Çocuk Hastalıkları Oğlum ve tanı konulamayan rahatsızlığı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Çocuk doktoruna tekrar soracağım bunu da çok teşekkür ederim

Hacettepeye uzağım ama üniversite hastanesine gideceğim randevu alıp. Çok teşekkür ederim

Genetik test yapıldı sorduğunuz buysa yani birşey çıkmadı. Böbrek için çocuk doktoru gitmeyin birşey yok dedi. Ama tekrar gideceğim ben böyle durup beklemeyeceğim. Çok teşekkür ederim. Gelişmekte olursa yazacağım mutlaka

O sıvıyı bir operasyon ile alamıyorlar mı? Çok geçmiş olsun

Genetik bir durum olabilir mi acaba diye düşünüyorum benim de ayak bileğimin altı şiş geçmiyor aynı zamanda kabuk bağlamış gibi duruyor ama yürümekte hareketlerimde bir problem yapmıyor bence çocuğunuzun yürüyüşünü etkiliyorsa farklı bir ortepediye tekrar gidin

İki ortopedi doktoruna gittim kemiklerde hiçbir şey olmadığı için birşey yapamadılar. Başka bir doktora soracağım tekrar. Ailede genetik bir hastalık da yok aslında ona da şaşırıyorum

Ankara da milli takımın doktorları var erdem yörükoğlu ve savaş kudaş bu doktolara görünün 2 sene teşhis konulamayan hastalığımı buldular efsane doktorlar

İstanbula gelme imkaniniz varsa cocuk doktoru nesim de eskinazis gorsun, teshislerinde hic yanilmaz cunku. Cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…