- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.545
- 798
- Konu Sahibi Kestane Sekeri
-
Allah razı olsun siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Ahmet Çınar dedik biz. Gerçi Çınar çok yaygınmis bu birkaç yıldır bazen sinirim bozuluyorİsmi nedir merak ettim sağlıkla büyüsün ins
Oğluma çınar ismini koyduğunda herkes oo ne kadar orjinal diyordu şimdi ortalık çınar doluAllah razı olsun siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Ahmet Çınar dedik biz. Gerçi Çınar çok yaygınmis bu birkaç yıldır bazen sinirim bozuluyor
Benim üniversiteli kuzenim var çınar, o donem ne değişik gelmişti bize.. Simdi dedigin gibi, herkes çınar, efe, keremOğluma çınar ismini koyduğunda herkes oo ne kadar orjinal diyordu şimdi ortalık çınar dolu
Eşim Ege den vazgeçmiyor malesefTatlı su isimleri bulun bence
Hakikaten ismiyle yaşıyor
Benim bir kuşun adı deniz
Bir durgun, bir öfkeli
Deli çocuk.
Kızılırmak değil tabi ama
Fırat güzel isim bence
Buna üzüldüm yaYusuf 2018 yilinda en cok konan bebek ismi sirasiyla eymen , omer, meric, cinar takip edio. Kizlarda da zeynep, elif, defne, hiranur, ebrar. Okula basladiginda sinifinda 5 yusuf fln olabilir ona gore karar verin.
Ilginc bi yaklasim yine sendenTatlı su isimleri bulun bence
Hakikaten ismiyle yaşıyor
Benim bir kuşun adı deniz
Bir durgun, bir öfkeli
Deli çocuk.
Kızılırmak değil tabi ama
Fırat güzel isim bence
Evet denizi seviyorum ama Deniz Ege alay konusu olabilirTek isim taraftariyim ama madem sordunuz, düşünelim..
Çınar ismini çok sevdiğim icin o geldi aklima öncelikle..
Deniz de olabilir ama alay konusu olabilir deniz ve ege yanyana..
Aman bırakın Ege diyin onaEşim Ege den vazgeçmiyor malesef
İfşa olmayayım da, gediz diğer kuşun ismi :)Ilginc bi yaklasim yine sendenhosuma gitti ama.. Tatli su isimleri, hımmm, tuna olabilir, dediğin gibi fırat olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?