• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğluma bir şey olursa yaşayamam

yaa sakin ol canım dereyi görmeden paçayı sıvama bişiyi yoktur inşallah yavrunun bu arada lütfen çocuğunun yanında ağlama psikoljisini bozma :olmaz: cocuğun o çocuk iç dünyasını bilemessin içinde büyütür olayı hiç bişi olmasa bile hastalık sahibi edersin çocuğu bütün hastalıkların çoğu zaten psikolojik sebeblerden oluyo

Allah yardımcınız olsun canım dualarım seninle yüreğini serin tut hiç kötü birşey cıkmayacak Allahın izniyle.

o kadar merak ettim ki her an aklımda minik yavrucuk var.. Mutlaka yaz buraya yarın.. Rabbim güzel sonuçlar versin inşallah :Saruboceq:

Üüzlmeyin insallah önemli bir sorun yoktur ..
Bu hayırlı gecede Safi ismi ile şifa verenden isteyın oğlunuz için..
Allah yardımcınız olusn ferahlık versin hayırlı sonuclar alırsınız ınsallah ..

bende çok küçükken kan işemişim.ama kristal taş gbi bişi çıkmış.telaş etmeyin.inşallah kötü birşey yoktur

Allah yardımcınız olsun umarım ciddi bişeyi yoktur. Lisedeyken benimde başıma geldi korkmuştum. Ailemin sosyal güvencesi olmadığı ve maddi durumları kötü olduğu için söylemedim. Aradan 13 sene geçti Allaha şükür birşeyim yok. Mutlaka ciddi hastalığı olacal diye bir durum yok. Böbreklerde kum olduğu zamanda idrarda kan görülüyor. Allah yardımcınız olsun

Ben 8 9 yaslarındayken basıma gelmişti
Hemen acile gittik
Yogun idrar yolları iltihabı cıktı
Hala senede 1 kere tekrarlar.. İlaç kullanırım düzelir..
Moralinizi bozmayın inş önemli bişey yoktur..

acil şifalar diliyorum.Dilerim mühim birşey değildir.Güzel haberlerinizi büyük bir umutla bekliyoruz.Tekrar geçmiş olsun.Sevgiyle kalın

çok üzüldüm...çok geçmiş olsun...paniklemeyin önemli bişey değildir öyle kanser falan aklınıza getirmeyin...idrar yolu enfeksiyonu ya da böbreklriyle ilgili bişey olabilir....

inşallah iyileşir kısa zamanda....

Çok merak ettim yavrunuzu. Sonuçları öğrenince bizimle de paylaşın. Yavrunuzun hayırlı ve sağlıklı haberlerini bekliyoruz.

rabbim size bağışlasın inşaallah korktuğunuz kadar bişey yoktur geçer de rahatlarsınız inşaallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Aklına kötü şeyler getirme Allah yardımcın olsun durumdan bizleride haberdar edersen sevinirim dua edicem ....

geçmiş olsun, ciddi bir şey değildir inşallah. hemen kötü düşünmeyin.

Hadi ablacım nerdesin 2 gündür meraktan çatlıcam artık. Bugün sonuçlar açıklanıcak demiştin. Kötü bişey yoktur inşallah?

kızlar hepinizden allah razı olsun derdimle dertlendiniz çözüm bulmaya çalıştınız çok sağolun dün gece tekrar kanlı idrar yaptı benim yüreğim ağzımda sabahı zor ettim .çocuk doktoru yoktu bayram iznine çıkmış.bizde direk ürolojiye gittik.idrar tahlili röntgen istediler öyle muayene yapayım dedi gittik tahlilleri yaptırdık sonuçlara baktı bir şey gözükmüyor temiz dedi.birde ultrasondan bakalım dedi.ordada bir şey göremedi ben kaygılarımı endişelerimi anlattım bir şeyi yok ama bayramdan sonra araştırma hastanesine götürün içiniz rahat eder dedi malum bayram öncesi doktorların çoğu izinde ama en azından bir nebze rahatladım bayramdan sonrada tekrar tam teşekküllü bir muayeneden geçse bir oh çekecembilmiyorumkismile

kızlar hepinizden allah razı olsun derdimle dertlendiniz çözüm bulmaya çalıştınız çok sağolun dün gece tekrar kanlı idrar yaptı benim yüreğim ağzımda sabahı zor ettim .çocuk doktoru yoktu bayram iznine çıkmış.bizde direk ürolojiye gittik.idrar tahlili röntgen istediler öyle muayene yapayım dedi gittik tahlilleri yaptırdık sonuçlara baktı bir şey gözükmüyor temiz dedi.birde ultrasondan bakalım dedi.ordada bir şey göremedi ben kaygılarımı endişelerimi anlattım bir şeyi yok ama bayramdan sonra araştırma hastanesine götürün içiniz rahat eder dedi malum bayram öncesi doktorların çoğu izinde ama en azından bir nebze rahatladım bayramdan sonrada tekrar tam teşekküllü bir muayeneden geçse bir oh çekecembilmiyorumkismile

yok inşallah hiçbirşeyi.. içinizi rahat tutun.. çok geçmiş olsun a.s.

canımmm hadi gözün aydın,tahlil sonuçlarında bişey yok,ultrason da temiz çıkmış,artık içini sıkma nolur,yine de götür tabi hastaneye ama bi sorun olsaydı çıkardı tahlillerde çok çok sevindim,bence oğluşunla bayram hazırlıklarına başla ve artık moralini bozma olumunekankayizsmile

Back
X