Çocuk Hastalıkları Oglum yenidogan bakıma alindi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Konu sahibi bebeğiniz inşaallah iyilesir merak etmeyin ama bence siz derhâl bir psikiyatriye gidin.sizin durumunuz daha ciddi.sanirim lohusa depresyonundasiniz.sizi cokk iyi anlıyorum zor bir dönem.ama önlemini almak lazım.

Canım bildiğim kadarıyla 16.49 okadar yuksek değil benim oğlumun degeri 12 idi doktorlar ciddiye bile almadilar mamayı ver çabuk iyileşir anne sutunede devam edersin birakmaz allah şifa versin bebise

Kurtulan mi ?
Biraz fazla kötümser düşünüyorsunuz.. Kızım da fototerapi görmeye başladığı gün sarılığı 16a kadar yükselmişti. Ama hiç kimse öleceğini yada sakat kalacagini düşünmedi.. 2 gün tedavi gördü ve evimize döndük. 2 hafta içinde de sarılığı tamamen geçti.. Yanlis hatırlamıyorsam bilirubin seviyesi 24'ü geçince hayatı tehlike söz konusu oluyordu..

Çok geçmiş olsun..
Kızmayın ama olayları fazla ajite ediyorsunuz. Kendinize de yazık bebeginize de.. Onun şimdi sakinlesmek için şefkat ve huzur dolu bi kucağa ihtiyacı var.. Bu korku ve panik hallerinizi bebeginiz hisseder. Sakin olun, iyi şeyler düşünün.. Yemek içmek bir yana moral de süt oluşumu için oldukça önemli..

Çocuğunuz hastaneden çıkar çıkmaz bir psikologa gidin. Yeni dogan sariligi yaygindir, inşallah gecer. Cok daha yüksek degerler de duydum. Icinizi ferah tutun. Siz iyi olmazsaniz bebek de iyi olamaz. Ve siz asla iyi degilsiniz. Lohusa sendromu mudur, adi nedir bilemiyorum ama acilen ruh halinizi duzeltin ki, bebeginizle birbirinize alisabilesiniz

Duygularını çok uçlarda yaşıyorsun.
Bebeğin kaç günlük oldu?
Fototerapi sınırı bebeğin kaç saatlik olduğuna göre değişiyor ama 16 yüksek bir değer değil o kadar.
Çok abartmışsın.
Lütfen bir psikiyatriste git.

Her olayı bu kadar ajite etmeseniz keşke. Allah şifa versin bebişinize de sizin bu haliniz ne olacak bilemiyorum

Oglum 12 ile eve çıktı değeri ertesi gün 9 a düştü bygün 11 e yükseldi.kafayı yemek uzereyim iyice Ve ben 9 kg verdim uykusuzluga meğer ne dayanikliymisim.

Şimdi de gobek bagi düşmüştü o kanıyor. Allah im ne kadar gücüne gitti demek lütfen dua edin beni Affet sin oglumdan çıkmasın benim hatalarim
Hemen doktora götürün lütfen.. benim oğlumda da olmuştu aynı durum anında doktora götürdüm. Batikonla pansuman yapıp kapattık ve bidaha olmadı.. ama aklımı kaçırcaktım.. çok iyi anlıyorum sizi.. inşallah önemli bi durum değildir.. Rabbim şifa versin size bağışlasın inşallah...

Şansıma ben ne kadar paniksem doktorlarım o kadar rahat. Bir daha olursa gel dedi aradık. Aile hekimine de gittik o da aynısını dedi şuanlik şükür bişey degilmis

Şansıma ben ne kadar paniksem doktorlarım o kadar rahat. Bir daha olursa gel dedi aradık. Aile hekimine de gittik o da aynısını dedi şuanlik şükür bişey degilmis
Ahhh kuzummm senin bir suçun yokki sen depresyondasın kendini suçlamayı bırakıp bebegine sarıl lütfen ayrıca kimsenin seni yargılamaya hakkı yok herkes aynı olmak zorunda değil ki sanki sen mi istedin bunu bol bol.dua oku Rabbi Yessir Vela Tuassir Rabbi Temmim Bil Hayır oku canım ferahlatir

Diger konunuza kotu yorum yaptigim icin oncelikle ozur dilerim bi an sinirle oldu cnku bende anneyim ve oglumla ilgili bi durum olmustu o yuzden o konuda cok hassastim.bu konuyla ilgili de gecmis olsun genellikle sarilik atlatiliyor.insallah bir an once oglunuzu tekrar kucaginiza alirsiniz.

Teşekkür ederim kucağımda şükür şimdi yine kontrole gidiyoruz bol bol emzirme mama verdim inşAllah düşmüştür her gidişle dusmediyse yikilarak ayrılıyor hastaneden kanadim kırılıyor kim diğer konumda ah ettiyse (ah benim olsa keşke vs gibi) nolur geri alsın oglumu Allah bana bagislasin

Teşekkür ederim bilmiyorum inanır misiniz ama oğluma ezan i 7.güne bırakmıştık okununca kabuslarim azaldı zaten kuveze girince ortalığı yıktim artık farkındayım o benim.oglum evet hayatım değişti alışmak zaman alacak inş şu günleri atlatimde

Bahs
Ayrica sarılık olan bebeğin yüzü gözü tuhaf olmaz sadece sarı olur.bebegi benimseyemiyorsun acil doktor lütfen.yoksa daha kötü sonuçlar doğuracak.
Bahsettigim gözlerinin donmesi ymis normal dediler hemşire ye sordum. Ben hiç yeni doğana yakından bakmazdim mikrop kapat diye

Bebeği ışık altında tutun Yen'i doğduğunda nolur nolmaz sarılığa karşı geceleri ışık kapatmayın bide sarı tülbent örtün üzerine oda faydalı bilincinize haberiniz olsun

lütfen öncelikle sakin kalmaya çalışın, yenidoğan sarılığı çok olağan bir durumdur. göbek düşmesinde de kanama olursa doktora gitmek gerekir. güçlü olun ki sütünüz olsun bebeğinize şifa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…