- Konu Sahibi Kestane Sekeri
-
Ben nereliyim sizceFala tövbe ettim şu an.
Psişik kabiliyetim mi var ne
Korktum valla
Dur yeni bandan çıktımBen nereliyim sizce
Türkiyemin her karış toprağına kurban olurum. Tabikide güzelDur yeni bandan çıktım
Valla tövbe fal kağıt olaylarına
Korktum ben
Memleketiniz çok güzel:)
Doğumuma bı hafta kaldı yok yok bulamıyorum eşim Ege isminde kararlı yanına ne koyabiliriz arkadaslar yardiminiza ihtiyacım var
Salih Eymen ilk oğlumun adı Eymenler uslu sevecen akıllı oluyorlar tavsiye ederimEge Aras.
Benimde bir oglum daha olacak inşallah Eymen olacak.
Abisi cift isim zorluğunu yasiyoruz.
Bu tek isim kalacak.
Ayyy cok sagolun bende anlamını cok sevdimSalih Eymen ilk oğlumun adı Eymenler uslu sevecen akıllı oluyorlar tavsiye ederim
Kız ismi bulmak daha basit sanki yaa seçenek cok kız olsa ben Fatıma Nisa koyacaktimMerhaba,
bende de ayni sorun var(( seni cok iyi anliyorum (bizde kiz ismi ariyoruz)
Talha, Ilyas, Yusuf hosuma gidin erkek isimleri.
Evet bende anlamını beğenerek koydum sağ taraftaki eve bereket katan talihli anlamları da taşıo ashabı kiram dada gecio Eymen ismi sağlıkla gelsin sizin bebisinizde insAyyy cok sagolun bende anlamını cok sevdim
Talihli uğurlu ahlaklı demekmis.
Buyugumde erkek o da cok sakindir insallah Eymenimde sakin uslu olur abisi gibi.
Amin insAllah.Evet bende anlamını beğenerek koydum sağ taraftaki eve bereket katan talihli anlamları da taşıo ashabı kiram dada gecio Eymen ismi sağlıkla gelsin sizin bebisinizde ins
Ege gayet tek başına güzel isim.2 isim olarak da; Ömer EgeDoğumuma bı hafta kaldı yok yok bulamıyorum eşim Ege isminde kararlı yanına ne koyabiliriz arkadaslar yardiminiza ihtiyacım var
Kızlar hepinize teşekkürler oğlum yarın doguo Kerem Ege ye karar kıldık sizce nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?