Oğlum,cennet kokulum,meleğim ; aylarım günlerim saatlerim hatta saniyelerim bile seninle dolu.sana Söylemek istediğim o kadar çok şey var ki boğazım Düğüm Düğüm.kalbimdeki sızının tarifi yok. Varlığını ilk öğrendiğimde Dünyalar benim olmuştu.sana birsey Olmasın diye kendime çok dikkat ettim.ilk 3ay sürekli dinlendim annecim.oh be dedim düşük tehlikesi kalmadı artık rahat olabiliriz.sen içerde yavaş yavaş büyüyordun.şarkılar dinledik beraber.hep sevdim karnımı oğlum içerden hissediyor diye .ama sen en çok babanın sesini duyduğunda tepkiler veriyordun.büyüdün büyüdün kocaman oldun annecim içerde.2bayram geçirdik sen karnımdayken. Tatile gittik geZdik doğuma saatler kalana kadar gezdik seninle.artık dünyaya gelme Zaman'ın yaklaşmıştı.14saat Sancı çektim annecim.sana kavuşmak için çektiğim Sancı bile Dünya'nın en güzel şeyiydi.doğum iyice yaklaştı.sana usulca sağlıkla gel annecim üzme sakın bizi dedim ve sen sabaha karşı 4.28de dünyaya geldin.benimle beraber doğuma babanda girdi senin dünyaya ilk geldiğin o anı ilk ağlamanı ilk kucağıma aldığım o anı babanda benimle beraber Yaşadı.sen kucağımdayken babanla birbirimize bakıp hıçkıra hıçkıra ağladık minik mucizemiz için.oh dedim bir kez daha Şükürler olsun sağ sağlim Doğdu.o doğduğun ilk gün hiç uyumadım annecim Sevinçten.sen uyurken hep seni izledim.artık eve gitme zamanıydı sen sağlıklı güçlü çok güzel bir bebektin.çıktık evimize geldik.kim kucağına alırsa alsın ağlıyor hiç susmuyordun Anneciğine geldiğinde bir anda susup uykuya dalıyordunya Dünyalar benim oluyordu.uyu dinlen diyorlardı ben hiç uyumuyordum annem.hep yanıbaşında seni izliyordum.doğumunun 3.günü seni bağrıma basıp dakikalarca Ağladımya meleğim o Sıcaklığın hala kucağımda sanki.kimselere vermem o benim bebeğim onu benden kimse almasın demiştim babana.ağlama senin tabi neden alsınlar dedi. Bilemedik annem Rabbimin seni bizden daha çok sevip yanına alacağını bilemedik ...ne güzel kokun vardı oğlum.minicik ellerin Minicik dudakların vardı.kokladığımda burnumu sızlatan o cennet kokun vardı.seni çok seviyorum çok özlüyorum meleğim .canımdan canım Ömrümün en güzel 5günü .annen seni çok özlüyor.aklı fikri kalbi herşeyi sen oldu annenin.seni çok seviyorum çok çok seviyorum