3 yasinda oglum var yarin sabah erkenden annemle 1.5 saatlik bi mesafede olan teyzeme gidecekler umreden donuyor teyzek ve pazar gunune kadar kalacaklar bizimde cuma cumartesi yakim ark dugunu oldugu icin gidemeyecegiz pazsrda abimin cocugunun dogum gunu var yardimci olucam pazar aksam annemlerde gelicek
Oglum iki oda yanda uyuyor benim ayaklarim buz gibi bacaklarim agriyor uyuyamiyorum ikinci kez bu kadar ayri kalicaz ve icimi rahstlatamiyorim bi kac ark paylastim onun icibdr degisiklik olacak gitsin diyolar ama hayat oyle kisa ki bugun variz yarin yojuz cantasini hazirladim
Oyuncak koydum para koydum
En kotusu oglumla esim vardiyada oldugu icin yalniz kalacaktik uc gece simdiden sikinti sariyor aglamak geliyo icimden
Benmi abartiyorum yoksa ne bilmiyorum
Gunduz tamamda geceleri nasil gecer
Anneme soyluyorum sacmalama diye kiziyor :i
Ben calisiyorum cumartesi pazar evdeyim esinde geceden geldigi icib uyuyir gunduz aksam ise gidiyor o arada bakacak kimse yok babamda calisiyo
Annem iyi bakar biliyorum ama iste zaten calistigim icin vicdan yuku fazla
Bende nefesini dinlerim hayat bu bugun variz yarin yokuz oglumda beni cok seviyo uc yasibda ama hep dile getirir
Ilk ayrilimiz evlendiginde oldu dugyn sinrasi gidip uyuttum gelinliklerle sonraki gun gordum sonra dortuncu gece balayi donusu gordum balayindada hep agladim psikolojim alt ust durumda
bebekle uyumak cok guzel ama dimi buyumus gerci sneinkide ama genede cok guzel oluyor fakat kipir kipir onuda uyandir,a ihtimalimiz oluyor onunda bizi ayni zamanda
ben bebegim ilk 2 ayindan sonra ara ara ayri ara ara ayni yatakta veya ayni odada kaldigimiz oldu hepsine alistirdim
haftada bir gece kalkip bizim yanimiza geliyor sabah fark ediyoruz tabi
ama bunun icin aglama bence alisirsin ayni yataktami yatiyrisunuz[/QU
AyNI odada yani yatak odasında yatıyoruz beraber....Ama kızım bEşiğiNde yatıyor....Artık beşiğini ayrı odaya koyalım ona bir çocuk odası yapalım diyoruz ama ben gece onun başka odada yattığını düşünemiyorum......ASlında alışması lazım tabi yaşı büyümeye başladı çünkü.....
Şu an ben de çalışmıyorum her anımı onunla geçirmek çok mutlu ediyor beni........Ama seneye çalışırsam bensiz nasıl yaparki diye düşünüyorum...
Dün annemlere bırakmıştım , kız kardeşim çok sever kızım ne istiyorsa yapmış ama benim kızım yine de başlamış ağlamaya AnnEme gidicem diye....
O da bensiz DURAMıyor........
3 yasinda oglum var yarin sabah erkenden annemle 1.5 saatlik bi mesafede olan teyzeme gidecekler umreden donuyor teyzek ve pazar gunune kadar kalacaklar bizimde cuma cumartesi yakim ark dugunu oldugu icin gidemeyecegiz pazsrda abimin cocugunun dogum gunu var yardimci olucam pazar aksam annemlerde gelicek
Oglum iki oda yanda uyuyor benim ayaklarim buz gibi bacaklarim agriyor uyuyamiyorum ikinci kez bu kadar ayri kalicaz ve icimi rahstlatamiyorim bi kac ark paylastim onun icibdr degisiklik olacak gitsin diyolar ama hayat oyle kisa ki bugun variz yarin yojuz cantasini hazirladim
Oyuncak koydum para koydum
En kotusu oglumla esim vardiyada oldugu icin yalniz kalacaktik uc gece simdiden sikinti sariyor aglamak geliyo icimden
Benmi abartiyorum yoksa ne bilmiyorum
Gunduz tamamda geceleri nasil gecer
Anneme soyluyorum sacmalama diye kiziyor :i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?