Oğlum sanki beni sevmiyor

Allah korusun ya ama isteyerek olmadı bu ayrılık. Tribini yediğim çocuk şu bir haftadır aklımı aldı naptım da böyle oldu diye dediğiniz gibi kırıldı heralde bana bilemedim ki :KK43:

Her zamankinden daha fazla vakit ayirin bikac gece onunla yatin ve ona bol bol onu sevdiginizi soyleyin

Dert etmeyin o kadar geçer ya çocuk yeni dogunca bile annesini kokusundan tanır o kadar bağ var yani sevmemesi mümkün mü ilgi gosteriyordur o da o nedenle sever çocuk bende olsa bende üzülürüm belki bi kere oldu çok üzüldüm ama yine de takmamaya çalış[/ inşallah geçicidir ya belki onu bırakıp gittim diye öyle yapmıştır :( bakalım zaman gösterecek öyle mi değil mi..

Daha 15 aylik bence cocuktan bu kadar cok sey beklemeyin. Benim kizim 18 aylik babasina gider eder kapida aileden birini gorse yuzume bile bakmaz ayakkabilarini alir bana el sallar onlara gitmek ister. Kayinvalidemler annemler vs oldugu zaman suratima bile bakmaz. Biz hep onlarlayiz ve daha kuralciyiz. Diger akrabalar simarttigi icin onlari tercih ediyorlar ben olsam cok takilmam

Benim dediğim gitme etme deme sizde bi kaç gün görmeyin mesela o sık görmekten olur benim çocuğum bensiz kimsede kalmaz mesela bi kere o zaman kaldı ama ablamda sizin gibi eltisi ile yakin ve o bi yere gidince çocukları falan onunla rahat rahat kalır o da öyle yani sık gördüğü için kaç yaşında
15 aylık daha. Aynen bizde aynı yerdeyiz ve buaralar pek görüşmüyoruz ama normalde sürekli görüşürüz

R ridak42 tabikşfe düşünmüyorlar bunu en temel nedeni şu onlar akşamdan akşama görüyolar bu nedenle çocuklar onlara gidiyor bu duyguyu anlayamıyolar bütün gün ilgileniyoruz kendimizden ödüb veriyormuşuz gibi hissediyoruz sonunda bize gelmeyincede böyle hissediyoruz canım sen sakın böyle hissettiğini belli etme kadın ne kadar iyi olursa olsun anlatır kocasına o da gider kv. Anlatır ondan ona yayılır o yüzden gerek yok sen sakin ol stres yansıtma
Yok eltime bişey demem zaten yoksa kırılır bana onu kırmak istemem hiç. Hayırlısı olsun canım hepimiz için de inşallah herşey gönlümüzce olur

size küsmüş olabilir öpün koklayın bir evlat için annenin önüne birşey geçmemesi lazım sağlıklı olan bu, benim kızım ben çalıştığım halde her zaman önceliği benimdir. teyzesini anneannesini babasını dedesini çok sveer ben geldim mi herkes bir yana gider kızm bana gelir.
Ne güzel senin için. Önceden çağırdıklarında hemen bana sarılır gitmezdi taa ki bu hafta sonuna kadar.okadar güzeldi ki bu duygu..onu öpüp koklamadığım tek yer uyurken ki bazen dayanamıyorum gene de öpüyorum :)

Daha 15 aylik bence cocuktan bu kadar cok sey beklemeyin. Benim kizim 18 aylik babasina gider eder kapida aileden birini gorse yuzume bile bakmaz ayakkabilarini alir bana el sallar onlara gitmek ister. Kayinvalidemler annemler vs oldugu zaman suratima bile bakmaz. Biz hep onlarlayiz ve daha kuralciyiz. Diger akrabalar simarttigi icin onlari tercih ediyorlar ben olsam cok takilmam
Ya elimde değil ki engel olamıyorum bu düşüncelerime. Hatta utanmasam o an orda ağlayacaktım asansöre zor bindim abarttım galiba ama gene olsa gene üzülürüm gene ağlamak isterim eminim ben :( çok aşırı duygusalım malesef..

Merhaba arkadaşlar üç dört gündür moralim çok bozuk. Hafta sonu açıköğretim sınavları vardı. Kayınvalidemgille aynı sitede oturuyoruz. Bir tane eltim var o kvlerle aynı apartmanda ve sürekli beraberler. Sınav dolayısıyla oğlumu oraya bıraktım. Ben eltimi çok severim çok iyi anlaşırız. O da oğlumu çok sever ilgilenir gezdirir kısacası ben yokken herşeyiyle o ilgilenir. Sınavdan geldim düşünün üç dört saat görmedi beni oğlum uyuyordu uyandı ve bana baka baka gidip yengesinin kucağına yattı ona sarıldı. Sonra benim yanıma geldi. Biraz zaman geçti oğlum benim kucağımdaydı eltim mutfaktan geldi sanki annesi gelmiş gibi benim kucağımdan kendini yere atıp yengesine sarıldı onun kucağına gitti. Pazar günü sınavdan geldim kapıyı açtı eltim kucağında oğlum bak anne gelmiş diye gene bana gelmek istemedi ona sarıldı.
Dün iftarda beraberdik dönerken ben ayakkabılarımı giyiyorum oğlumda eltimin kucağında gel oğlum diyorum gelmiyo ona sarılıyo üç kere falan çağırdım kesinlikle kucağıma gelmedi ki normalde kapıda biri dışarı giderken onunla gitmek ister gezmeye gidicem dışarı çıkıcam diye ama bana gelmedi. Eşim geldi o çağırınca hemen geldi zaten babası varken kimseye gitmez hadi eşimi az görüyor oyüzden diyorum ama annesi varken neden bana gelmiyor Israrla yengesine sarılıyor onda kalmak istiyor? Çok üzüldüm beni istemiyor sevmiyor diye.inanın oğlum herkesi sevsin zaten dedim ya eltim çok iyidir bana abla oldu çok severim onu sevmesinde sorun yok ama beni annesi olarak böyle bana gelmemesi ona sarılması sürekli normal mi? Önceden de çok sever yengesini hep ona güler kucağına giderdi ama bu söylediğim gibi değildi şimdi beraberken sanki annesi o gibi davranıyor bu da beni kahrediyor inanılmaz üzüldüm.
Dün parka gittik orda eltiminde kızları var onlarda vardı gene benim oğlan yengesine koştu sarıldı.
Oğlumun herşeyiyle kendim ilgileniyorum oyun yemek herşey babası bile değil ben hep birlikteyiz onu asla bırakıp gezmeye biryere gitmem sadece sınav için bırakırım o da birkaç saat. Evde gayet oynarız güleriz evde sarılır eder. Ama bu hafta sonundan beri yengesini nezaman görse beni unutuyor. Ya bu normal mi geçer mi bu? Beni sevmiyor mu istemiyor mu sıkıldı mı benden? Çok ama çok üzülüyorum. Kılına zarar gelse hatta gelmeden ona bişey olacak diye yüreğim ağzımda gezerken ben o beni istemiyor başkasının yanında benden yüz çevirdi resmen. Kusura bakmayın çok uzun oldu ama üzüldüm işte içimi döktüm sizlere..

Üzmeyin kendinizi yengesini herzaman görmediğinden sımartılıyodur. Ondan bu yaptıkları benim yiğenimde yapar sonra döner unutur annesine gider.

Üzmeyin kendinizi yengesini herzaman görmediğinden sımartılıyodur. Ondan bu yaptıkları benim yiğenimde yapar sonra döner unutur annesine gider.
Burayı okudukça içim rahatladı zaten sağolun. Bir tek benim oğlum değil neredeyse bütün çocuklar yapıyormuş bunu :)

Benim oğlum 2 yaşında, çalıştığım için annem bakıyor. İşten geldiğimde bazen bahçede oyun oynuyor veya çocuklarla koşturuyor o esnada ne yapsam yüzüme bakmıyor. Hangi taraf daha eğlenceliyse onu tercih ediyor. Mesela babasına da çok düşkün eğer babası varsa her şeyini babasıyla paylaşır. Bazen üzülüyorum bende ama çocuk işte napıcan :)

Benim oğlum 2 yaşında, çalıştığım için annem bakıyor. İşten geldiğimde bazen bahçede oyun oynuyor veya çocuklarla koşturuyor o esnada ne yapsam yüzüme bakmıyor. Hangi taraf daha eğlenceliyse onu tercih ediyor. Mesela babasına da çok düşkün eğer babası varsa her şeyini babasıyla paylaşır. Bazen üzülüyorum bende ama çocuk işte napıcan :)
Ya canım tabi siz gibi çalışan annelerin işi daha zor yani akşama kadar göremiyorsunuz özlüyorsunuz. Aynen çocuk şimdi onlar için en büyük öncelik oyun eğlence gibi..bir yerde okumuştum özellikle çalışan annelerin çocukları annesi gittiği için bu şekilde cezalandırıyormuş anneyi. Sanki babalar gitmiyo :) Allah sağlık versin kuzularımıza gerisi hallolur inşallah. Tabi insan bunları biliyo ama işte üzülüyoruz bazen de o da anneliğin doğasında var galiba.

Benim oğlanda anneannesi ni görünce anında beni satıyor , onun kucağına gidiyor ben çağırıyorum gelmiyor , benim ki henüz 10 aylık o bile değişikliği biliyor çünkü anneannesi oynatıyor , gezdiriyor , parka götürüyor sizinki de böyle bişeydir emin olun , üzmeyin kendinizi bi süre görmezse eltinizi unutur zaten . Siz de bu sürede değişik oyunlar , gezmeler derken daha çok bağlanırsınız birbirinize

15 aylık yeğenim var ablamın çocuğu benim eşime bazen anne der çok güleriz her gördüğünde onun kucağına atlar ondan annesine zor gider ağlar hatta
Ben hamile olduğum için kucağıma alamıyorum eşim de çok sever gezdirmeyi onunla yarım yamalak da olsa konuşmayı haftada 1 ya da 2 kez gördüğü halde eşime çok düşkünür siznki de öyle ni durumdur yenge 1 saatte görse biraz ilgilidir kucağında gezdirmeyi seviyodur bebekler bayılır buna
Senin yerını kımseyle alamaz boşuna Motel bozma:super::super::super: üzm e tatlı canını

Tabiki seni daha cok seviyor bole seyleri kafaya takma belkide eltin senin yapmasini yasakladigin bir seyin iznini vermistir bi arastir bir yiyecek bile olabilir anneler tabi daha kuralci oluyor normal olarak benim oglumda babanesine boyleydi

Bebek o daha.. O şuan bütün insanları, hayvanları her şeyi seviyor :)) Sende diyosun tatlı biriymiş eltin onunla da güzel zaman geçirdiyse sevmiştir. Hem için rahat etmeli bak sen sınavdayken bebeğine iyi bakılmış. Bakılmış ki bebeğin çok sevmiş yengesini.

Canım üzülme benim oğlum da 4 yaşına girecek oda yenge hastası ve bende hiç bırakmadım sadece bize ve biz onlara gittiğimiz sürece görüşüyorlar ama birbirlerini çok seviyorlar yengesini çok sevmesi seni sevmiyor anlamına gelmez ne olursa olsun oğlun senden vazgeçmez belki kendisinde götürmediginiz için size küsmüş olabilir benim oğullarım öyle bana küsünce baskasini tercih ediyor bir çeşit tavır ama seni sevmekten vazgeçmez ne olursa olsun gelir anne diye ağlar üzülme sen

Benimde 15 aylik yegenim bana kosar nerde gorse, annesine gitmez bana gelir. Bosuna kuruntu yapiyorsunuz bebek onlar.

Back
X