Oğluma kayınpederin ismini vermek istemiyorum!

Hamileligin basindan beri isleyeceksin eşine. Doğum yaptığın anın sana ve bebeğine özel oldugunu, sadece sana annenin bakmasini istediğini, bebegime alisma sürecinde yoğunluk ve kafa yorgunluğu istemiyorum diyeceksiniz..gerekirse benim annemde gelmesin sen bak bana gibisinden konuşun.

Merhaba arkadaşlar oğlumun ismini bugün yani nüfusun verdiği sürenin son günü koymuş bulunmaktayız.Oğlumun ismi “Enis” oldu sadece “Enis”
Kulağına okunurken babasının ismi de okunacak ama malesef,o şekilde anlaştık en son.
%100 hoşnut olmasamda %80 hoşnutum bu durumdan.
Darısı benim gibi isim sıkıntısı çeken herkese.
Biz anneler olarak çocuğun hayatta ki varoluş sürecini üstlenip 9ay boyunca ah demeden devam ettirebiliyorsak onun bir ömür taşıyacağı o ismi de koyarken razılığımız ön planda tutulmalıdır...
Hepinize ilginiz alakanız için teşekkür ederim...
Bundan sonra kayınvalide sorunlarımın altında görüşmek üzere

Ilk yazdığınızda konunuza göz gezdirmiştim. Pes etmediğiniz için tebrikler. Çünkü o çocuğun annesi sizsiniz,isim hakkı anne ve babasinda olmalı.

Konu sahibi
Naptınız da eşiniz sizden habersiz gidip yazdıramadı?
Doğum belgesini mi sakladınız?
Bizi biraz aydınlatsanıza :)

Vallaahi daha hamile bile degilim simdiden söylüyorum ama bakalim nasil olur

Adıyla çok yaşasın Enis Bey!
Sizi de takdir ediyorum, papuc bırakmadiniz kimseye

Konu sahibi
Naptınız da eşiniz sizden habersiz gidip yazdıramadı?
Doğum belgesini mi sakladınız?
Bizi biraz aydınlatsanıza :)
:) Eşimin birçok kötü huyuyla beraber iyi huyları da vardır mesela kızsada kırsada gidip yazdırmaz beni bir şekilde razı etmeden bunu biliyodum,o saygısızlığı da yapmazdı yani,biraz korku da olabilir doğum belgesi ortalık yerde durdu,ne o habersiz alıp gitti ne ben habersiz alıp gittim,onu yapsak cidden yuvamız sarsılırdı.
Sonuç olarak böyle oldu çok iyi oldu çokta güzel oldu :)

Adına çok sevindim benim bile içime dert olmuştu bu konu :)

Ne oldu şimdi günlerce lohusa bir kadını uzdukleri karı kocanın arasına yok yere huzursuzluk soktuklariyla kaldılar.halbuki en güzel günler bunlar yeni bir evlat gelmiş babanne dede olarak gelseniz üstünüze duseni yapsaniz adi Enis olacak denilince maşallah adıyla yaşasın yavrum deseniz insanları bı bunaltmasaniz nolur ya nolur

Adına çok sevindim benim bile içime dert olmuştu bu konu :)
Çok sağol arkadaşım.Sağ salim doğar senin minnakta inşallah :)
çok haklısın burada rahatça ve gülerek yazdığım yazının arka planında hala devam eden can sıkıcı şeyler de var,bir kere kalpler kırıldı,üzüntüler yaşandı yani bi söz var ya “acı geçiyor elbette ama acı çekmiş olmak geçmiyor” diye hah işte tam öyle olacak ve ben lohusalık döneminde yaşatılan şu acıyı unutamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…