Oglum

Nesem4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
22
10
3
33
Kızlar eşimden boşanmak için ailemin yanına geldim. Soğudum dönmek istemiyorum ama daha Boşanma davası açmadım. Nasıl yapıcaz ne yapıcaz onları düşünüyorum. Iyice emin olmak için kendime de süre verdim. Tabiki eşim herşeyden pişman ve beni istiyor.
Neyse asıl konum 4 buçuk yaşında ki oğlum.
O kadar çok baba diyor ki.
Yemek yerken patatesleri ayırıyor babam çok sever.
Kapı çalıyor babam olmasın o sakin diyor.
Uyanıyor rüyamda babamla araba oynadık diyor.
Mesela oyun oynarken bunu nerden öğrendin diyorum babam öğretti diyor. .markette kola istiyor ama çok büyük taşıyamazsın diyorum babam taşır benim babam çok güçlü diyor.
Tam böyle bisey yapıyoruz babam da bunu çok güzel oynarız diyor. Görüntülü arıyoruz saatlerce konuşuyor sonra sabah uyanınca babamı ara gelsin yarış arabası oynucaz.

Şimdi de yememeye başladi. Babam gelicek ben babamla yicem diyor. En sevdiği çikolatayı bile babamla yicem diye ayırmaya başladı.
Artık çok yıprandım.
Boşanmak istiyorum babasını artık sevmiyorum ama icimde ki o ikilemde gidip gelirken bir yandan oğlumun böyle davranması. Beni daha çok geriyor. Bir yandan evde kardeşlerimde var kalabalığız bir odamız yok. Bazen şöyle bi müzik dinlemek kafamı dinlemek istiyorum mutfağa gitmem gerekiyor e mutfak da yanlız kalamıyorum. Banyoya gidiyorum. Belki şuan kafam karışık olmasindan dolayı herşey daha yeni olmasindan dolayı böyleyim ama
Kararım da emin olduğumu nasıl anlayabilirim.
Ve bunu nasıl atlatabilirim.

Oğlum zor mu atlatır bunu. Hani geri doneyim oğlum büyüsün diyorum sonra bu da saçma geliyor bana. Ikinciye hamile kalmak istemiyorum çünkü hap kullanıyorum ama asla istemiyorum.

Son düzenleme:
Sağlıksız bir ortam var mıydı kendi evinizde veya başka bir planınız var mı?
Kendinize bir düzen kurmayacaksanız evinizde olmanız daha iyi değil mi eşinizi sevmeseniz de 🙄
Karşı tarafı kandırmaya girer mi bu bilmiyorum.
Sonra sürece psikologla görüşerek devam etseniz.
Mantıksız olabilir ama kalabalıkta çocuk büyütmek daha zor olabilir.

Kendinize bir düzen kurmayacaksanız evinizde olmanız daha iyi değil mi eşinizi sevmeseniz de 🙄
Içki kumar yok tabi. Sürekli tartışmaya başlamıştık. Hep kadına kıza bakıyorsun gibi kavgalarımız da vardı

Kpssye girecegim bu sene atanabilirim de tabi ama biraz zamana ihtiyacım var haliyle

Içki kumar yok tabi. Sürekli tartışmaya başlamıştık. Hep kadına kıza bakıyorsun gibi kavgalarımız da vardı
Görünür bir sorun yoksaya yönelikti yorumum.
Allah yardımcınız olsun.
Uzman desteği alma imkanınız varsa alın ama, yol gösterir.

Eşiniz oğlunu düşünseydi bunu yapmazdı. Biraz dişinizi sıkın. Geçecek hepsi
Değil mi. Hani ben vicdansız olmak istemiyorum ama inanın sevgi saygı bitince çocuk da düşünülmüyor. Ben hep alışacak mecbur diyordum ama böyle yaptığı şeyler çocuğun beni çok uzuyor. Illa evimize gidelim.demeye başladı

Pedagog destegi.ile asilir hersey. Bosanma karari ebeveyne aittir. Cocuklar surece ortak olmamali diyor psikoliglar.

Çocuğun önemli ama sen de önemlisin seninde bir hayatın var, tabiki atlatacak. Bence kararından dönme.

Pedagog destegi.ile asilir hersey. Bosanma karari ebeveyne aittir. Cocuklar surece ortak olmamali diyor psikoliglar.
Ama babası bunu yapmıyor. Dün görüntülü konuşurken annene şöyle gelsin diyor. Anne gidelim de diyor. Birden bagirmaya başladı oğlum. Gidelim diye. Sonra bende ona kızdım iki dakika da kavga ettik çocuk gene susuuun diye bağırmaya başladı. Neyse mesaj attım çocuğu fitlemesene diye hem çocuğu alet etme diyrosun ama sen yapiyorsun yazdım.

Değil mi. Hani ben vicdansız olmak istemiyorum ama inanın sevgi saygı bitince çocuk da düşünülmüyor. Ben hep alışacak mecbur diyordum ama böyle yaptığı şeyler çocuğun beni çok uzuyor. Illa evimize gidelim.demeye başladı
Siz evinize gidip o şerefsizi yollasanız ama maddi gücünüz yoksa evi de geçindiremezsiniz. Ben de eşim beni aldattığı için boşandım ama bizde çocuk yoktu

Back
X