Doğru haklısın çok uyması gerekmiyor aslında dediğin gibi. Ama e ile başlasa hoş olur hepimizin öyle olduğu için. Teşekkür ederimİlla kızınızın ismiyle uyumlu olması gerekmiyor ki sonuçta birlikte anılmayacak.
Emir'i işaretledim
Ender de güzel isimdir asil geliyor bana
Muhammed emir çok güzel isim. İsmine layık bi evlat olsun inş.. Eymen de yakın arkadaşım koydu oğluna. O da güzel. Teşekkür ederimbizim oğlumuzun adı muhammed emir olacak.. sadece emirde güzel.. diğer oğlumuzun adı eymen ona uydurduk bizde.. ertuğrulda güzel bence
Teşekkür ederim canımEğer kızçem değil de oğlum olsaydı adı Ertuğ olacaktı
Eşim ve benim isimlerimizin ilk hecesini birleştirdik :))
Ben oyumu Ertuğ dan kullanıyorum
Sağol canımBen de isim konusunu bilemiyorum ogluma ne isim koyacagiz bilmiyorum hala. Denizi isaretledim bunların icinde.
Teşekkürler canımEren,yada Ertuğrul :)
amim teşekkürler sağlıkla doğsunlar inşallahDoğru haklısın çok uyması gerekmiyor aslında dediğin gibi. Ama e ile başlasa hoş olur hepimizin öyle olduğu için. Teşekkür ederim
Muhammed emir çok güzel isim. İsmine layık bi evlat olsun inş.. Eymen de yakın arkadaşım koydu oğluna. O da güzel. Teşekkür ederim
Amin inş. çok teşekkür ederimEge diyorum başka bişey demiyorumAllah bağışlasın kuzunu bu arada
Egemen cok karizmatik bir isim eger oglum olursa benım için secenekler arasında bir düşünün derimMrblar 24 haftalık hamileyim hala isim konusunda kararsızız. Eşim ve benim isimlerimiz E ile başlıyor kızımın adı da Elif Duru. Bize uygun olsun diye öncelik E ile başlasın istiyorum. Aklımıza gelen isimler Emir, Ertuğrul, Ege, Deniz.. Ege çok kısa olduğundan içime sinmedi pek. Ertuğrul da Elif Duru ile oldukça uyumlu geliyor ama karar veremiyorum fikirlerinizi bekliyorum
Teşekkür ederim aminBiz de bir ara Ege düşündüğümüzden onu işaretledim ama Erdem ismini de güzel buluyorum ben. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah küçük beyi.
Teşekkür ederimEgemen cok karizmatik bir isim eger oglum olursa benım için secenekler arasında bir düşünün derim
Neden canım ertuğrul güzel değil miErtuğrul dışında hepsi olabilir :)
Size her zaman soracakları şey diziden mi esinlenip koydunuz olacak. Herkes koymaya başladı bu ismi çok duyuyorum o yüzden dedim yoksa güzel isim tabi.Neden canım ertuğrul güzel değil miteşekkür ederim fikrini belirttiğin için
Eymen de guzel bir isim ertugrul cok uzun ve agir bi isim givi geldi cnm BanaMrblar 24 haftalık hamileyim hala isim konusunda kararsızız. Eşim ve benim isimlerimiz E ile başlıyor kızımın adı da Elif Duru. Bize uygun olsun diye öncelik E ile başlasın istiyorum. Aklımıza gelen isimler Emir, Ertuğrul, Ege, Deniz.. Ege çok kısa olduğundan içime sinmedi pek. Ertuğrul da Elif Duru ile oldukça uyumlu geliyor ama karar veremiyorum fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?