kızlar doğuma bir ay kaldı ama isim konusunda hala kararsısız,aklımdan geçenler özgür,barış,eşimde eren de güzel diyo ama o sanırım güzel olduğu için çok konulan bir isim son zamanlarda,diğer oğlumun adı umut deniz,bana isim önerin lütfeeenn,aklımda hiçbir isim yokmuş gibi önerilerinize ihtiyacım var ne koycam oğlumun ismini ben
benim favori erkek ismim yakamoz hiçkimse de duymadım bu ismi ama benim oğlum olsa kesinlikle yakamoz koyarıdm adını :81: onun dışında yankı,kağan,alkım,mert ve yiğit isimlerini beğeniyorum
ilk oğlumun adı Uluhan Ata
şimdi 5 aylık hamıleyım sanırım Altuğhan Ada koyucam.Eğer sizin aklınızada Uluhan Ata'ta kafiyeli bir isim gelirse paylaşın kızlar.
Çünkü oğlum Altuğhan adını istemiyor.
Berşan - Berşan bir peygamberin tebliğ ettiği dine ve kitaba iman eden cemaat
Mirza - Mirza İslam topluluğunda iyi sülaleden olanlara verilen ünvan
Melih - Arapça kökenli, 'güzel, şirin' demektir.
Uraz - Baht, mutluluk (Türkçe)
Yafes - Hz. Nuh (a.s.)'un üçüncü oğlu, Türk soyunun atası olduğu söylenir. (Arapça)
Enis - Enis Arapça kökenli bir kelime, 'dost, sevgili' demektir.
ilk oğlumun adı Uluhan Ata
şimdi 5 aylık hamıleyım sanırım Altuğhan Ada koyucam.Eğer sizin aklınızada Uluhan Ata'ta kafiyeli bir isim gelirse paylaşın kızlar.
Çünkü oğlum Altuğhan adını istemiyor.
bence isim ararken once bakman gereken anlamlari olsun.. kulaga hos gelen cogu ismin anlamlari gercekten cok kotu oluyo... bide son zmanlarda bi moda var neredeyse hangi ismi yazsan internette anlamini arastirmaya kalksan ya cennet agaci diyo ya cennet nehiri yada cennete dusen damla artik internetteki cogu isim anlami yayinlayan sitelerede guven olmuyo.. bence sen bide peygamber ve sahabe isimlerine bakk.. onlardan kulaga cok cok guzel olanlari var... mesela benim de oglum olucak biz once omer dusunduk ama sonra yasin'e cevirdik bakalim dogana kadar daha nelerle degisecek....