Bir kaç hafta içinde doğacak oğluma "Deniz" ismini koymayı düşünüyorum. Ama aklımın bi köşesinden "Barış" ismi de geçiyor, Deniz uniseks bi isim diye. Sizce hangisi daha güzel ??? Fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız? Deniz mi, Barış mı?
aslında deniz çok güzel bir isim ama ilerki yaşantısında sıkıntı doğurabiliyor. mesela deniz isimli birini arıyorum daha öncede tanışmadım deniz bey mi deniz hanım mı dicem. hanım diyorsun bey çıkıyor bey diyorsun hanım çıkıyor. o yüzden ben barışı oyladım.
ıkisi de çok güzel isimler. Biri kardeşimin biri kuzenmizin ismi olmasa hiç düşünmez, oğluma koyardım.
ıkisi arasında hangisi dersen Deniz daha hoş geliyor kulağa ama çok fazla ve unisex; ben Barış'ı tercih ederdim. Hem bizim Barışımız gibi gözleri olursa...:))