- 27 Temmuz 2018
- 259
- 101
- 23
- Konu Sahibi Hepsonradangelir
-
Bilmiyorum çözüm öneriniz var mı?Nasil bu hale geldi?
vurmayı kimden öğrendi?
o istemediğiniz kelimeleri?
çocuklar görüp bilmedikleri şeyi yapmazlar.
Lafı ağzımdan aldınız ..vurmayı kimden öğrendi?
Vurmasini falan gectim de,soyledigi kotu sozleri mutlaka birilerinden ogrenmistir. Mesele o kisinin kim oldugu. Cocugunuza kim bakiyor? Okula gidiyor mu? Gidiyorsa ogretmenleriyle gorustunuz mu? Evdeki ve sokaktaki aktivite durumunuz nedir? Ev disinda da davranislari yine ayni mi? Ayrintilari bilmeden yorum yapamayiz
Ben evladıma bişeyleri güzellikle söyleme taraftarıyım ama bilmiyorum mahallede arkadaşları var onlarla oynuyo bi de bazen babaannesinde kalıyovurmayı kimden öğrendi?
Sadece mahallede çocuklarla oynuyoVurmasini falan gectim de,soyledigi kotu sozleri mutlaka birilerinden ogrenmistir. Mesele o kisinin kim oldugu. Cocugunuza kim bakiyor? Okula gidiyor mu? Gidiyorsa ogretmenleriyle gorustunuz mu? Evdeki ve sokaktaki aktivite durumunuz nedir? Ev disinda da davranislari yine ayni mi? Ayrintilari bilmeden yorum yapamayiz
Bu durumda suçlu biziz yani peki ne yapmalıyımLafı ağzımdan aldınız ..
Misal çocuk tadını bilmese çikolata diye ağlarmı ?
4 yaşındaki çocuk mahallede sizsiz mi oynuyor arkadaşlarıyla? Yani nereden öğrendiğini nasıl bilmiyorsunuz? Çalışıyor musunuz? Babannesi yanındayken siz nerdesiniz? Kaynağı bulmak gerek ki çözüm arayalım.Ben evladıma bişeyleri güzellikle söyleme taraftarıyım ama bilmiyorum mahallede arkadaşları var onlarla oynuyo bi de bazen babaannesinde kalıyo
Evde kavga gurultu var mi? Mutlaka ogreniyor birilerinden. Siz cocugunuza guzellikle soyluyorsunuzdur herseyi mutlaka ama misal babasiyla kavga ediyorsunuzdur,agizdan kufur eksik olmuyordur o cocuk onu da ogreniyor ille kendisine yonelik olmasina gerek yok.Ben evladıma bişeyleri güzellikle söyleme taraftarıyım ama bilmiyorum mahallede arkadaşları var onlarla oynuyo bi de bazen babaannesinde kalıyo
Çok doğru bir soru. Nasıl bu hale geldiğini çözemezseniz sorunu da çözemezsiniz.Bilmiyorum çözüm öneriniz var mı?
çok teşekkür ederim evet çizgi film izliyo bu söylediklerinizi yapıyorum ama çok inatçıTam ogrenecegi yaşta.
Oğlum sen ... böyle yapınca benim kalbim kırılıyor ve üzülüyorum deyin.
Oglunuzla göz teması kurun.
Size vurduğu zaman yanlış yaptığını anlatın.
Pes etmeyin ve güçlü olun.
Söylediği kelimeleri ya cevrenizden ya tv. gibi esyalardan öğreniyor sorun kaynağını bulup engel olun.
Oyuncaklarini toplamayin kendisi toplamayi öğrensin.
Sorumluluklari alabilir bu basit seylerde.
Pedagog da yardımcı olabilir.
Geçmiş olsun.
Ben evladıma bişeyleri güzellikle söyleme taraftarıyım ama bilmiyorum mahallede arkadaşları var onlarla oynuyo bi de bazen babaannesinde kalıyo
Evde kavga gürültü değil yüksek ses bile olmuyo bizim ama çok üzülüyorumÇok doğru bir soru. Nasıl bu hale geldiğini çözemezseniz sorunu da çözemezsiniz.
Çocuklar bizim davranışlarımızın yansıması çoğu zaman.
Çok
çok teşekkür ederim evet çizgi film izliyo bu söylediklerinizi yapıyorum ama çok inatçı
Çok
çok teşekkür ederim evet çizgi film izliyo bu söylediklerinizi yapıyorum ama çok inatçı
Tek başına kapının önüne bile çıkarmıyorum ama söz dinleme konusunda problem yaşıyorumbilmiyorum olmaz. bilmelisiniz.
mahalleye çıkartmayın hem yalnız mı salıyorsunuz 4 yaşındaki çocuğu sokağa.
kreş yaşı gelmiş kreşe gönderin sosyalleşsin çevresi değişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?