Ogluma esimin babasinin ismini koymak istemiyorum(((

yaşadığım bir olay geldi aklıma.genç kızken komşumuzun torununa dednin adını verdiler.ben de onu çok severdim.bir gün çocuk kapnın önünde oynuyordu.dayanamadım yanına gittim x canım,bitanem dedim.karşıma dede de çıktıne diyeceğimi şaşırdım,kızardım çocuğu göstererek ona seslendim diyebildim kekeleyerek.bir daha epey zaman uğrayamamıştım

:))iste ne gerek var bunlara ya, ben daha kolye yaptiracaktim, esim ben oglumuzun bas harflerinden, simdi kayinpederimin ismini boynuma tammak var :))

Benimde oğlum olursa kayınpederimin ismini koycam inşallah ama bunu eşim istemedi ben teklif ettim..Yazık hala sorar bak eminmisin koymak zorunda değilsin diye. Ama eşimi o kadar çok seviyorum ki eşimde babasını o kadar çok seviyor ki ee banada onun adını oğlumda yaşatmak düşüyor. Adıda mustafa gayet güzel bir isim. sizin duruma gelince olayda zorlama var hiç hoş değil. Allah yardımcın olsun ama kafana takıp bebeğini huzursuz etme.

Cok guzel sizin durumunuz masAllah, cunku esiniz fikrinizi soruyo, ama benim.esim karar verdim diyor, sinirleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…