Oğluma kayınpederin ismini vermek istemiyorum!

Sinirden yazamamışım da ayyy gitsin kendi adını değiştirsin öyle o zaman. Eşinin adı ne çok da merak ettim yani bu isimlerden sonra :) güzel isimleriyle güzel hayatlar yaşasın yavrularımız

Sinirden yazamamışım da ayyy gitsin kendi adını değiştirsin öyle o zaman. Eşinin adı ne çok da merak ettim yani bu isimlerden sonra :) güzel isimleriyle güzel hayatlar yaşasın yavrularımız
Ayyy onun ismi de fazlasıyla unisex
Karakterini fazla feminen hale getirdiği için ciddi ciddi bir ara ismini değiştirmeyi düşünmüştü(k). Ama yazmayım buraya şimdi:)

Peki aileler sizin bu inatlaşma yüzünden hâlâ beklediğinizi biliyorlar mı?
Biliyorlardır gerçi de,yani ne diyorlar.
Kayınpeder size bozuluyor mu mesela?
Biliyolar.Geçen gün tartıştık,ailelerde girdi işin içine,istemiyorum diye defalarca söyledim babasıda yanımızdaydı,yinede şahsına saygısızlık için değil anne baba ismi koymak saçma geldiği için istemiyorum dedim ayıp olmasın diye orda bile incelik yapmaya çalıştım.O da tribe girdi benim adımı böyle ağızlar düşürmeyin,beni bu kadar sevmediğini bilmiyodum koymayın falan dedi 5 dk sonra siz karı kocasınız sadece senin dediğin olmaz ilk ismi benim ismim olsun ikinci isim senin istediğin olsun dedi
neler yaşadın o dönemde eşinle ve ailesiyle gerçekten merak ettim.Ben görüşmek istemiyorum annenle torununuda hak etmiyo göremez dediğimde hamileydim ve evim yangın yeri oldu.Eşimle şiddetli tartışmalarımız oluyodu her gün,babası yakamı bırakmadı görüşeceksin unutacaksın biz aileyiz olur böyle şeyler diye yaşadıklarımı ufalttı,yok dedikçe üstüme geldiler bağırdılar ben bağırdım onlar bağırdı.Üstelik eşimin annesi kendi kayınvalidesiyle görümcesiyle görüşmüyo ve ona kimse bir şey demiyo ne eşi ne başkası,o rahat istediğiyle görüşür veya görüşmez.Eşin ailesiyle görüşmediğin için sana sorun çıkarmıyosa çok şanslısın

Al cocugunu istedigin ismi koy bir esin ayaklarina kapanana kadarda dönme. Bide sütüm yetmiyor diyorsun. Kesilmedigine sükret.
Birbirimizi hiçe sayacak hamleler yapmak istemiyorum.Onunda yapmayacağını bildiğim için istemiyorum.Baskısı ve isteği beni yıpratıyor evet ama gerçekten hayatımızı sallayacak bir kavga konusu istemiyorum gücüm yok ona

Eee nasil cözülecek bu olay? Sen sinip kp adini koyacaksin. Onunda bilmem neresi kalkacak baaaakkkk es.k gibi yaptirdim dedigimi diye ortalikta mi gezecek? Hayran kaldim su an rahatligina mi desem yoksa bu kadar ezik ve pasif durusuna daha cocugun hakkini bile koruyamamana mi acidim desem bilemedim.

Bana ezik demekten vazgeçer misiniz öncelikle.Gerçekten eşlerinize karşı baskınlığınıza prenses gibi hayatlar yaşamanıza hayran kaldım.
Kimlikte asla istemiyorum onun ismini,kulağına okursa o olur ancak onuda istemiyorum da onun bekleyişi bu,pes edersemde o konuda ederim kimlik konusunda değil

Bu konu nasıl bu kadar uzadı anlamadım. Bu kadar direttiniz, bundan sonra kayınpederin ismini yazdırmayın artık. Yazdırırsanız bunca zaman boşuna üzülüp gerilmiş olacaksınız. Sonuç aynı olacaksa baştan ses etmezdiniz, bunlar yaşanmazdı.
Yarın sabah eşinize hadi deyin kimlik çıkarmaya gidiyoruz. İsim ne olacak derse kendi istediğinizi söylersiniz. Duruşunuz kararlı olsun, karşı çıkarsa ya bu isim olur veya çocuğumu alıp giderim deyin.

Annem erkek kardeşime dedemin adını koydu kendi isteğiyle ben de istemiştim. Diğer kardeşime ismi halam koydu bana da halamlar koymuş. Annem kv kp çok severdi onlarda Annemi el üstünde tutardı annem hala onlara dua eder. Mükemmellerdi. Annem hala halam olmadan duramaz.
Ama ben aynını yapamam. Omların isimlerini de koymam. Öyle sevemem de

Ben burda yazdiklariniza göre yorum yapiyorum ve malesef ezilmis pasiflestirilmis bir anne görüyorum. O derece ki bin bir cileyle zorlukla karninda tasidigi evladina istedigi ismi verme hakki bile yok ne esinin gözünde ne kayin ailesinde hatta ve hatta kendi babasinin gözünde bile. Acidim acikcasi. Sizede savunamadigin bebeginize de.

Keske burda bana sert cikacaginiza esinize sert ciksaniz. Ha bu arada hicte prenses gibi yasamiyorum. Ama gereken her yerde disimi gösterip kendimi savunabiliyorum. Asla ama asla da zorla birseyleri kabul etmiyorum.m

Kayınpederiniz 2.abdülhamid falan mı?eşiniz bir taht kavgası gibi sizinle bu konuda tartışıyor anlamadım.o senin çocugun istedigin ismi verebilirsin.asla izin verme..nedir bu kocaman adam baba olmuş hala ana evinden ayrılamamış erkekciklerin hali hiç anlamıyor ve çok sinir oluyorummm.çocuguna babasının ismini verince en çok sevilen evlat mı olacak nedir yani..o önce bi baba oldugunun.kendi ailesi oldugunun farkına varsın da..

bu yüzden kendini üzerek cocugunu sütten esirgeme. annesin sen yeri geldi mi aslan yeri geldimi kaplan. sen istemiyorsan istemiyorsun. bunu esin anlamak zorunda.

sen orta yola hazirim dersen iki isimli olsun.

hatta biri senin babanin bide kp. bunu esin kabul etmezse ozaman bam baska isim koyun. keske hamilelikte ayar verseydin simdi ugrastirmasaydi seni.

Vallahi helal olsun sakin sakin oturup isim konusunu tartışıp sonra günlük hayata hep birlikte devam mı ediyorsunuz?

Ben şimdiye 5 cinnet geçirip delirttiniz beni kıvamına gelmiştim yerinizde olsam.

Ben bu isteğe sahip hiçbir insanı anlamıyorum zaten,bekarken kınadığımı Allah başıma verdi.
İ
haklısın fakat üzülmüyüm diyerek yapılamıyo,onlara karşı dik duruyorum içeri geliyorum kapıyı örtüyorum halim perişan,lohusalığın verdiği depresyonda var sanırım o yüzden tutamıyorum kendimi.Babamın ismini vermek istemem,onun babasının isminide iki isim olarak bile istemem ancak kulağına okunur kimlikte yazmazsa kabul edebilirim son çare.Hani ondada düşüncem şu,saçma ama kabul olurmu Allah bilir,kulağına okunurken içimden bol dua ederim Allahım rızam yok bu isme,sen katında kabul etme bu ismi diye

İsmi kimliğie yazdırma konusu asla kabul etmeyeceğim durum,kulağına okurtturmaya indi en son durum

Desteğiniz için teşekkür ederim.

Allah yardımcınız olsun. İsim konusu nereye gider bilmiyorum ama eşinizin ailesinden daha çok çekeceğiniz var belli ki. Nasıl goruseceksiniz peki bundan sonra zaten aranız kotuymus eşiniz arkanızda durmaz muhtemelen.

Görüşme konusunu artık kabullendim yani görüşmeme gibi şansım yok.Ancak haftada bir akşam eşimle yemeğe gidip geliriz,muhabbet etmem,gereken neyse yapar çıkar gelirim onun harici ekstra asla görüşmem

Görüşme konusunu artık kabullendim yani görüşmeme gibi şansım yok.Ancak haftada bir akşam eşimle yemeğe gidip geliriz,muhabbet etmem,gereken neyse yapar çıkar gelirim onun harici ekstra asla görüşmem

Artık iki cocuklusun. Simdi tavır koydun koydun, yoksa bir daha koyamazsin..haftada bir neymis..yeni doğum yaptin sen onu ayda bire düşür, sonra hiç gitmezsin..bak ben kanser oldum, sagligim gitti o insanların yüzünden, şimdi dünya biraya gelse görüşmem diyorum.

Ya bende yeni evliyim ve bende bu tip seyler olur aslinda isimden değil de hani doğum yapınca anne kayinvalide görümce vs geliyor senin yaninda kaliyor ya da evinde kaliyor gibi seyler oluyor ya bunu düşündükçe cinlerim tepeme çıkıyor ve acaba cocuk yapmasam mi diye düşünüyorum ya seytan vesvese veriyor belki gereksiz bir kaygidir ama ooof offf cok igrenc seyler okudum burda bu konuula ilgili lohusalik ve cevremdede kv kp yuzunden sütü kesilenler oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…