- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.599
- 158
- 40
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Bebiş iyimi ?Bahs
Bahsettigim gözlerinin donmesi ymis normal dediler hemşire ye sordum. Ben hiç yeni doğana yakından bakmazdim mikrop kapat diye
Teşekkür ederim kucağımda şükür şimdi yine kontrole gidiyoruz bol bol emzirme mama verdim inşAllah düşmüştür her gidişle dusmediyse yikilarak ayrılıyor hastaneden kanadim kırılıyor kim diğer konumda ah ettiyse (ah benim olsa keşke vs gibi) nolur geri alsın oglumu Allah bana bagislasin
Tabikide inanırım niye inanmiyim sadece sakin olmaya çalış bence yakın zamanda atlatacaksın sen hamileliğinde problemler doğumda problemler bide çevrendekiler bunalttı seni çok farkındayımTeşekkür ederim bilmiyorum inanır misiniz ama oğluma ezan i 7.güne bırakmıştık okununca kabuslarim azaldı zaten kuveze girince ortalığı yıktim artık farkındayım o benim.oglum evet hayatım değişti alışmak zaman alacak inş şu günleri atlatimde
Şuan omzumda uyuyor zaten. Bence tepki de veriyor hissediyorum ama endişemden hep ağlayarak bakıyorum yüzüne aciyarakAtlatacaksiniz insallah bugunlerinizi sarilik geciyor.biraz daha buyuyup sana tepki vermeye basladiginda bagrina basmak isteyeceksin eminim.herseyden onemlisi saglik sende o da iyi olsun gerisi hic onemli degil
Evet oyleymisim yıllarım takintili insanarı sıkıcı bulmakla geçmişti oysa. Aile hekimi çocuk doktorum doğum yaptıran doktorum hatta acildeki iğne yazan doktor dahi 1 hafta içinde bunu farkedince kabullendim.Çok takıntılısın, lütfen doktora git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?