Çocuk Hastalıkları Oglum

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
cok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun sifa bulsun inşallah yavrunuz.
gerçekten sıcaklar çok bunalttı herkesi.
biz koca koca insanlar ne yapacağımızı şaşırdık.cam kapi açmaktan yaz günü hastayiz sürekli.
küçük su siselerine soğuk su doldurup yatağına koysanız.
ayak ucuna bir tane yanına bir tane.
kışın sicagini yapınca bebeklerde çok işe yarıyor.hiç denemedim ama aklıma bu geldi.
inşallah havalar serinledikce rahatlar oğlunuz.tekrar geçmiş olsun

Ama cam açmak yetmiyor demek ki.
Eve klima alıp onun odasının kapısını açsanız da odası serinlese.
Bence çocuk çok doğal davranıyor

Klima sart 30 da calistirsaniz bile yani en dusukte...ne guzel serin olur cocuga

Alerji yapmayan, havada toz, mikrop vs. barındırmayan ve temizleyen tamamen son teknoloji klimalar var. Biraz pahalı ama çocuğunuz için bir tane alabilirsiniz.
Almak lazim galiba olmayacak baska turlu ama biz serinlemiyoruz o kadar sicak olmuyor cam acikken ilac arttiriyor galiba bize gore sicakligini

cok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun sifa bulsun inşallah yavrunuz.
gerçekten sıcaklar çok bunalttı herkesi.
biz koca koca insanlar ne yapacağımızı şaşırdık.cam kapi açmaktan yaz günü hastayiz sürekli.
küçük su siselerine soğuk su doldurup yatağına koysanız.
ayak ucuna bir tane yanına bir tane.
kışın sicagini yapınca bebeklerde çok işe yarıyor.hiç denemedim ama aklıma bu geldi.
inşallah havalar serinledikce rahatlar oğlunuz.tekrar geçmiş olsun
Amin insallah sagolun hasta etmekten korkuyorum ama deneyecegim mecbur

Sevgili anneler oglum 3.5 yasinda makati kapali dogmasi ve gergin omurilikten 4 ameliyat oldu. Mesanesi ile ilgili bir ilac kullaniyoruz ilacin yan etkilerinden biride tehlikeli olmayan hafif ates ve sicak basmasi. Oglum sabaha kadar evde nerde fayans beton vs. varsa oralarda yatiyor. Halilarin altina giriyor uykusundan kalkip. Gece sabaha kadar uyku haram oldu bana da ogluma da. Doktora goturdum ilactan olabilir dedi. Tahlilleri normal cikti. Var mi bizim gibi olan. İc camasiri ile yatiyor yaniyorum diyor. 2 aydir perisan olduk. Camlari da aciyorum napacagimi sasirdim. Bi akil verin bana. Her yere paspas hali vs seriyorum gecenin bi yarisi kaldirip yatiyor. Bir akil verin nolur.
Klima veya vantilatör kullanın

Sevgili anneler oglum 3.5 yasinda makati kapali dogmasi ve gergin omurilikten 4 ameliyat oldu. Mesanesi ile ilgili bir ilac kullaniyoruz ilacin yan etkilerinden biride tehlikeli olmayan hafif ates ve sicak basmasi. Oglum sabaha kadar evde nerde fayans beton vs. varsa oralarda yatiyor. Halilarin altina giriyor uykusundan kalkip. Gece sabaha kadar uyku haram oldu bana da ogluma da. Doktora goturdum ilactan olabilir dedi. Tahlilleri normal cikti. Var mi bizim gibi olan. İc camasiri ile yatiyor yaniyorum diyor. 2 aydir perisan olduk. Camlari da aciyorum napacagimi sasirdim. Bi akil verin bana. Her yere paspas hali vs seriyorum gecenin bi yarisi kaldirip yatiyor. Bir akil verin nolur.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin...

Bu sıcaklarda bizde uyuyamıyoruz, Allah yavrunuza şifa size de kolaylık versin.

yatmadan önce ılık duş aldırın, biraz ferahlıyo insan.

Kıyamam ben ona ya serinlemek istiyor Allah şifa versin inşallah iyileşir ve o ilacı kullanmasına gerek kalmaz küçük prens ama klima alablirsiniz canım yanıyordur çocuk serin tut

Allahım şifa versin,kolaylıklar versin demek için uğradım sadece...

Carenizi bilmiyorum. Ama yavrunuza ve size kolayliklar diliyorum. Cabucak duzelsin insallah hersey.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin...

Bu sıcaklarda bizde uyuyamıyoruz, Allah yavrunuza şifa size de kolaylık versin.

yatmadan önce ılık duş aldırın, biraz ferahlıyo insan.
Amin insallah sagolun

Kıyamam ben ona ya serinlemek istiyor Allah şifa versin inşallah iyileşir ve o ilacı kullanmasına gerek kalmaz küçük prens ama klima alablirsiniz canım yanıyordur çocuk serin tut
Biraz once siparis verdim sogutucu pedli yastik ve minderi yataginin ustune koyacagim insallah ise yarar

Back
X