oğlum

bafrapsamsun

Allah de kalbim❤
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
9
7
38
38
Merhaba arkadaşlar 3.5 yasindaki oğlum yaklasik iki yıldır gece uykusundan uyanıyor anlamsiz el kol hareketle ri yapıyor aynı hareketleri gün icindede yapıyor çocuk nöroloji getirdim emar EEG çekildi sonuclari temiz çıktı doktor tık bozukluğu olabilir dedi hala tık bozuklugu nedir anlamış değilim. .. ve hala karşısinda biri varmış gibi hareketler yapması yüzünü anlamsız şekillere nsokmask beni korkutuyor böyle bir durumla karsilasan var mi

Başka bir hasteneye götütün bence. Böyle önemli şeylerde 1 doktorla yetinmemeli. Araştırma ve devlet hastaneleri olabilir . Kuzenimi uyku odasında gözlemlemişlerdi, rabbim şifasını versin

buralar karıdır bendeb demesı :)

Gecmıs olsun tıb bı care bulamazsa bı hcayada gsterın derım Allah sıfa versın umarım dnemsel gecıcı bıseydır

Bide video cektim doktorlar izledi ilk önce epilepsi atağı dendi fakat sonuçlar ii çıktı gittiğim dok çok ii hoca ama yinede care bulmadım

Bide video cektim doktorlar izledi ilk önce epilepsi atağı dendi fakat sonuçlar ii çıktı gittiğim dok çok ii hoca ama yinede care bulmadım

belkide bebeğiniz gün içinde yeterince yorulmuyo bundan dolayı gece uyanıyor olabilir, uyku sersemliğiyle de tuhaf hareketler yapıyorduk çocuk sonuçta. uyumadan papatya rezene çayı içirseniz iyi olurmu acaba sakinleştirici etkisi var annem kardeşime hep rezene içirirdi küçükken.

Hoca okutmak gibi mi ... nefesi ii bi hoca lazım bana oda yok

Bıraz cevrenızden arastrn oyle sıradan hocalar olmaz bu ıslerı yapan ayrı hocalar olyo para tuzaklarndan bashetmyrum Allah rızası ıcın yapan yerlerden bashedyrum ege tarafnda ck olur hocalar namları duyulmus parayla ısı olmayan kısıler bı arastırp srusturun derım

Çok geçmiş olsun.Eğitim araştırma hastanesine götürdünüz mü?
Okmaydanı eğitim araştırmada çocuk Dr.Sevim ÇİÇEK var çok ilgili bir hanım.

Canim az evvel yazdım ama madem buraya konu actin burayada yazayım.
Her aksam oglunuzun uyudugu vakitte siz veya esiniz abdest alip çocuğa dokunarak 41 gün boyunca her gece 41 kez fatiha suresini okuyun. Unutmayın kalpten inanarak okunduğu sürece kabul olur inşallah DUÂ...
Ayrıca iyi araştırıp bir pedagog a danışın ve asla bir doktorla sınırlı bırakmayın. Bir kac doktora daha gidin. Inşallah geçer üzülme :)

kuzenim bebeklikten 10 yaşlarına kadar sürekli kafasını sallardı. uyurken bile ama. tik gibi bir şey olmuştu. ailesi doktora götürmedi kendi kendine geçti. aynı durum mudur bilemedim ki.

bu konuda konuştunuz mu, bir açıklama yapıyor mu, ya da gece uyandığında onunla konuşuyor musunuz?

tik bozukluğu diye arattığımda genelde 3-4 yaş civarı ortaya çıkar, nadiren daha erken görülebilir diyor.

eğitim araştırma hastanesine götürün bebeğinizi daha çok küçük tik gibi bir şeyse belki çözümü vardır ama bana tik gibi gelmedi ..

Arkadasim haci hocalik degil bu is ,git 19 mayis üniversitesine cok iyi hekimler var orda iyice muayene edilsin testler yapilir burdan o dur bu dur diyemeyiz ,demek dogru olmaz hareketlerinde gariplik gördügünde videoya çek hep

Merak ettim gebelikte 2 li ve 4 lü testinde problem cikmismiydi

Cok Gecmis olsun.
Epilepsiyi hemen nasil eledi doktorunuz,bazi epilepsi turleri kucuk cocuklarda sadece goz dalmasi seklinde bile olabiliyo,testler de temiz cikiyo .

Tek doktorla yetinmeyin hatta 2-3 doktora goturun,arastirip isini ciddiyetle severek yapan doktor bulun,bazi doktorlar ezberci,ezber bozan bi vaka gorunce ne yapacaklarini bilemiyolar.

sadece uykuda oluyorsa ne bileyim belki izlediği çizgi filmlerden etkileniyor olabilir diyeceğim ama gün içerisinde de aynı hareketlerde bulunuyor yanlış anlamadım ise.

Aslinda gece korkusu(uyku teroru) diye bi hastalik var ,uykuda olanlar buna benziyo ama uyanikken de yapiyomus ayni hareketleri.

Siz yine de internetten uyku teroru diye bi aratin bakalim yasadiginiza benziyo mu.

Sadece gece uykudan uyanıp değil gün içinde de yapıyor demişsiniz .Bir akrabamızın çocuğuna tourette sendromu tanısı konuldu ve ilaç tedavi görüyor.Mutlaka siz de iyi bir çocuk nörologuna götürün vakit kaybetmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…