Oğluma Mektup...

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.936
119.162
798
36
Sevgili Oğlum..
30 agustos günü hastaneye gittiğimde seni kucagima almaya hayal ediyordum..
galiba doğuracagim dedim.. fakat Doktorun Ölmül kalbi durmuş dediği an başima kaynar sular döküldü....
ağladim ağladim.. artık rüyama gelmiyorsun...
çok isterdim seni göreyim rüyalarimda... öpüp koklamak istedim...
içimden karnimda yaptığı hareketler.. hiç unutamiyorum oğlum..
anneciğin seni çok ama çook özledi...
biliyorum cennette annneeee deyip bana koşacaksin neredeydn annecim diyeceksin...
bak cennette mutluyum diyeceksin... biliyorum hissediyorum bunlari..sen benim yüregimsin...
Hz. ibrahim babamizla ve sare annemizle muhabbet edilebilecegim ki çok mutluyum.. Allahin yannidasin huzurlusun mutlusun. canim oğlum benim... sen yeter ki mutlu ol orda Sen rabbime emanetsin...
Mehmet yıldız-küçük kızın kıyafetini yırttılar videosunu defalarca dinledim oğlum... huzur verdi bana.. yalniz degilmişim öteki dünyada...yaninda babanda olucak...bu yüzden çok mutluyum çok şükür.
oğlum senin yerine kardeşlerin gelicek. ama senin yerini asla ama asla dolduramiycak.. çünkü sen bir meleksin sen bi özelsin oğlum.. sen bambaşkasin oğlum...
babanla ben seni düşünüyoruz keşke oğlum olsa bidi bidi yapardik severdik diyoruzz... hala hayal meyal ediyoruz seni... bahsediyoruz...
6,5 ay geçti.. hala aklımdasiniz kalbimdesin...
seni hiç bir zaman unutmayacagim..
seni çok seven ANNEN...

arkadaşlar içimden gelerek yazdim içimden geldi yazmayi.. çok özlüyorum oğlumu.. ama mutluyum...herkes yazmak isteyen yazsin içinde tutmasin...atın buraya yazin arkadaşar.. yorumlari için çok ama çok teşekkür ederim allah razi olsun..
sevgilerimle...

Bugün tam üç ay oldu canım benimde. Allah ım yardımcımız olsun dayanma gücü versin hepimize... Bende mezarının fotoğraflarına bakıyorum oğlumun cok özlüyorum. Çok öpüyorum kucağıma almadan bu kadar bağlandım kucağıma alsam ne olurdu onu hiç bilmiyorum. Her günüm boş geçiyor elim kolum tutmuyor cok güçlü sanırdım kendimi herşeyi yapabilirim derdim ama acizliği öğrendim oğlumla birlikte.

Oğlum,cennet kokulum,meleğim ; aylarım günlerim saatlerim hatta saniyelerim bile seninle dolu.sana Söylemek istediğim o kadar çok şey var ki boğazım Düğüm Düğüm.kalbimdeki sızının tarifi yok. Varlığını ilk öğrendiğimde Dünyalar benim olmuştu.sana birsey Olmasın diye kendime çok dikkat ettim.ilk 3ay sürekli dinlendim annecim.oh be dedim düşük tehlikesi kalmadı artık rahat olabiliriz.sen içerde yavaş yavaş büyüyordun.şarkılar dinledik beraber.hep sevdim karnımı oğlum içerden hissediyor diye .ama sen en çok babanın sesini duyduğunda tepkiler veriyordun.büyüdün büyüdün kocaman oldun annecim içerde.2bayram geçirdik sen karnımdayken. Tatile gittik geZdik doğuma saatler kalana kadar gezdik seninle.artık dünyaya gelme Zaman'ın yaklaşmıştı.14saat Sancı çektim annecim.sana kavuşmak için çektiğim Sancı bile Dünya'nın en güzel şeyiydi.doğum iyice yaklaştı.sana usulca sağlıkla gel annecim üzme sakın bizi dedim ve sen sabaha karşı 4.28de dünyaya geldin.benimle beraber doğuma babanda girdi senin dünyaya ilk geldiğin o anı ilk ağlamanı ilk kucağıma aldığım o anı babanda benimle beraber Yaşadı.sen kucağımdayken babanla birbirimize bakıp hıçkıra hıçkıra ağladık minik mucizemiz için.oh dedim bir kez daha Şükürler olsun sağ sağlim Doğdu.o doğduğun ilk gün hiç uyumadım annecim Sevinçten.sen uyurken hep seni izledim.artık eve gitme zamanıydı sen sağlıklı güçlü çok güzel bir bebektin.çıktık evimize geldik.kim kucağına alırsa alsın ağlıyor hiç susmuyordun Anneciğine geldiğinde bir anda susup uykuya dalıyordunya Dünyalar benim oluyordu.uyu dinlen diyorlardı ben hiç uyumuyordum annem.hep yanıbaşında seni izliyordum.doğumunun 3.günü seni bağrıma basıp dakikalarca Ağladımya meleğim o Sıcaklığın hala kucağımda sanki.kimselere vermem o benim bebeğim onu benden kimse almasın demiştim babana.ağlama senin tabi neden alsınlar dedi. Bilemedik annem Rabbimin seni bizden daha çok sevip yanına alacağını bilemedik ...ne güzel kokun vardı oğlum.minicik ellerin Minicik dudakların vardı.kokladığımda burnumu sızlatan o cennet kokun vardı.seni çok seviyorum çok özlüyorum meleğim .canımdan canım Ömrümün en güzel 5günü .annen seni çok özlüyor.aklı fikri kalbi herşeyi sen oldu annenin.seni çok seviyorum çok çok seviyorum

dün en aci anneler günüydü...
oğlumun mezarina gittim..
dua okurken ağladim...
oğlum dedim bugün anneler günü... sensiz bir gün anneler günü dedim..
çok aci çektim hidirellez şenliği olduğu zaman gittik o gün çok kalabalıktı...
offf off çok özledim seni çook annemm benimm oğlummmm...:(
9 ay olduu sensiz çk zor geçiyor be oğlum..
yaşasaydı 9 aylık olucaksin...kolay olmuyor ki hiç sensiz çok zor.:(
napcam ben ağlıyorum hep iki gündür çok ağladim:(

Allahım sana sabır versin cnm. çok üzüldüm. Allah tüm evlat acısı yaşayan annelere sabır versin. ben annelik duygusunu yaşamadım ama dünyanın en özel duygusu olduğunu biliyorum. Allahtan rahmet ve sana eşine ve ailene sabırlar diliyorum. Allah bir daha böyle bi acı yaşatmasın. ne sana neden başka bir kadına :( :(

Oğlum,cennet kokulum,meleğim ; aylarım günlerim saatlerim hatta saniyelerim bile seninle dolu.sana Söylemek istediğim o kadar çok şey var ki boğazım Düğüm Düğüm.kalbimdeki sızının tarifi yok. Varlığını ilk öğrendiğimde Dünyalar benim olmuştu.sana birsey Olmasın diye kendime çok dikkat ettim.ilk 3ay sürekli dinlendim annecim.oh be dedim düşük tehlikesi kalmadı artık rahat olabiliriz.sen içerde yavaş yavaş büyüyordun.şarkılar dinledik beraber.hep sevdim karnımı oğlum içerden hissediyor diye .ama sen en çok babanın sesini duyduğunda tepkiler veriyordun.büyüdün büyüdün kocaman oldun annecim içerde.2bayram geçirdik sen karnımdayken. Tatile gittik geZdik doğuma saatler kalana kadar gezdik seninle.artık dünyaya gelme Zaman'ın yaklaşmıştı.14saat Sancı çektim annecim.sana kavuşmak için çektiğim Sancı bile Dünya'nın en güzel şeyiydi.doğum iyice yaklaştı.sana usulca sağlıkla gel annecim üzme sakın bizi dedim ve sen sabaha karşı 4.28de dünyaya geldin.benimle beraber doğuma babanda girdi senin dünyaya ilk geldiğin o anı ilk ağlamanı ilk kucağıma aldığım o anı babanda benimle beraber Yaşadı.sen kucağımdayken babanla birbirimize bakıp hıçkıra hıçkıra ağladık minik mucizemiz için.oh dedim bir kez daha Şükürler olsun sağ sağlim Doğdu.o doğduğun ilk gün hiç uyumadım annecim Sevinçten.sen uyurken hep seni izledim.artık eve gitme zamanıydı sen sağlıklı güçlü çok güzel bir bebektin.çıktık evimize geldik.kim kucağına alırsa alsın ağlıyor hiç susmuyordun Anneciğine geldiğinde bir anda susup uykuya dalıyordunya Dünyalar benim oluyordu.uyu dinlen diyorlardı ben hiç uyumuyordum annem.hep yanıbaşında seni izliyordum.doğumunun 3.günü seni bağrıma basıp dakikalarca Ağladımya meleğim o Sıcaklığın hala kucağımda sanki.kimselere vermem o benim bebeğim onu benden kimse almasın demiştim babana.ağlama senin tabi neden alsınlar dedi. Bilemedik annem Rabbimin seni bizden daha çok sevip yanına alacağını bilemedik ...ne güzel kokun vardı oğlum.minicik ellerin Minicik dudakların vardı.kokladığımda burnumu sızlatan o cennet kokun vardı.seni çok seviyorum çok özlüyorum meleğim .canımdan canım Ömrümün en güzel 5günü .annen seni çok özlüyor.aklı fikri kalbi herşeyi sen oldu annenin.seni çok seviyorum çok çok seviyorum

offf :( Allahım sabırlar versin size okurken gözlerim doldu. inş en kısa zamanda tekrar anne olursunuz ve Allahım yavrunuza saglıklı ve uzun ömürler verir...

Back
X