OGLUM SUREKLI BENI OPMEK ISTIYORISTIYOR

Bence dert edecek birşey yok.
Çocuklarınızın duygusal zekası ve empati duyguları çok gelişmiş ve geçirdiğiniz zor süreçte size destek oluyorlar.Maşallah onlara.
Umarım kendileri gibi vicdanlı insanlarla karşılaşırlar hep.
Insallah, Allah'im hepimizin cocuklarini kotulerden korusun insallah :)

Küçük oğlunu büyütüp ben evleneyim diyesim geldi inanır misin ?:KK70: Ne kadar tatlı bir cocuk çoğu adam onun gibi adam değil .

Ben de babanın yokluğunu senle doldurduklarini düşünüyorum. Hem onlar daha baya küçük ve erkek çocukları hep illaki anneye düşkün oluyor zaten.
Beklersen alayim seni :KK45:
Erkek kardesim gulmekten yikiliyor halimize. Bir de cok hastaysam biri saclarimi oksar, digeri masal anlatir uyumam icin :KK48:

Anneme bağırmadıgım günü hatırlamam babam korkardı öyle bir şiddetle bağırıyordum ki

Hayir kisisel gelisimleri acisindan yanimda yatirmiyorum. Ancak istisna durumlar da atesli hasta falan olurlarsa.
Bir sorun göremedim ben o zaman.psikoloji psikiyatri okumadım ama kişisel yorumum 60-70 sarilma kısmına kadar bir sorun görmedim ben.acaba ayrılık surecinde çocuklar suçluluk hissine mi kapıldı da affettirme icgudusuyle opuyorlar ya da biz ne olacağız hissine.yani onlar birbirini birakiyorsa bizi de bırakırlar birgun ya da bu süreçte sizin çok Üzgün hallerinizi mi gorduler annemiz bize muhtaç gibi mi algıladilar.tabi bunları uzman Dr. Lar degerlendirecektir.ama sorun bunları derim.

Bir sorun göremedim ben o zaman.psikoloji psikiyatri okumadım ama kişisel yorumum 60-70 sarilma kısmına kadar bir sorun görmedim ben.acaba ayrılık surecinde çocuklar suçluluk hissine mi kapıldı da affettirme icgudusuyle opuyorlar ya da biz ne olacağız hissine.yani onlar birbirini birakiyorsa bizi de bırakırlar birgun ya da bu süreçte sizin çok Üzgün hallerinizi mi gorduler annemiz bize muhtaç gibi mi algıladilar.tabi bunları uzman Dr. Lar degerlendirecektir.ama sorun bunları derim.
Onceden de oyleydi ama.
Uzgun halimi ne kadar saklasam bile, hisseden ve anlayan cocuklarim var. Benim onlari birakmayacagimi bilirler.
Sadece bana ozellikle bu dunyada ki misyonunu soruyordu.
Ben de onlara misyonlarinin insanlari karsiliksiz sevmek, kotu haraketten once, kotu dusunmemek, merhametli olmak, bu dunya uzerinde ki her canliya hassas davranmak vb. Seyler konusurdum.
Bundan mi etkilendiler acaba bilemiyorum ki

Sinirden ikimiz birbirimizi çok hırpalardık bide çok sert bi kızdım hiç aglmazdım öpmedim sarılmazdım ailedekilere sonrada bazı hatalar yaptık işte :)
Uzuldum ikinizin adina da. Bilinc altiniz da ne vardi acaba? Hatalr insana mahsus zaten, tekrarlamazsaniz mesele kalmaz :)

Onceden de oyleydi ama.
Uzgun halimi ne kadar saklasam bile, hisseden ve anlayan cocuklarim var. Benim onlari birakmayacagimi bilirler.
Sadece bana ozellikle bu dunyada ki misyonunu soruyordu.
Ben de onlara misyonlarinin insanlari karsiliksiz sevmek, kotu haraketten once, kotu dusunmemek, merhametli olmak, bu dunya uzerinde ki her canliya hassas davranmak vb. Seyler konusurdum.
Bundan mi etkilendiler acaba bilemiyorum ki
Çok güzel bir dünyanız var...ama yaşadığımız dünyayla kesişmesi lazım cocuklarin dünyasının. Dünyalar kesişmezse uyum bozuklukları ait hissedememe vb.durumlar olabiliyor diye kalmış aklımda.
Keşke bütün dünya böyle olsaydı anlattiginiz gibi.
Çocuklar belki üstün yetenekli vb olabilir ve bu tip çocuklar çok özel eğitim ister ülkemizin şartları da malum.nobel ödülü alan vatandaşımız da maalesef beyin göçü olmak zorunda kalmış biri şartlar bunu gerektiriyor.
Benim nacizane fikrim mutlaka Üniv. Hastaneleri özellikle Hacettepe gibi yetkin yerlerle bir görüşün derim.orda tüm ölçümler yapılır psikolojik bir durum varsa tespit edilir yol gösterilir.
Allah yollarını açık etsin.bir sıkıntılı varsa bir an önce çözülsün inşallah.

Allah dertlerini göstermesin bence bir anormallik yok ama içiniz rahat hissetmiyorsa bir uzmanın da fikrini alın
babalarının ilgisiz olması ve sizin onlara olan düşkünlüğünüzden kaynaklıdır.
biz de büyüdük erkek kardeşlerim de bende anneme hala çocuk gibi düşkünüz :)

Back
X