- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.350
- 598
- Konu Sahibi Hepsonradangelir
-
Nasil bilemezsiniz ki ?Bilmiyorum çözüm öneriniz var mı?
Allah korusun devlet hastanelerinde de oluyo mu ?Uzman destegi alin çok kritik yaşlar temel karakteri olusma surecinde bi ömür çekmek var isin ucunda :/
Genellikle yaş grubuna ve içeriğe dikkat ederimizlediği çizgi filmleri kontrol ediyormusunuz?
yaşına uygun mu?
Evde küfür ve şiddet asla yok ama çizgi film izliyo bilemiyorum tv bu kadar etkiler mi?Nasil bilemezsiniz ki ?
4 yasindaki cocuk kufur etmeyi de siddeti de baskasindan ogrenir
Cocuk siddet iceren tv programi mi izliyor?
Evde mi duyuyor kufuru?
Siz bunlari soylerseniz ona gore cozum onerisinde bulunabiliriz
Benim oglum ilkokula baslayana kadar ne kufur bilirdi ne birine vururdu , okulda ogrendi hepsini , konusarak onunu kestik
Cocugun sorununu cozmek istiyorsaniz once nasil bu hale geldigini bilmeniz lazim
Aslında ben vurma konusunda çok rahatsızım ama tam yapmıyo diyorum tekrardan başlıyobence kendini suçlama benimde oğlum 5 yaşında küfür etti el kol hareketleri de yaptı ama ben kimden öğrendiğini öğrenip hemen o ortamdan uzaklaştırmaya çalışıyorum. çocuklar çevresindekileri çok taklit ederler oğlum babacı mesela bende eşime her zaman doğru örnek ol sen ne yaparsan aynısı yapıyor derim
Sana vurmasına gelince bu durumda hep saygısızlığı sevmem deyip gözlerinin içine sinirli sinirli bakarım. anlar ona kızdığımı
birde dediğini yapmaması olayı var malesef o bizimkinde de var malesef çocuklarımızı belirli bir düzene alıştırmıyoruz. mesela isterdim sofradan her kalktığımızda eşimde oğlumda bana yardım etsin ama nerdeee söylersem yaparlar
bu yüzden sakin ol bence anlatmaya uyarmaya çalış
Yalnız oynamıyo bensiz babaannesinde kalıyo ama4 yaşındaki çocuk mahallede sizsiz mi oynuyor arkadaşlarıyla? Yani nereden öğrendiğini nasıl bilmiyorsunuz? Çalışıyor musunuz? Babannesi yanındayken siz nerdesiniz? Kaynağı bulmak gerek ki çözüm arayalım.
Yasina uygun cizgi filmler izliyorsa onlardan ogrenmis olamazEvde küfür ve şiddet asla yok ama çizgi film izliyo bilemiyorum tv bu kadar etkiler mi?
Başında ben duruyorum ev ve babaannesinin evinde sorun yok gibi ama bilmiyorum tek bildiğim şey bana vurunca çok üzülüyorumEvde kavga gurultu var mi? Mutlaka ogreniyor birilerinden. Siz cocugunuza guzellikle soyluyorsunuzdur herseyi mutlaka ama misal babasiyla kavga ediyorsunuzdur,agizdan kufur eksik olmuyordur o cocuk onu da ogreniyor ille kendisine yonelik olmasina gerek yok.
Babaannenin ve sizin evin ortami onemli. Giren cikanlar onemli. Eger bu saydiklarim tamamen mukemmel kosullardaysa o zaman mahalledeki arkadaslarindan ogreniyordur,salmayin disari. Bu arada o yastaki cocugu tek basina mahallede oynamaya gondermiyor olmalisiniz,basinda kim duruyor? Basinda duran kisinin arkadas ortaminin nasil oldugundan haberi yok mu?
Parka götürüyorum ama takip ederim çok sık gidemesek deYasina uygun cizgi filmler izliyorsa onlardan ogrenmis olamaz
Parka gidiyor mu? Orda buyuk cocuklari goruyorsa onlari taklit ediyor olabilir
Uzulecek bir durumda degilsiniz,cocugun ortamini degistirmeniz lazim belli ki. 4 yas kred yasi. Verin krese sosyallessin, yasitlariyla tanissin. Baslarinda bir ogretmen olsun babaannesi duracagina.Başında ben duruyorum ev ve babaannesinin evinde sorun yok gibi ama bilmiyorum tek bildiğim şey bana vurunca çok üzülüyorum
Allah korusun devlet hastanelerinde de oluyo mu ?
Ben çalışmadığım için kendim bakıyorum çok üzülüyorum o kadar masum bi o kadar canavarBenimde oğluma teyzelerim bakıyor, bir gün gördüm vur, vur diyor diğer teyzem için, sonra da '' bugün şuna hep vurdu'' defalarca söyledim yapmayın diye ama dinletemiyorum.. Bu arada benim oğlum 19 aylık, kreş için küçük olduğundan dolayı teyzelerim bakıyor. Yani mutlaka birinden görmüştür, biri teşvik etmiştir bence.
Arkadaşımın oğlu sokakta henüz 3 yaşındayken neler öğrenmişti, neler..
Duyuyorlar, görüyorlar mutlaka..
Babaannesi bakmıyo zaten kreşe gönderme durumumuz yok ben bakıyorumUzulecek bir durumda degilsiniz,cocugun ortamini degistirmeniz lazim belli ki. 4 yas kred yasi. Verin krese sosyallessin, yasitlariyla tanissin. Baslarinda bir ogretmen olsun babaannesi duracagina.
Devletin 4 yas icin kresi var. Ona gonderebilirsiniz.Babaannesi bakmıyo zaten kreşe gönderme durumumuz yok ben bakıyorum
Onu sevdiğimi söylerim sarılırım öperim o da aynı şekilde ama hep kendi istediği olsun istiyo olmayınca da durum bu hatta babası çok yüz veriyorsun diyo gerçekten yüz mü vermek bu?Amin.
Karşıt davranış oluyor inadi çocuğun.
Pedagog en iyi destek.
Büyük sehirlerde daha yaygin devlet hastanelerinde. Yaşadığınız yer için netten bakabilirsiniz.
Olmadı özele gidin lütfen kendiniz ve çocuğunuz için mucadelenize devam edin.
merhabalar darkmore, yanılıyor olabilirim ama devletin kreşleri her yerde olamayabiliyor, tabi emin değilim ben de gönderme taraftarıydım ama mecburen dünya kadar para saydım, oğluşuma feda olsun o ayrı tabi :)Devletin 4 yas icin kresi var. Ona gonderebilirsiniz.
Her yerde var mıdır ki?Teşekkür ederimDevletin 4 yas icin kresi var. Ona gonderebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?