Size her zaman soracakları şey diziden mi esinlenip koydunuz olacak. Herkes koymaya başladı bu ismi çok duyuyorum o yüzden dedim yoksa güzel isim tabi.
1 kez bile izlemişliğimiz yok o diziyi dizilerden sonra bazı isimler popüler oluyor canım doğru diyosun ilk zamanlarda soran olur sonra dizi biter unutulur kafam daha da karıştı şuan. Normalde de kararsız biriyimdir
Teşekkür ederim fikriniz için. Benim de çok içime sinmiyor aslında dizilerde meşhur oldu o da. Ama E ile başlayan da pek seçeneğimiz yok. İçime sinmezse başka isimler düşünücem
Emir ve Eymen den gina geldi..
Deniz'e oy verdim..
Emre ve Eralp isimlerini de cok severim..
Arkadasimin oglunun adi Erim. Fikir olur belki.. Elif ile uyumlu..
Emir ve Eymen den gina geldi..
Deniz'e oy verdim..
Emre ve Eralp isimlerini de cok severim..
Arkadasimin oglunun adi Erim. Fikir olur belki.. Elif ile uyumlu..
Haklısın canım eymeni düşünmüyorum zaten emir i de eledim gibi. Emre ismini eşim istemiyor. Eralp de hoş aslında. Erim i ilk kez duydum farklı bi ismmiş anlamını araştırıp eşime bi söyleyeyim. Fikir için teşekkürler
Tatlım karar verebildiniz mi arkadaş yazmış bende önceden hep erim düsünurdum kiz arkadasim vardi onun adiydi cok hosuma giderdi kucukken unisex bir isim simdi oglanada cok yakisir bende esime soyledim ama bakalim daha dusunuyoruz kumrucuk gibi en azindan sizde secenek var )
Tatlım karar verebildiniz mi arkadaş yazmış bende önceden hep erim düsünurdum kiz arkadasim vardi onun adiydi cok hosuma giderdi kucukken unisex bir isim simdi oglanada cok yakisir bende esime soyledim ama bakalim daha dusunuyoruz kumrucuk gibi en azindan sizde secenek var )
Akşam eşime bi sorucam canım hoşuma gitti benim de Erim ismi Ertuğ ve Ertuğrul seçenekleri kaldı burdakilerden. Diğerlerini eledim. Başka seçenekler de dişünüyorum diğer taraftan. Kafam çok karışık
1 kez bile izlemişliğimiz yok o diziyi dizilerden sonra bazı isimler popüler oluyor canım doğru diyosun ilk zamanlarda soran olur sonra dizi biter unutulur kafam daha da karıştı şuan. Normalde de kararsız biriyimdir