- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
Evet cok zor esim anlayislidir evlenmeden oncede bahsettim rahatsizligimdan vazgecmedi benden.agladigim da cok uzuluyor anlayis gosteriyor telkinde bulunuyor ama onun da huzurunu bozdugumu dusunuyorum.keske hic evlenmeseydim dedigim bile oluyor.hamileyken her gun yalvardim bebegime gecmesin hastaligim diye.cevrenizin sizi anlamamasi normal cunku oglunuz gayet saglikli , burdaki kadinlarin da cogu anlamadi sizi farkindaysaniz , tekrar yaziyorum kendi iyiliginiz ve herseyden once oglunuzun iyiligi icin tedavinize devam edin , cocugunuzu da bir pedagoga goturun belki isin uzmanindan sorun olmadigini duyunca iciniz rahatlar
hatta sizin anlattiklariniza gore oglunuzun gelisimi onde bile gidiyor , sahip olduklarinizla mutlu olun , kendinoze bol bol telkinde bulunun
sizinki gibi bir hayat hem kendinize zor hemde cevrenizdekilere en xok da oglunuza zor
Tesekkur ederim icimi bi nebze rahatlattinizOglum 2 yaşina girecek ismine net bir sekilde bakmayi baslayali 1-2 ay falan oluyor...oncesinde ne zaman cani isterse bakiyordu
okb genetik degil bildigim kadariyla ama tedaviyle duzelebilen bir rahatsizlik , sizim icin cok zor oldugunu tahmin edebiliyorum ama artik annesiniz , hayatinizda en cok sevdeiginiz varliga sahipsiniz , onun icin daha da cok caba gostermeniz gerekiyorEvet cok zor esim anlayislidir evlenmeden oncede bahsettim rahatsizligimdan vazgecmedi benden.agladigim da cok uzuluyor anlayis gosteriyor telkinde bulunuyor ama onun da huzurunu bozdugumu dusunuyorum.keske hic evlenmeseydim dedigim bile oluyor.hamileyken her gun yalvardim bebegime gecmesin hastaligim diye.
Ismine bakmamasi hiperaktivite dikkat eksikligi olabilirmi diye dusundurdu bu yuzden endiselendim.her zamn arda dedim.belki de benim endisemi hissedip inatlasti bilmiyorum sebebiniNe olmasindan endiseleniyorsunuz ben anlamadim tam olarak. Yani sizi dinleyip soylediklerinizi yapabiliyorsa demek ki kulaklari duyuyor. İsmini benimsemenis demek ki henuz. Belki surekli oglum, canim, bebegim, birtanem gibi sevgi sozcuklerini kullaniyorsaniz bundan kaynakli olabilir. Annelik her acidan endiseli gercekten. Sizi anlayabiliyorum. Ama gercekten korkunuzun sebebini merak ettim.
Malesef genlerle baglantili yani risk fazla.haklisiniz tipki gecmiste takilip kaldigim seylere guldugum gibi buna da gulerim insallah.bu arada cok esekkur ederim yardimci olmaya calistiginiz icinokb genetik degil bildigim kadariyla ama tedaviyle duzelebilen bir rahatsizlik , sizim icin cok zor oldugunu tahmin edebiliyorum ama artik annesiniz , hayatinizda en cok sevdeiginiz varliga sahipsiniz , onun icin daha da cok caba gostermeniz gerekiyor
inanin cocuklar buyudukce dertleri de buyuyor , onlarin saglam ve guclu annelere ihtiyaclari var , daha kres ana okulu ilkokul... boyle devam edecek ve neler neler goreceksiniz , inanin o zaman bugunleri hatirlayip guleceksiniz nelere takilmisim diye
ihmal etmeyin ve iyilesmeye bakin , bunu oglunuz icin yapin
rica ederim , umarim kisa zamanda atlatirsiniz , oglunuz cok sansli sizin gibi bir annesi oldugu icin , musmutlu bir hayatiniz olsun beraber :)Malesef genlerle baglantili yani risk fazla.haklisiniz tipki gecmiste takilip kaldigim seylere guldugum gibi buna da gulerim insallah.bu arada cok esekkur ederim yardimci olmaya calistiginiz icin
Sizinle inatlasiyor olabilir dediginiz gibi. Bence caninizi sıkmayın. Daha çok küçük ve bence normal :)Ismine bakmamasi hiperaktivite dikkat eksikligi olabilirmi diye dusundurdu bu yuzden endiselendim.her zamn arda dedim.belki de benim endisemi hissedip inatlasti bilmiyorum sebebini
Daha ne olsun esiniz hakli gibi sanki.doktor degilim ama zaten goturmussunuz sorun yok demis ki zaten 8 aylik bir bebekten nasil ve ne kadar bir goz temasi beklediniz bilemiyorum.ne icin ilac kullandigini anlamadimMerhaba arkadaslar derdim malesef bebegimle ilgili.bebegim 14 aylik ismine hala tam anlamiyla bakmiyor.onun disinda taklit var kulagini burnunu gozunu bir yasindan beri gosteriyor.isaret ediyor emzigine memme diyor bebege bu diyor gostererek bana bazn anne diyor arabalariyla oynuyor bezini cope at diyorum atiyor bir neseneyi babasina vermesini soyluyorum veriyor.tv izletmedim sadece yemek yerken video izledi genelde kendi videolarini izlettim.elimden geldigi kadar ilgilendim oynadim.kizacagim bise yapacagi zaman ilk bana bakiyor gulerek sonra elleyecegi nesneye bakiyor ne tepki verecegim diye.bu arada 8 aylikken goz temasi az diye psikiyatriste goturdum bi sorun olmadigini soyledi doktor.bu isme bazn bakip bazn bakmamasi beni cok uzuyor.tekrar goturmek istiyorum ama bu ay kayinvalidemin rahatsizligi yuznden maddi acidan zorlandik.esime soylemeden goturecegim elime para gecerse cunku beni anlamiyor ve sucluyor bu arada bu konu yuzunden bende tedavi oluyorum ilac kullaniyorum.beni hic kimse anlamiyor size acmak istedim derdimi buraya eften puften konular aciyorlar keske benim de derdim oyle olsaydi.icim daraliyor bazn nefes alamiyormus gibi oluyorum.sadece icimi dokmek istedim.
En guzel cevapbence siz oglunuzun sagligi icin psikologa gitmeye devam edin , insallah faydasini gorursunuz
Her zamn adini soyluyorum mehmet arda nerde deyince guluyor bakarak ama cagrinca bakmiyor.ister istemez uzuluyorum bi tek bana degil baskalari cagrinca da bakmiyor hele elinde bise varsa asla bakmiyor
Kesinlikle ogretin cok tatli oluyorlar paytak paytak gidip atiyor cok hosumuza gidiyor.hatta beraber kiyafetlerini de yerlestiriyoruz bunu cekmecene koy deyince cope goturuyor mudahale ediyorum hayir burasi diyehaklisiniz ben oglumu cok bunalttim sanirim bazn anneligimi sorguluyorum.Çok basit.
Bakmak istemiyordur.
O anda dikkatini başka bir şey çekmiştir, onunla ilgilenmek istiyordur.
Benim de küçük 14 aylık, hiç bezini çöpe attırmadım:) öğreteyim ben de en iyisi.
Hiç kafanıza takmanız gereken bir durum göremedim ben.
Çocuklarımız da bir birey ve kendi seçimleri var. Ve her çocuğun gelişimi de farklı oluyor. Bizler ebeveynler olarak bu kadar panik davranırsak eninde sonunda aradığımız o soruna ulaşırız ama maalesef. Çünkü hiç kimse mükemmel değildir, bizim çocuklarımız da değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?