Çocuk Hastalıkları Oglum yenidogan bakıma alindi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Atlatacaksiniz insallah bugunlerinizi sarilik geciyor.biraz daha buyuyup sana tepki vermeye basladiginda bagrina basmak isteyeceksin eminim.herseyden onemlisi saglik sende o da iyi olsun gerisi hic onemli degil

Tabikide inanırım niye inanmiyim sadece sakin olmaya çalış bence yakın zamanda atlatacaksın sen hamileliğinde problemler doğumda problemler bide çevrendekiler bunalttı seni çok farkındayım

Doktor telefonda gelmenize gerek yok demişti o yüzden sadece test yaptırmaya gittik 11 den 9 küsür e düşmüş. Yine de dayanamayıp eşimi soktum doktor odasına göbeğini göstermesi için. K vitamini ignesi vuruldu oğluma. Sarılık için daha geçmeniz gerek yok dendi inşAllah sakin kalıp atlatmaya çalışıcam. Şimdi de evde rutubet vardı bronşit olurmu diye mafoluyorum eşim kötüyü çağırma diyor bıktı ama elimde değil para ayarlayıp evi taşımam lazim. 1 gün yokki birseyi kafaya takmayayim nasıl geçiyor ömür benim gibiler için nasıl basediyorlar tek ben böyle olamam dimi

Atlatacaksiniz insallah bugunlerinizi sarilik geciyor.biraz daha buyuyup sana tepki vermeye basladiginda bagrina basmak isteyeceksin eminim.herseyden onemlisi saglik sende o da iyi olsun gerisi hic onemli degil
Şuan omzumda uyuyor zaten. Bence tepki de veriyor hissediyorum ama endişemden hep ağlayarak bakıyorum yüzüne aciyarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…