- 25 Ağustos 2014
- 203
- 121
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah korussun camdan düşebilir tehlike benceçokta sıcak değil aslında ama benimde aklıma ilk gelen buydu bugün camı açmayı denicem![]()
benim oğlanı da yere yatırırsam yataktan çıkıp gidip parkenin üstüne yatıyor bence çocuklarda genel olarak var böyle bir şey çok duydummeraba kızlar oğlum 4 yaşında ve biraz içine kapanık bir çocuk. 3 gecedir uyuması için yatırıyorum yatağından kalkıp salondaki kapının önünde yatıyo ve nedenini söylemiyor.defalarca sordum ama yanıt alamadım başına böyle bişey gelen var mı ne yapmalıyım sizce?
Sormuyor musunuz neden bunu yaptığını ?hayır uyurgezerliği yok uyumadan önce kalkıp gidiyouyuması için yatırıyorum ben uyuduktan sonra kalkıp kapının önüne yatıyo
Beraber yatsanız yine kalkıp gider mi acabameraba kızlar oğlum 4 yaşında ve biraz içine kapanık bir çocuk. 3 gecedir uyuması için yatırıyorum yatağından kalkıp salondaki kapının önünde yatıyo ve nedenini söylemiyor.defalarca sordum ama yanıt alamadım başına böyle bişey gelen var mı ne yapmalıyım sizce?
İlk yattığı zaman kapının önü serin gelmiş olabilir. Sonrası da alışkanlık olmuş bencemeraba kızlar oğlum 4 yaşında ve biraz içine kapanık bir çocuk. 3 gecedir uyuması için yatırıyorum yatağından kalkıp salondaki kapının önünde yatıyo ve nedenini söylemiyor.defalarca sordum ama yanıt alamadım başına böyle bişey gelen var mı ne yapmalıyım sizce?