Oğlum :(

elalem ne der'in veliler ne der versiyonu. çocuğu bodruma kapatın tam olsun.
Güldürdünüz beni.biraz elalem ne der gibi oldu ama başkalarının düşüncelerine kayıtsız kalamıyorum demekki
Okul zamanı geldi ondan simdi dert ettim .Aslında evde soz hakkı hep onda.yanlislarimizi biliyorum.bagirmasin sorun çıkarmasın diye yanlışlar çok yapıldı.aslinda durumları değiştirmeye çalışıyoruz bir süredir ams tabi kolay olmuyor
Ablacim cocugun ona buna durduk yere saldiran psikopat bir tip degil ki. Tamam yaptigi yanlis ama diger kiz da kasinmis. Tabi ki bu yastaki bir cocugun siddet uygulamasi hos degil ama cocugun durumu da barttiginiz kadar vahim degil bence.
aslında doğru demin bir arkadaşlarla dışarıdaydık.kizi baya zorladı tedirgin de oldum birşey yapar mi diye neyseki yapmadı biraz sözlü tartıştılar uzamadi bile.sukrettim

Nasıl yani? Kadın kendi çocuğunu ısırıp üzerinde sigara mı söndürüyormuş? Bunu öğrendiğinizde şikâyet ettiniz mi kadını ilgili birimlere, Şönim’e falan? Bunu öğrenip susmamak gerek çünkü, hem vicdanen hem de kanunen sorumluyuz bizler de!

Yok sonra ögrendim .Bi gariplik vardi da cozememistik .

Ben çocuğun velisinin öğretmen olduğu okulda olmasına karşıyım. Kreşini değiştirdim kızımın. Benim kızımın annesi babası uzağındayken bir arkadaşının annesinin hemen yan odada olması, ağlayınca hemen annesini görebilmesi diğer çocuklara haksızlık...

Aslinda esas annesi yanda olan cocuga haksizlik.yani bu çocuk ic8n hiç faydalı birşey değil.zaten mumkunse bir sorunu oldugunda beni gorebilmesine izin vermem.keske ben çocuğumu başka okula verebilseydim.ama şartlar uygun olamadı malesef kendi okuluma vermek zorundayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…