oğlum

melisseda

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
35
10
13
31
Kızlar merhaba benim 3 aylık bir oğlum var sıkıntım şu ki oğlum parmaklarını emiyo sürekli bu bazen kusmasına sebep oluyo ayrıca parmaklarını emince beni emmek istemiyo sizce ne yapmalıyım

Kızlar merhaba benim 3 aylık bir oğlum var sıkıntım şu ki oğlum parmaklarını emiyo sürekli bu bazen kusmasına sebep oluyo ayrıca parmaklarını emince beni emmek istemiyo sizce ne yapmalıyım

daha çok emzir, süt gelmese bile psikolojik olarak buna ihtiyacı var
baktın olmadı emzik al doktora danışıp

Bebekler ağızlarıtla keşfederler ve ilk keşfettikleri şeyde kendi elleridir. Çok normal yani. Hepsi böyle. Tutmaya başlayınca eline ne geçerse onu ağzına götürecek. Şu anda parmaklarıyla yetiniyor :) kendini kusturmamasına dikkat edin yeter.

Aç değilse emzik bir çözüm olabilir. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Bilgilerin için sagol canım

vay zibidi vay :)
Seker sey.
benim kizim da emerdi parmaklari, ama memeyi gorunce memeyi emerdi.
ne dicem bilemedim.
bir sekilde ellerine eldiven gecirip baglasan, cikaramasa belki bir kac ay sonra unutur parmaklari.

ellerini emmesi bebek için bi gelisim gostergesi, yani asil emmezse bi problem var demedkir, 3 ay sonr ayak parmaklarini agzina goturecek yani goturmesi gerekiyor

kusmamasi için napacaksiniz bilmiyorum ama sizi emmemesi entresan sonuçta karnini doyurmuyor parmakalr : )

Anlasam ya emse bile az emiyor bu arada eldiven taksam onuda emiyo yani emmekten vazgeçmiyo :)

Bebiş yollada galiba allah analı babalı büyütsün

Benim kızım da yeni 3 aylık olmak üzere, son iki haftadır elini yumruk yapıp ağzına sokuyo. Ama öncesinde cok enteresan sekilde dikkatlice yumruğuna bakıp sonra "haaa bunu yiyebilirim sanırım" mantığıyla cok cok yiyo : ) Ben her seferinde elini nazikce cekiyorum. Ellerini keşfetmeye başladı annesi. Ama emmemesi enteresan.

Gecenlerde bizim de böyle bir durumumuz olmuştu. Akşama kadar memede yaşayan cocuk beni emmemeye yaklaştırdığımda bile cığlık cığlığa ağlıyordu. Sonra araştırdım, bebekler bazen emme grevine girerlermiş. Anne şampuanını, parfümünü duş jelini vs değiştirdiyse, psikolojisi vs bozuksa bebek etkilenir ve emmeyi reddedermiş. Ben dui jelimi değiştirmiştim, belki o etkiledi.

Uyurken, hafif karanlık bir ortamda, şarkı söyleyerek emzirdim de barıştık kücükhanımla : )

canım aynı benimkide senin ki gibi işte çok teşekkür ederim uygulayacam bu arada kızın hangi ay doğumlu

canım aynı benimkide senin ki gibi işte çok teşekkür ederim uygulayacam bu arada kızın hangi ay doğumlu
Ona şarkı söyle kandır, koridorda gezdirirken daya ağzına : ) 15 ekimde doğdu, haftaya 3 aylık olacak

Benim kızım da 3 aylıkken başladı ellerini emmeye şu an 4 aylık hala da devam ediyor. Arada bir kendini kusturuyor da dikkat ediyorum sürekli. Sizi emmiyorsa aç değildir bence, çünkü acıktıklarında ağlar bebekler. Kızım açken daha bir iştahlı emiyor elini bir de homurdanıyor resmen... Ben emziğe alıştıramadım, bir türlü emmedi emziği...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…