- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.599
- 158
- 40
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Şimdi de gobek bagi düşmüştü o kanıyor. Allah im ne kadar gücüne gitti demek lütfen dua edin beni Affet sin oglumdan çıkmasın benim hatalarimAklıma geliyorsunuz. Dilerim rabbim en kısa zamanda sağlığınıza kavuştursun, tüm şifa bekleyenlerin yardımcısı olsun.
Hemen doktora götürün lütfen.. benim oğlumda da olmuştu aynı durum anında doktora götürdüm. Batikonla pansuman yapıp kapattık ve bidaha olmadı.. ama aklımı kaçırcaktım.. çok iyi anlıyorum sizi.. inşallah önemli bi durum değildir.. Rabbim şifa versin size bağışlasın inşallah...Şimdi de gobek bagi düşmüştü o kanıyor. Allah im ne kadar gücüne gitti demek lütfen dua edin beni Affet sin oglumdan çıkmasın benim hatalarim
Şansıma ben ne kadar paniksem doktorlarım o kadar rahat. Bir daha olursa gel dedi aradık. Aile hekimine de gittik o da aynısını dedi şuanlik şükür bişey degilmisHemen doktora götürün lütfen.. benim oğlumda da olmuştu aynı durum anında doktora götürdüm. Batikonla pansuman yapıp kapattık ve bidaha olmadı.. ama aklımı kaçırcaktım.. çok iyi anlıyorum sizi.. inşallah önemli bi durum değildir.. Rabbim şifa versin size bağışlasın inşallah...
Ahhh kuzummm senin bir suçun yokki sen depresyondasın kendini suçlamayı bırakıp bebegine sarıl lütfen ayrıca kimsenin seni yargılamaya hakkı yok herkes aynı olmak zorunda değil ki sanki sen mi istedin bunu bol bol.dua oku Rabbi Yessir Vela Tuassir Rabbi Temmim Bil Hayır oku canım ferahlatirŞansıma ben ne kadar paniksem doktorlarım o kadar rahat. Bir daha olursa gel dedi aradık. Aile hekimine de gittik o da aynısını dedi şuanlik şükür bişey degilmis
Teşekkür ederim kucağımda şükür şimdi yine kontrole gidiyoruz bol bol emzirme mama verdim inşAllah düşmüştür her gidişle dusmediyse yikilarak ayrılıyor hastaneden kanadim kırılıyor kim diğer konumda ah ettiyse (ah benim olsa keşke vs gibi) nolur geri alsın oglumu Allah bana bagislasinDiger konunuza kotu yorum yaptigim icin oncelikle ozur dilerim bi an sinirle oldu cnku bende anneyim ve oglumla ilgili bi durum olmustu o yuzden o konuda cok hassastim.bu konuyla ilgili de gecmis olsun genellikle sarilik atlatiliyor.insallah bir an once oglunuzu tekrar kucaginiza alirsiniz.
Teşekkür ederim bilmiyorum inanır misiniz ama oğluma ezan i 7.güne bırakmıştık okununca kabuslarim azaldı zaten kuveze girince ortalığı yıktim artık farkındayım o benim.oglum evet hayatım değişti alışmak zaman alacak inş şu günleri atlatimdeAhhh kuzummm senin bir suçun yokki sen depresyondasın kendini suçlamayı bırakıp bebegine sarıl lütfen ayrıca kimsenin seni yargılamaya hakkı yok herkes aynı olmak zorunda değil ki sanki sen mi istedin bunu bol bol.dua oku Rabbi Yessir Vela Tuassir Rabbi Temmim Bil Hayır oku canım ferahlatir
Bahsettigim gözlerinin donmesi ymis normal dediler hemşire ye sordum. Ben hiç yeni doğana yakından bakmazdim mikrop kapat diyeAyrica sarılık olan bebeğin yüzü gözü tuhaf olmaz sadece sarı olur.bebegi benimseyemiyorsun acil doktor lütfen.yoksa daha kötü sonuçlar doğuracak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?