Çocuk Hastalıkları Oglum

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Serin tutan yatak ve nevresimler var onları deneyin belki bi nebze rahatlatır

Odasında Gece lambası yakmayın onlarda ısıyı artırıyor

Yatmadan önce serinletici içecek içirebilirsiniz

Çok geçmiş olsun

Klimayi direk onu odasina degil de onun odasina gidecek sekilde baska bir odaya takin diger odalarin kapisini kapatip klimayi nem almada calistirin. Nem almada calisirken soguk uflemiyor benim kucuk bebegim var klima hep acik

Rabbim şifasını versin inşallah çok zor bir durum yavrucak için de sizin içinde Allah yardımcını olsun .yatmadan önce yastığını poşete koyup buzdolabına koysanız biraz serinletseniz faydası olur mu ki aklıma bu geldi,saçma da olabilir ne biliyim.Allah yardım etsin tez zamanda şifasını bulsun inşalalh

Serin tutan yatak ve nevresimler var onları deneyin belki bi nebze rahatlatır

Odasında Gece lambası yakmayın onlarda ısıyı artırıyor

Yatmadan önce serinletici içecek içirebilirsiniz

Çok geçmiş olsun

klima alıp yan odada çalıştırın, direk üstüne vurmadıkça bronşitine etkisi olmaz.
biz yazlıkta öyle yapıyoruz, kızımın odasıyla bizimki karşılıklı, kapılar açıkken bizim odanın kliması onun odasını da soğutuyor.

Uavrum ya kiyamam :KK43:
Klima alsaniz. Ruzgarinda birakmazsiniz ama iceri serin olur hic degilse.

Klimayi direk onu odasina degil de onun odasina gidecek sekilde baska bir odaya takin diger odalarin kapisini kapatip klimayi nem almada calistirin. Nem almada calisirken soguk uflemiyor benim kucuk bebegim var klima hep acik

Rabbim şifasını versin inşallah çok zor bir durum yavrucak için de sizin içinde Allah yardımcını olsun .yatmadan önce yastığını poşete koyup buzdolabına koysanız biraz serinletseniz faydası olur mu ki aklıma bu geldi,saçma da olabilir ne biliyim.Allah yardım etsin tez zamanda şifasını bulsun inşalalh

Klima 25 yada 26 derecede olunca hiç sorun olmuyor madem rahatsız alın bir klima rahat eder çocuk biz güneydoğuda yaşıyoruz 7/24 klima çalışıyor oğlumda çok şükür hasta olmadı hiç
Onerileriniz ve dualariniz icin tesekkur ederim amin insallah elimden geldigi kadar yapmaya calisacagim betonda yatmasindan daha iyidir dediginiz gibi

Kan şekerine baktırdınız mı? Çocuklarda da görülebiliyo maalesef diyabet ve şiddetli ateş yapar. Bide makat kapalı doğdu demişsin. Kolostomi torbası kullandınız mı? Buda bizim derdimiz şimdilik :)

Back
X