Doğuma Hazırlık oğluma isim bulamıyorum :(((

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

deryamlm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2014
47
1
28
35
Bursa
Merhaba hanımlarr bir çok isim baktım yalnız isim konusunda hala kararsızım açıkcası bikaç isim arasında falanda kalmadım resmen çoçuğuma isim bulamıyorum :43: beğendiğiniz isimleri paylaşırmısınzzz...

Deniz olacak benim oğlumun ismi Allah'ın izniyle.
Hep sevmişimdir bu ismi.
Öncesinde Kuzey, Çınar, Rüzgar isimlerinide düşünmüştük.

Merhaba hanımlarr bir çok isim baktım yalnız isim konusunda hala kararsızım açıkcası bikaç isim arasında falanda kalmadım resmen çoçuğuma isim bulamıyorum :43: beğendiğiniz isimleri paylaşırmısınzzz...

Cnm biz murat düşünüyoruz geleceği parlak ve istediği şeylere çabuk ulaşabilsin diye hem klasik hemde güçlü büyüdüğünde isimle ilgili sorun oluyo tek isim en iyisi bence örneğin berke can falan isimleri konuluyo bence yanlış hep bebek olrak kalımıcak o da büyüyüp baba dede olcak hem de kariyeride isim açısından önemli benim murat ismini seçmemde murat isimli kişilerin başarlı şanslı ve zengin olmaları bu isme olan isteğimi arttırdı sende güçlü isimler düşünebilirsin bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim tavsiyem Aras .Çok güzel bir isim.Anlamı Erzurum'dan doğup Hazar'a dökülen nehir.Türklerin Anadoludaki ilk otağlarını kurduğu yer Aras Havzasıdır.Kurtuluş savaşı zamanında Doğu Anadolu'yu Ermenilere bırakmamak için Iğdır'da Aras Türk Devleti kurulmuştur.Vatan kurtulduktan sonra Türkiyeye katılmıştır.

Bu ara nehir isimleri konulması moda . Arda , Tuna , Meriç , Ceyhun , Aras... bunlar hep nehir ismi. Aras'ın diğer anlamlarını takma zira bir ismin pek çok anlamı olabilir.Arda nın geride kalan , Tuna ingilizcede ton balığı vs. :34:

Benim küçük yaramazın adı "Deniz Kubilay" sana öneri olabilir. Ayrıca Karan, Yağız, Mete ve Emir isimleri hoşuma gidiyor

Bizim eşimle favorimiz Levent ismi :) eger cocugum erkekse bu ismi koymak istiyoruz bir de benim çok sevdiğim bir isim var Kerem ;) karariniz hayirli olsun şimdiden

benim şayet bi oğlum olursa adı Rüzgar olmasını istiyorum

Eymen kayra yagiz ruzgar cinar bunlar populer...Ben Eymen ismini cok begeniyorum.Babasininda anlami cok hosuna gitti bir adi eymen olacak kv de mustafa olsun diyo bakalim belki mustafa eymen olur bizimki.

Bora
Cagan
Kuzey
Aras
Sarp
Doruk
Ege
Demir
Poyraz
Cinar
Arin
Emirhan
Pars
Atlas
Ates

Son düzenleme:
Merhaba bayanlarr

öncelikle cvplarınız için hepinize ayrı ayrı tşk ederim oğluşumun adını bulduk :) Emir Ege olcak inşallah paşamın adı :52::52: tşkler..:49:

Back
X