Doğuma Hazırlık Ogluma 2. Isim konusunda fikir bekliyorum..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangi isim kulaga hoş geliyor?

• Çağan Batu DOĞAN

OY: 5 29,4%
  • Kerem DOĞAN

OY: 11 64,7%
  • Çağan DOĞAN

OY: 1 5,9%

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .

Unyeli1755

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2015
10
3
37
Merhaba arkadaşlar. Hamileligimin yarisini geride biraktim. Allah Hamile olan herkese hayirlisi ile bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin..
Bir oğlum olacak ins. Rabbimin izni ile. Babasi İsim olarak Çağan istiyor. Bende Kerem.. Sizden ricam bu isimlerin yaninda 2. bir isim veya farkli isim onerisi. Soy ismimiz DOĞAN bu arada.. Bizim buldugumuz bir kac isim..
Çağan Batu
Çağan Ali
Utku Çağan
Ali Kerem....

Onerilerinizi bekliyorum.

teşekkür ederim :KK9: Söylemesi biraz zor gelmişti bize.. sanki ulama yapılan isimler daha rahat söyleniyor. Zaman var diyoruz ama oldukça zor işmiş isim...

çağan batu da ulama yok :KK49: ama söyleniyor nolcak ki .. siz beğendikten sonra..

bide isim konusunda bence anne karar vermeli.. bizimde malum isim kavgaları başladı ama tek söylediğim şey bağıra bağıra ben doğurucam o yüzden isminide ben koyucam diyorum .. tavsiye ederim.. :KK50::KK50:

çağan batu da ulama yok :KK49: ama söyleniyor nolcak ki .. siz beğendikten sonra..

bide isim konusunda bence anne karar vermeli.. bizimde malum isim kavgaları başladı ama tek söylediğim şey bağıra bağıra ben doğurucam o yüzden isminide ben koyucam diyorum .. tavsiye ederim.. :KK50::KK50:

İkinci ismi de zaten babası istiyor.. Batu yuda fikir almak için yazmıştım.. :110: bakalım zaman ne gösterecek ..
gelebilecek isim önerilerinden ikimizinde seslenirken hoşlanacağı ve anlamı güzel isimler çıkar inş.:KK52:

İkinci ismi de zaten babası istiyor.. Batu yuda fikir almak için yazmıştım.. :110: bakalım zaman ne gösterecek ..
gelebilecek isim önerilerinden ikimizinde seslenirken hoşlanacağı ve anlamı güzel isimler çıkar inş.:KK52:

inşallah canım.. ama genede en çok senin istediğin isim olsun (kötümüyüm neyim :KK53:)

ben erkek olursa efe koymayı planlıyorum. İkinci isim olarakta eşimin adını koyucam. yıllardır birlikteyiz ve onun isminden ismini söylemekten hiç bıkmadım hala aşkla sesleniyorum ona. bu sebepten ikinci aşkımda babasının adını taşısın istiyorum. uysada uymasada olsada olmasada öyle sevdim ben.. :KK76::KK76::KK76:

belki fikir olabilir sana da eşinin adı.. :KK30::KK30::KK30:

teşekkür ederim :KK9: Söylemesi biraz zor gelmişti bize.. sanki ulama yapılan isimler daha rahat söyleniyor. Zaman var diyoruz ama oldukça zor işmiş isim...

Çağan doğan her koşulda söylenişi zor bir isim soyisim kombini olacak o yüzden ikinci isim olarak istediğiniz ismi koyun bence :) ama çağan ismi ilk isim olsun çağan doğan olunca iki kardeş adı söylüyor gibi oldu :)

Bir akrabamız oğullarına çağan adını verdi ama onlar kendi isimlerinin birleşimi diye seçmişti anne çağla baba doğan çocukları çağan oldu :) bana belkide çağan doğan ondan zor geliyor da olabilir :)

Çağan doğan her koşulda söylenişi zor bir isim soyisim kombini olacak o yüzden ikinci isim olarak istediğiniz ismi koyun bence :) ama çağan ismi ilk isim olsun çağan doğan olunca iki kardeş adı söylüyor gibi oldu :)

Bir akrabamız oğullarına çağan adını verdi ama onlar kendi isimlerinin birleşimi diye seçmişti anne çağla baba doğan çocukları çağan oldu :) bana belkide çağan doğan ondan zor geliyor da olabilir :)

Aradaki "ğ" harfi hem isim hemde soyisimde olunca zorlasiyor .. araya gelebilecek isim onerilerini bekliyoruz tum takip edenlerden :KK16:

Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin.. Cagan Kerem cok zor telaaffuz ediliyor. Cok zor isimler..
Kerem Arda
Ali Kerem
Cagan Eren
Cagan Arda
Cagan Emir...

Merhaba arkadaşlar. Hamileligimin yarisini geride biraktim. Allah Hamile olan herkese hayirlisi ile bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin..
Bir oğlum olacak ins. Rabbimin izni ile. Babasi İsim olarak Çağan istiyor. Bende Kerem.. Sizden ricam bu isimlerin yaninda 2. bir isim veya farkli isim onerisi. Soy ismimiz DOĞAN bu arada.. Bizim buldugumuz bir kac isim..
Çağan Batu
Çağan Ali
Utku Çağan
Ali Kerem....

kerem batu doğan
seçeneklerde yok ama yinede söyliyim dedim:)

Batu çağan doğan.
Batu çağan dediğime göre söyleşi tuhaf geldi bana. batuhan deniliyor.
Çağatay Doğan koyun bari :KK45:
kerem çağan doğan koyarsa bence Kerem çan derler tuhaf oda.
Kerem Doğan daha uygun geldi çağan doğan Çaan doon derler okul çagıdaki arkadaşlar buda çocuk üzülür tuhaf oda.

Sadece Kerem ya da Çağan Kerem :nazar:
Çağan Kerem +
kerem asil doğan
çağan mert doğan
şafak tan doğan:)
melih çağan...
Şafak Tan DOĞAN çok yaratıcı olmuş :KK9: ama okul hayatını düşünemiyorum..

Çağan batu güzel bence. Söylemesi de kolay kulaga hos geliyor ayrıca. .

fikirleriniz için çok teşekkürler... bu isim süreci zorluyor biraz insanı.. başka bebeklere ismi ne güzelmiş deyip sevmek çok kolaymış.. İsim vermenin ağırlığını yaşayan biliyor...o_O

Oğlumun adı Kerem çok yakışıyor diğerinde Kerim Mete koydum isimleri uyumlu oldu sizede tavsiye ederim

Çağan Kerem +

Şafak Tan DOĞAN çok yaratıcı olmuş :KK9: ama okul hayatını düşünemiyorum..

fikirleriniz için çok teşekkürler... bu isim süreci zorluyor biraz insanı.. başka bebeklere ismi ne güzelmiş deyip sevmek çok kolaymış.. İsim vermenin ağırlığını yaşayan biliyor...o_O

Degil mi :) bencede zor isimm secmek ben simdiden bakiyorum kizada erkegede :KK70: allah tamamina erdirsin ins.

Çağan Batu
Çağan Ali
Utku Çağan
Ali Kerem....

bende çağan düşünüyordum :) çok guzel bir isim ama anlamına hala bakmadım cengiz çağan olacak sanırım

X