Doğuma Hazırlık Oğluma isim bulamıyorum, lütfen birşeyler önerin bana kızlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
cnm hala dogurmadıysan ömer koy.benımde oglum olacak ömer koyacagım kısmetse.ömeri tek gecerım...

ahmet,yasin,ömer,eymen bunlar favorimdir inşallah oglum olurda koyma şansım olur bigün

selam ,benim de doğumuma 1 ay kaldı inşallah,eymen taha koyacağım ben,göker de hoş bir isim ve farklı...

yağız efe benim cok hoşuma gidiyor inş. ilerde oğlum olursa o isimi koyucam efe ve yağız bir delikanlı olsun diye :)

benim favori erkek ismim yakamoz hiçkimse de duymadım bu ismi ama benim oğlum olsa kesinlikle yakamoz koyarıdm adını :81: onun dışında yankı,kağan,alkım,mert ve yiğit isimlerini beğeniyorum

ilk oğlumun adı Uluhan Ata
şimdi 5 aylık hamıleyım sanırım Altuğhan Ada koyucam.Eğer sizin aklınızada Uluhan Ata'ta kafiyeli bir isim gelirse paylaşın kızlar.
Çünkü oğlum Altuğhan adını istemiyor.

Berşan - Berşan bir peygamberin tebliğ ettiği dine ve kitaba iman eden cemaat
Mirza - Mirza İslam topluluğunda iyi sülaleden olanlara verilen ünvan
Melih - Arapça kökenli, 'güzel, şirin' demektir.
Uraz - Baht, mutluluk (Türkçe)
Yafes - Hz. Nuh (a.s.)'un üçüncü oğlu, Türk soyunun atası olduğu söylenir. (Arapça)
Enis - Enis Arapça kökenli bir kelime, 'dost, sevgili' demektir.

denizhan ada, paşhan ada nasıl...

bence isim ararken once bakman gereken anlamlari olsun.. kulaga hos gelen cogu ismin anlamlari gercekten cok kotu oluyo... bide son zmanlarda bi moda var neredeyse hangi ismi yazsan internette anlamini arastirmaya kalksan ya cennet agaci diyo ya cennet nehiri yada cennete dusen damla artik internetteki cogu isim anlami yayinlayan sitelerede guven olmuyo.. bence sen bide peygamber ve sahabe isimlerine bakk.. onlardan kulaga cok cok guzel olanlari var... mesela benim de oglum olucak biz once omer dusunduk ama sonra yasin'e cevirdik bakalim dogana kadar daha nelerle degisecek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…