çok severim çok iyi anlaşırız. O da oğlumu çok sever ilgilenir gezdirir kısacası ben yokken herşeyiyle o ilgilenir. Sınavdan geldim düşünün üç dört saat görmedi beni oğlum uyuyordu uyandı ve bana baka baka gidip yengesinin kucağına yattı ona sarıldı. Sonra benim yanıma geldi. Biraz zaman geçti oğlum benim kucağımdaydı eltim mutfaktan geldi sanki annesi gelmiş gibi benim kucağımdan kendini yere atıp yengesine sarıldı onun kucağına gitti. Pazar günü sınavdan geldim kapıyı açtı eltim kucağında oğlum bak anne gelmiş diye gene bana gelmek istemedi ona sarıldı.
Dün iftarda beraberdik dönerken ben ayakkabılarımı giyiyorum oğlumda eltimin kucağında gel oğlum diyorum gelmiyo ona sarılıyo üç kere falan çağırdım kesinlikle kucağıma gelmedi ki normalde kapıda biri dışarı giderken onunla gitmek ister gezmeye gidicem dışarı çıkıcam diye ama bana gelmedi. Eşim geldi o çağırınca hemen geldi zaten babası varken kimseye gitmez hadi eşimi az görüyor oyüzden diyorum ama annesi varken neden bana gelmiyor Israrla yengesine sarılıyor onda kalmak istiyor? Çok üzüldüm beni istemiyor sevmiyor diye.inanın oğlum herkesi sevsin zaten dedim ya eltim çok iyidir bana abla oldu çok severim onu sevmesinde sorun yok ama beni annesi olarak böyle bana gelmemesi ona sarılması sürekli normal mi? Önceden de çok sever yengesini hep ona güler kucağına giderdi ama bu söylediğim gibi değildi şimdi beraberken sanki annesi o gibi davranıyor bu da beni kahrediyor inanılmaz üzüldüm.
Dün parka gittik orda eltiminde kızları var onlarda vardı gene benim oğlan yengesine koştu sarıldı.
Oğlumun herşeyiyle kendim ilgileniyorum oyun yemek herşey babası bile değil ben hep birlikteyiz onu asla bırakıp gezmeye biryere gitmem sadece sınav için bırakırım o da birkaç saat. Evde gayet oynarız güleriz evde sarılır eder. Ama bu hafta sonundan beri yengesini nezaman görse beni unutuyor. Ya bu normal mi geçer mi bu? Beni sevmiyor mu istemiyor mu sıkıldı mı benden? Çok ama çok üzülüyorum. Kılına zarar gelse hatta gelmeden ona bişey olacak diye yüreğim ağzımda gezerken ben o beni istemiyor başkasının yanında benden yüz çevirdi resmen. Kusura bakmayın çok uzun oldu ama üzüldüm işte içimi döktüm sizlere..
elti gibi değil de teyze gibiolmus kadın.tebrik ediyorum onu maşaallah Allah bozmasın.

Hangi paragraftan anladınız bunu? Eminim baştan sona okumadan yazdınız.

Hayır okudum konuyu da takip ediyorum.
Konu sahibine de sordum söyledim.
Çocuk yemgesi ile sürekli bir arada olduğu için alışmış olabilir diye.
İlk mesajımda uslup biraz sert olmuş farkettim maruz görün.
Ama kötü niyetli yazmadım.

Hadi kardeşim bilip bilmeden sataşıp durma işine bak insanların dert diye açtığı konuyu kapattırmak istemiyorum ve bir daha yazmazsan iyi olur.

180 derece nası döndün anlamadım? Az önce konu sahibine cins laflar eden bendim sanki :KK51: benim yorumdan sonra konu sahibine canımlı konuşmaya başlanışsın :KK70: 5 dakika içinde bu kadar hızlı dönülebilirdi brrravo:ukala:

Hiç dert etmeyin kendinize de boşu boşuna üzüntü yaşatmayın. Kızım şu an 13 yaşında 6 aylıktan 3 yaşına kadar babaannesi baktı gündüzleri ben çalıştığım için. Ve ilk torundu o kadar çok şımartılıyor her dediği yapılıyordu ki anlatamam. Akşamları alıp eve geçtiğimizde ya da hafta sonları istediği bir şeye hayır dediğimde ben babaannemlere gidicem diye ağlıyordu. Çünkü onlara gittiğinde istediği her şey olacağının farkındaydı. Şimdi ise geçti gitti o huyları, arada babaannesi kızım burada kalsana küçükken hep ağlıyordun babaannemde kalacağım diye şimdi niye kalmıorsun diyor. Kızım ise hayır babaanne o küçükkenmiş şimdi kalmak istemiyorum evimde annemle babamla olmak istiyorum bir de odamı özlerim diyor.
Dediğim gibi eltim çok ilgilenir sever gerçekten sağolsun gezdirir eder heralde ondan öyle oldu biraz. İnşallah bende o günleri görürüm sizin gibi. Çocuklar sevildiği şımartıldığı yeri iyi biliyor gerçekten bebekte olsalar.

elti gibi değil de teyze gibiolmus kadın.tebrik ediyorum onu maşaallah Allah bozmasın.
Gerçekten öyle çok sağolsun. Burda yalnızım eşimden başka kimsem yok ama eltim bana resmen abla oldu e oğlumla da teyzesi gibi ilgilenir sever gerçekteN

15

Oğlum 15 aylık
Benimde kizim bu yasta. Bazen biri fazla ilgilenince oyle yapar. Pek mantigin olmadigi aylar normal oyun cocugu kim fazla ilgilenirse ona gider. 15 ayda ilk defa 2 saat kv ye birakmistim gelince yuzume dahi bakmadi:-) olabilir boyle seyler daha kucuk kafaniza takmayin.

Back
X