Oğlum

Hepsonradangelir

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2018
259
101
23
Herkese merhaba Nasıl bi yol izlemeliyim gerçekten bilmediğim için size danışmak istedim oğlum dört yaşına girecek onu Can'ımdan çok seviyorum ama çok saygısız bana vuruyo bi takım istemediğim kelimeler kullanıyo ve bişey olması için tutturup ağlıyo napıcamı şaşırdım bağarmak istemiyorum güzellikle söylüyorum işe yaramıyo mesela bişeyleri bilerek dağlatıyo ve toplatamıyorum kendimi inanın zor tutuyorum çok sinirlendiriyor beni sizce ne yapmalıyım

Vurmasini falan gectim de,soyledigi kotu sozleri mutlaka birilerinden ogrenmistir. Mesele o kisinin kim oldugu. Cocugunuza kim bakiyor? Okula gidiyor mu? Gidiyorsa ogretmenleriyle gorustunuz mu? Evdeki ve sokaktaki aktivite durumunuz nedir? Ev disinda da davranislari yine ayni mi? Ayrintilari bilmeden yorum yapamayiz

vurmayı kimden öğrendi?
o istemediğiniz kelimeleri?
çocuklar görüp bilmedikleri şeyi yapmazlar.
Ben evladıma bişeyleri güzellikle söyleme taraftarıyım ama bilmiyorum mahallede arkadaşları var onlarla oynuyo bi de bazen babaannesinde kalıyo

Tam ogrenecegi yaşta.

Oğlum sen ... böyle yapınca benim kalbim kırılıyor ve üzülüyorum deyin.

Oglunuzla göz teması kurun.

Size vurduğu zaman yanlış yaptığını anlatın.

Pes etmeyin ve güçlü olun.

Söylediği kelimeleri ya cevrenizden ya tv. gibi esyalardan öğreniyor sorun kaynağını bulup engel olun.

Oyuncaklarini toplamayin kendisi toplamayi öğrensin.

Sorumluluklari alabilir bu basit seylerde.

Pedagog da yardımcı olabilir.

Geçmiş olsun.

Sadece mahallede çocuklarla oynuyo

Ben evladıma bişeyleri güzellikle söyleme taraftarıyım ama bilmiyorum mahallede arkadaşları var onlarla oynuyo bi de bazen babaannesinde kalıyo
4 yaşındaki çocuk mahallede sizsiz mi oynuyor arkadaşlarıyla? Yani nereden öğrendiğini nasıl bilmiyorsunuz? Çalışıyor musunuz? Babannesi yanındayken siz nerdesiniz? Kaynağı bulmak gerek ki çözüm arayalım.

Evde kavga gurultu var mi? Mutlaka ogreniyor birilerinden. Siz cocugunuza guzellikle soyluyorsunuzdur herseyi mutlaka ama misal babasiyla kavga ediyorsunuzdur,agizdan kufur eksik olmuyordur o cocuk onu da ogreniyor ille kendisine yonelik olmasina gerek yok.
Babaannenin ve sizin evin ortami onemli. Giren cikanlar onemli. Eger bu saydiklarim tamamen mukemmel kosullardaysa o zaman mahalledeki arkadaslarindan ogreniyordur,salmayin disari. Bu arada o yastaki cocugu tek basina mahallede oynamaya gondermiyor olmalisiniz,basinda kim duruyor? Basinda duran kisinin arkadas ortaminin nasil oldugundan haberi yok mu?

Çok
çok teşekkür ederim evet çizgi film izliyo bu söylediklerinizi yapıyorum ama çok inatçı

bilmiyorum olmaz. bilmelisiniz.
mahalleye çıkartmayın hem yalnız mı salıyorsunuz 4 yaşındaki çocuğu sokağa.
kreş yaşı gelmiş kreşe gönderin sosyalleşsin çevresi değişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…