Dil terapisti aşırı pahalı olduğu için kreşe gönderiyorum, ama devlet hastanelerinde öyle bir imkan var mı acaba bugün aradım çocuk ergen psikolojisi için randevu alıcam en azından yol gösterirlerDil terapistine götürebilirsiniz.
Dil terapistine götürmekten başka şansınız yok. Söz konusu evladınız ize paraya bakmadan şartları zorlayacaksınız.Kızlar merhaba Temmuz 21 'de inşallah oğlum 5 yaşında olacak iki yıldır kreşe gidiyor. Her söylenilen anlıyor yapıyor 3 yaşına girmeden tuvalet eğitimini aldı yanlız konuşmada sıkıntı var çok aceleci konuşuyor bazen anlıyorum, bazen anlamıyorum anlamadığımda tekrar anlatıyor ama yine anlamıyorum ağlıyor, bu sefer ne yapıcam şaşırdım bazı harfleri çıkaramıyor. Suya cu diyor. Mesela 'anne ben hadda (hasta) ondum'(oldum) diyor. Bazı cümleleri geçiştiriyor seneye devlet ana okulu yaşı ve ben çok terdettülüyüm algısı açık bir çocuk uyanık ama konuşma sıkıntılı çoğu harf eksik. Ne yapabilirim pedegoglar aşırı pahalı şuan gidemiyorum. Ne önerirsiniz. Lütfen bir şeyler yazın kızlar
Söz konus çocuğunuz hanım efenditerapisti aşırı pahalı olduğu için kreşe gönderiyorum, ama devlet hastanelerinde öyle bir imkan var mı acaba bugün aradım çok ergen psikolojisi için randevu alıcam en azından yol gösterirler
Dil terapisti aşırı pahalı olduğu için kreşe gönderiyorum, ama devlet hastanelerinde öyle bir imkan var mı acaba bugün aradım çok ergen psikolojisi için randevu alıcam en azından yol gösterirler
Keşke çok iyi durumum olsa evladım için yaparım tabi görüşmedim değil gittim dil terapistine her gitmede 800 TL ödemem lazım ve haftada iki gün gitmeliyim elimde olsa zaten direkt giderim haydi yine alay konusu yapın lütfenDil terapistine götürmekten başka şansınız yok. Söz konusu evladınız ize paraya bakmadan şartları zorlayacaksınız.
Devlet hastanesinde sanırım rapor alıp terapistlere yarı ücreti ile götürebiliryor muşum onu birinden öğrendim araştırıcamSöz konusu evladınızın sağlığı , şartları zorlayıp götürün.
Devlet hastanesinde dil terapisti yoktur muhtemelen ama siz yine de bir araştırın.
İşte Allah razı olsun bunu biri söylemişti bugün devlet hastanesini aradım ama randevu yoktu ayaktan gidip rica edin dedi yarın o şekil denicem birdeDevlet raporuyla ucretsiz dil terapisi aldirabiliyorsunuz. Bir an once cocuk ve ergen ruh sagligindan randevu alin onlar yol gosterirler. (Telefonumdan nedense Turkce karakterler yok :))
Sonradan oluşan konusma bozukluklarının tedavisi için geç kalınmamalı, yoksa büyük sıkıntı.Dil terapisti aşırı pahalı olduğu için kreşe gönderiyorum, ama devlet hastanelerinde öyle bir imkan var mı acaba bugün aradım çocuk ergen psikolojisi için randevu alıcam en azından yol gösterirler
Türkçe sadeceEvde başka dilleri konuşuyormusunuz ?
Tüm kelimeleri söylüyor aslında ama tam anlamıyla harfleri çıkaramıyorSonradan oluşan konusma bozukluklarının tedavisi için geç kalınmamalı, yoksa büyük sıkıntı.
Henüz kreşe gidiyor ben okuyorum sürekli soru sormayı çok seviyorKonunun uzmanı değilim, fikrim yanlış olabilir ama okuması için ( biliyorsa ) eline kitap verseniz ve yavaş yavaş okusa, belki konuşmasına da etki edecektir.
O halde yorumlardaki gibi " dil eğitmeni " fiyatlarını araştırıp, belki grup şeklinde çalışanlar varsa göndermeniz. Daha uygun olabilir fiyat olarak. Yahut bir çocuk psikologuna götürseniz, belki heyecanına bir çare bulur. Pskiatris zaten ilaçlı tedavi uygular, yaşı daha çok küçük ilaç erken olabilir. Ama psikolog sözel terapi yapar.Henüz kreşe gidiyor ben okuyorum sürekli soru sormayı çok seviyor
İşte Allah razı olsun bunu biri söylemişti bugün devlet hastanesini aradım ama randevu yoktu ayaktan gidip rica edin dedi yarın o şekil denicem birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?