Çocuk Hastalıkları Oglum

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Papatya Kokulu Hayaller

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.098
852
123
Sevgili anneler oglum 3.5 yasinda makati kapali dogmasi ve gergin omurilikten 4 ameliyat oldu. Mesanesi ile ilgili bir ilac kullaniyoruz ilacin yan etkilerinden biride tehlikeli olmayan hafif ates ve sicak basmasi. Oglum sabaha kadar evde nerde fayans beton vs. varsa oralarda yatiyor. Halilarin altina giriyor uykusundan kalkip. Gece sabaha kadar uyku haram oldu bana da ogluma da. Doktora goturdum ilactan olabilir dedi. Tahlilleri normal cikti. Var mi bizim gibi olan. İc camasiri ile yatiyor yaniyorum diyor. 2 aydir perisan olduk. Camlari da aciyorum napacagimi sasirdim. Bi akil verin bana. Her yere paspas hali vs seriyorum gecenin bi yarisi kaldirip yatiyor. Bir akil verin nolur.

Sevgili anneler oglum 3.5 yasinda makati kapali dogmasi ve gergin omurilikten 4 ameliyat oldu. Mesanesi ile ilgili bir ilac kullaniyoruz ilacin yan etkilerinden biride tehlikeli olmayan hafif ates ve sicak basmasi. Oglum sabaha kadar evde nerde fayans beton vs. varsa oralarda yatiyor. Halilarin altina giriyor uykusundan kalkip. Gece sabaha kadar uyku haram oldu bana da ogluma da. Doktora goturdum ilactan olabilir dedi. Tahlilleri normal cikti. Var mi bizim gibi olan. İc camasiri ile yatiyor yaniyorum diyor. 2 aydir perisan olduk. Camlari da aciyorum napacagimi sasirdim. Bi akil verin bana. Her yere paspas hali vs seriyorum gecenin bi yarisi kaldirip yatiyor. Bir akil verin nolur.
oyyy yavrum küçücük birde...doktoru değiştirin

Nerde bulurum nasil bir sey bilgim yok pek ilk defa duydum kusura bakmayjn
Yatak markalari varya yastik yorganda satiyor onlarda var google yazin cikar.

Jel dedigimde mavi olurya kolumuz morardiginda koyariz eczanelerde 5 10 tl ye satiliyor onlardan.

Yatak markalari varya yastik yorganda satiyor onlarda var google yazin cikar.

Jel dedigimde mavi olurya kolumuz morardiginda koyariz eczanelerde 5 10 tl ye satiliyor onlardan.
Anladim ise yarar insallah alayim deneyeyim Allah razi olsun

Ama çok sıcak.
Benim sıpalar da iç çamaşırı ile yatıyorlar,
Evde halı yok, hep yerdeler.
Küçük arada emeklerken öyle yatıyor serinlemek için.
Bronsiti var abartmiyorum tuvaletin onundeki paspasi kaldirip oraya yatmis dun gece bi yarim saat uyuya kalmisim bi baktim tuvaletin onune yatmis

Back
X