Oglum

Oglum 2 yaşina girecek ismine net bir sekilde bakmayi baslayali 1-2 ay falan oluyor...oncesinde ne zaman cani isterse bakiyordu

Evet cok zor esim anlayislidir evlenmeden oncede bahsettim rahatsizligimdan vazgecmedi benden.agladigim da cok uzuluyor anlayis gosteriyor telkinde bulunuyor ama onun da huzurunu bozdugumu dusunuyorum.keske hic evlenmeseydim dedigim bile oluyor.hamileyken her gun yalvardim bebegime gecmesin hastaligim diye.

okb genetik degil bildigim kadariyla ama tedaviyle duzelebilen bir rahatsizlik , sizim icin cok zor oldugunu tahmin edebiliyorum ama artik annesiniz , hayatinizda en cok sevdeiginiz varliga sahipsiniz , onun icin daha da cok caba gostermeniz gerekiyor
inanin cocuklar buyudukce dertleri de buyuyor , onlarin saglam ve guclu annelere ihtiyaclari var , daha kres ana okulu ilkokul... boyle devam edecek ve neler neler goreceksiniz , inanin o zaman bugunleri hatirlayip guleceksiniz nelere takilmisim diye
ihmal etmeyin ve iyilesmeye bakin , bunu oglunuz icin yapin

Ne olmasindan endiseleniyorsunuz ben anlamadim tam olarak. Yani sizi dinleyip soylediklerinizi yapabiliyorsa demek ki kulaklari duyuyor. İsmini benimsemenis demek ki henuz. Belki surekli oglum, canim, bebegim, birtanem gibi sevgi sozcuklerini kullaniyorsaniz bundan kaynakli olabilir. Annelik her acidan endiseli gercekten. Sizi anlayabiliyorum. Ama gercekten korkunuzun sebebini merak ettim.

Ismine bakmamasi hiperaktivite dikkat eksikligi olabilirmi diye dusundurdu bu yuzden endiselendim.her zamn arda dedim.belki de benim endisemi hissedip inatlasti bilmiyorum sebebini

Malesef genlerle baglantili yani risk fazla.haklisiniz tipki gecmiste takilip kaldigim seylere guldugum gibi buna da gulerim insallah.bu arada cok esekkur ederim yardimci olmaya calistiginiz icin

Oğlunun yaptıklari gayet iyi bence yakinimin kasim 2016 dogumlu 14 aylık kız bebeği var daha yürümüyor senin anlattıklarının hiç birini yapamıyor anne bile demiyor için rahat olsun onun annesi hic takmiyor tembel kızım diye seviyor

İnşalalh doktor güzel şeyler söyler bence birşeyi yok ama kontrol iyidir...

Malesef genlerle baglantili yani risk fazla.haklisiniz tipki gecmiste takilip kaldigim seylere guldugum gibi buna da gulerim insallah.bu arada cok esekkur ederim yardimci olmaya calistiginiz icin
rica ederim , umarim kisa zamanda atlatirsiniz , oglunuz cok sansli sizin gibi bir annesi oldugu icin , musmutlu bir hayatiniz olsun beraber :)

Ismine bakmamasi hiperaktivite dikkat eksikligi olabilirmi diye dusundurdu bu yuzden endiselendim.her zamn arda dedim.belki de benim endisemi hissedip inatlasti bilmiyorum sebebini
Sizinle inatlasiyor olabilir dediginiz gibi. Bence caninizi sıkmayın. Daha çok küçük ve bence normal :)

Bebegim 10aylık adına dönmüyor cünkü onu sürekli oglus canım askım seklinde cagırıp sevdik.niyeyse ismiyle pek cagırmadk.szinkide bu sekildemi

Daha ne olsun esiniz hakli gibi sanki.doktor degilim ama zaten goturmussunuz sorun yok demis ki zaten 8 aylik bir bebekten nasil ve ne kadar bir goz temasi beklediniz bilemiyorum.ne icin ilac kullandigini anlamadim

Her zamn adini soyluyorum mehmet arda nerde deyince guluyor bakarak ama cagrinca bakmiyor.ister istemez uzuluyorum bi tek bana degil baskalari cagrinca da bakmiyor hele elinde bise varsa asla bakmiyor

Çok basit.
Bakmak istemiyordur.
O anda dikkatini başka bir şey çekmiştir, onunla ilgilenmek istiyordur.
Benim de küçük 14 aylık, hiç bezini çöpe attırmadım:) öğreteyim ben de en iyisi.
Hiç kafanıza takmanız gereken bir durum göremedim ben.
Çocuklarımız da bir birey ve kendi seçimleri var. Ve her çocuğun gelişimi de farklı oluyor. Bizler ebeveynler olarak bu kadar panik davranırsak eninde sonunda aradığımız o soruna ulaşırız ama maalesef. Çünkü hiç kimse mükemmel değildir, bizim çocuklarımız da değil.

Yemek yedirirken video izletme sebebi nedir ? Siz yerken izliyor musunuz ? Yemek yemek hayatin akisinda olan, her bireyin yasamini surdurmesi icin yapmasi gereken olay. Olaganustu bir seymis gibi video izletip yedirmeye çalışmanız gereksiz, duzeltilmeli.
Isme bakmama konusunda bence gitmelisiniz. Ben bunun abarti oldugunu dusunmuyorum. Anneler hisseder, bir tuhaflik hissediyorsunuz ki bu kadar endiselisiniz.

Biz anneler cok pimpirikli olabiliyoruz bazen. Bende oglumu konusmuyor diye psikologa goturdum. Hatta bi ara otizmden bile suphelenmistim. Butun doktorlara soruyordum anliyor ve dediklerinizi yapiyorsa sorun yok diyolardi tatmin olmuyordum. Baba dede mama adda babacim anne babam kalk kaka bu vs bir cok kelimeyi soyluyordu ama bana yetmiyordu sanki. Psikologa goturunce icim rahatladi. Iciniz rahatlicaksa goturun derim bn :)

Kesinlikle ogretin cok tatli oluyorlar paytak paytak gidip atiyor cok hosumuza gidiyor.hatta beraber kiyafetlerini de yerlestiriyoruz bunu cekmecene koy deyince cope goturuyor mudahale ediyorum hayir burasi diyehaklisiniz ben oglumu cok bunalttim sanirim bazn anneligimi sorguluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…