Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Chicco Nun var isterseniz komşumun çok az kullandı. Düşünürseniz söyleyim satmk istiyordu.oğlum yurutecini kötu kullanımıyla kırdı biraz daha sağlam bi yuruteç arıyorum kullandığmız baby hope tu
Msj inizi görünce merak ettim çok rahatsızim ve oğlum 6 . Aya girdi sürekli kucak istiyor ayakta durmak istiyor bende yurutec araştırıyorum kullandığımız baby hope demişsiniz bende onu düşünüyordum nasıl kırdı tam olarak yani anladigim kadariyla tavsiye etmezsiniz? ??oğlum yurutecini kötu kullanımıyla kırdı biraz daha sağlam bi yuruteç arıyorum kullandığmız baby hope tu
Canım şöyle aslında çok dayanıklı bişiydi ama bnm oğlum üzerinde devamlı zıplıyordu çok rahat bişi aynından bulursam tine alıcam 85 tl ye almıştım arkasından kademeli yükselen kısmın plastiğe takılı olan yeri koltuğunun hemen arkadı kırıldı tavsiye ederim bence çok güzeldi konşumun var çok adi bişi onu hiç sevmedi oyuncaklarıyla hiç oynamadı en önemli yana düşüyordu baby hope ta hiç kımıldama bile olmazdıMsj inizi görünce merak ettim çok rahatsızim ve oğlum 6 . Aya girdi sürekli kucak istiyor ayakta durmak istiyor bende yurutec araştırıyorum kullandığımız baby hope demişsiniz bende onu düşünüyordum nasıl kırdı tam olarak yani anladigim kadariyla tavsiye etmezsiniz? ??
Hangi modeli ne kadar istiyor sorarsanız sevinirimChicco Nun var isterseniz komşumun çok az kullandı. Düşünürseniz söyleyim satmk istiyordu.
Teşekkür ediyorum bi kaç modeli var baby hope un o fiyattan aşağıya da buldum inşallah beğenir önündeki oyuncaklar yeterli mi kararsizim ....deneyeceğim bi mağazaya götürüp artikCanım şöyle aslında çok dayanıklı bişiydi ama bnm oğlum üzerinde devamlı zıplıyordu çok rahat bişi aynından bulursam tine alıcam 85 tl ye almıştım arkasından kademeli yükselen kısmın plastiğe takılı olan yeri koltuğunun hemen arkadı kırıldı tavsiye ederim bence çok güzeldi konşumun var çok adi bişi onu hiç sevmedi oyuncaklarıyla hiç oynamadı en önemli yana düşüyordu baby hope ta hiç kımıldama bile olmazdı
Canm Sen yürüteç istiyorsun sanırım benim Kastettiğim yürüme yardımcısı oluyo ya eliyle tutup dayanarak yuruyo oydu. Ister misnHangi modeli ne kadar istiyor sorarsanız sevinirim
Nerde oturuyosunuz ankara mıMrb ben satiyorum sanny baby sadece muzik calismiyor 35 tl ,bir sene once 120 tl almistikEki Görüntüle 1456095
Ankaradayım (Bende var cnm ama istanbuldym siz nerdesinz
Fiyatı yüksek ayrıca kargoyla baya bi pahalıya gelir teşekkürlerBende chicco band yürüteç varEki Görüntüle 1459511 Eki Görüntüle 1459512 Ama istanbuldayım fiyat 90 tl
merhaba bende ankaradayım bende de chicco var istersenFiyatı yüksek ayrıca kargoyla baya bi pahalıya gelir teşekkürler
Ne kadar fiyatımerhaba bende ankaradayım bende de chicco var istersen
100 diyorum ama anlaşabiliriz belki fiyattaNe kadar fiyatı