Kızlar merhaba benim 3 aylık bir oğlum var sıkıntım şu ki oğlum parmaklarını emiyo sürekli bu bazen kusmasına sebep oluyo ayrıca parmaklarını emince beni emmek istemiyo sizce ne yapmalıyım
Canım emzik verdm ne yaptıyaam almadıdaha çok emzir, süt gelmese bile psikolojik olarak buna ihtiyacı var
baktın olmadı emzik al doktora danışıp
Yok canım 2 haftalıkken bıraktımEldiven kullanmıyor musunuz?
Bilgilerin için sagol canımsrpcnrdnsagol st: 38739080 .!.:Bebekler ağızlarıtla keşfederler ve ilk keşfettikleri şeyde kendi elleridir. Çok normal yani. Hepsi böyle. Tutmaya başlayınca eline ne geçerse onu ağzına götürecek. Şu anda parmaklarıyla yetiniyor :) kendini kusturmamasına dikkat edin yeter.
vay zibidi vay :)Kızlar merhaba benim 3 aylık bir oğlum var sıkıntım şu ki oğlum parmaklarını emiyo sürekli bu bazen kusmasına sebep oluyo ayrıca parmaklarını emince beni emmek istemiyo sizce ne yapmalıyım
Maşşallah allahım nazarlardan korusunvay zibidi vay :)
Seker sey.
benim kizim da emerdi parmaklari, ama memeyi gorunce memeyi emerdi.
ne dicem bilemedim.
bir sekilde ellerine eldiven gecirip baglasan, cikaramasa belki bir kac ay sonra unutur parmaklari.
Bebiş yollada galiba allah analı babalı büyütsünellerini emmesi bebek için bi gelisim gostergesi, yani asil emmezse bi problem var demedkir, 3 ay sonr ayak parmaklarini agzina goturecek yani goturmesi gerekiyor
kusmamasi için napacaksiniz bilmiyorum ama sizi emmemesi entresan sonuçta karnini doyurmuyor parmakalr : )
saol canim,yolda da var daha zamanimiz insallahBebiş yollada galiba allah analı babalı büyütsün
canım aynı benimkide senin ki gibi işte çok teşekkür ederim uygulayacam bu arada kızın hangi ay doğumluBenim kızım da yeni 3 aylık olmak üzere, son iki haftadır elini yumruk yapıp ağzına sokuyo. Ama öncesinde cok enteresan sekilde dikkatlice yumruğuna bakıp sonra "haaa bunu yiyebilirim sanırım" mantığıyla cok cok yiyo : ) Ben her seferinde elini nazikce cekiyorum. Ellerini keşfetmeye başladı annesi. Ama emmemesi enteresan.
Gecenlerde bizim de böyle bir durumumuz olmuştu. Akşama kadar memede yaşayan cocuk beni emmemeye yaklaştırdığımda bile cığlık cığlığa ağlıyordu. Sonra araştırdım, bebekler bazen emme grevine girerlermiş. Anne şampuanını, parfümünü duş jelini vs değiştirdiyse, psikolojisi vs bozuksa bebek etkilenir ve emmeyi reddedermiş. Ben dui jelimi değiştirmiştim, belki o etkiledi.
Uyurken, hafif karanlık bir ortamda, şarkı söyleyerek emzirdim de barıştık kücükhanımla : )
kucağına alınca başka oluyo canım emin ol alınca fikrin değişecek bu zamana kadar nerdeydin diyeceksin:)saol canim,yolda da var daha zamanimiz insallah
ben hazir deilim dursun birazcik içerde : )
Ona şarkı söyle kandır, koridorda gezdirirken daya ağzına : ) 15 ekimde doğdu, haftaya 3 aylık olacakcanım aynı benimkide senin ki gibi işte çok teşekkür ederim uygulayacam bu arada kızın hangi ay doğumlu
yok yokk ben ciddi hazir deilim, daha ahstane çantami hazirlamadimkucağına alınca başka oluyo canım emin ol alınca fikrin değişecek bu zamana kadar nerdeydin diyeceksin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?