Oglumdan ayri kalacagim diye uyuyamiyorum

kaç yasında anne oldun canım?

bilirim o duyguyu, 3 buçuk yaşındaki oğlum kv lerde kalmak isteyince bırakmıştım eve gelince gözlerimden yaşlar boşalmıştı oyuncakları, kıyafetleri,yatağı neye baksam ağlayasım geliyordu. elbette kötü bakılacağından değil ama bilemiyorum çok kötü olmuştum...sizi anlıyorum

ikrarcım ben bılıyorum olan bıten surecı yazdıklarından
cok bılgım yok ancak Allaha cil sıfalar versın ınsallah en guzel sekılde egıtımını alsın ali sende gelısmelerı yazarsın
bende eskı esım tarafından terk edılmeden 3 gun once
bır doktor odasında
oglumun
spina bifida hastası olabileceğini duydum
yanımda kuzenımın esı vardı soka gırdım bu kulaklarım duydu ya
hemen doktorumu aradım bebegım boyle olabılırmıs neden fark etmedınız
olamazdı kem du kumdu ama genede bı ıhtımal elbette olabılır
ardından usg fılan cekıldı ama mr ckeılmesı gerektı ve bebek cok kucuk erken dogmustu suanda uygun degıldı
aynen bu asamadayken eskı eısm bızı terk ettı
ve bunu hıc ama hıc hıchıc sormadı
spina bifidaya belırtı olarak kuyruk sokumunda kılsız tuysuz hafıf bı cukurluk vardı
o kadar halada var
neyse ben cok dotktora goturdum bır yandan hayatım aynen altı ustune donmus dunyalar basıma yıkılmıs bır yandan oglum
Spina Bifida Derneği

merak edenlere
dernege gttım perpada yerı dernegı ozel actırdık ve bu cocukların aılelerıyle gorustuk bı yol gosterdıler
buna baglı mr hıc cekılmedı gerkelı kontrollerı uc buyuk ahstaneden bırınde olduk
belkı mılımlık bı acıklık vardır dendı ama engellı degıl oglum sımdıe goturmuyorum bu konuda
cunku bısey bulur kurcalarlar dıye cunku herseyı normal
sadece cişe alıstıramadım spina bifidada ciişini tutamıyor hissedemiyor
acaba oluyorum ama ınan o ıhtımal bıle ıcımı ezıyor
yanı senı elbetet yuzde yzu anlıyamam
ama ne bılım anlıyorum ıste

kaç yasında anne oldun canım?
19 yasında tüp bebek denemelerine basladım 21 yasında basardım 22 de yasındaydım cocuk degıldım elbetet ama kucuk bı yas aslında dusununce

dun aksam kendımı ıslere vurdum
oglumla telefonda konusamadım
uyumus cunku bu ara uyanmıs olması gerek
bu aksam almaya gıtmeyecegız nasıl gıdelım ıstanbul yagmurlu arabamızda yok bızım ayrıca hadı ben gıtmeıdm ama esım arkadasımızın kınasına gıdıp yardımcı olmalı ben tek basıma kacta varacagım kacta donecegım
falan fılan
cok kotu degıldı dun aksam
cok kotu olmadıgım ıcınde morelım bozuk
alısmak ıstemem yokluguna..
dedıgım gıbı 2.defa yasıyrum bu durumu acaba onu bırakıp ben gezmeye balayına gıttımd ıyemı agladım
ben calısıyorum ama orada onu gezdırıyolar dun aksam uskudara ve kadıkoye goturmusler enıstem ve kuzenım ben yapamıcaktımkı dıye dusundum
oyle ıste ruh halım kızlar

yenidendogdum; konunu açtıgın ilk gün yorum yazmak istemedim
şimdi yazmak istiyorum...
oglunu annen ile göndermeni gerektiren durum çok çok önemli bir durum değil
arkadaşındır tamam ama senin çocugun var + çalışan annesin
senin yerinde olsa idim şunu yapardım
gücümün yettiği yere kadar çocugumla beraber yardım ederdim onu asla bırakmazdım kuaföre bile onunla giderdim yani düğünede götürdüm elimden
geldiği kadar dogum günü için yardım da ederdim ama çocugumla beraber
benimde çok yakın arkadaşlarım var elimden gelse herşeylerine ben koşmak isterim ama şartlar...
geçmiş sayfaları okumadım belki sebeplerin vardır sadece açtıgın konudan kaynaklanarak yazdım
beni ilgilendirmez tabiki ben asla göndermezdim zaten gün boyu yokum
ne gerek var ya
hiç kimse kusura bakmasın da arkadaşım eşim dostum için biricik kızımdan ayrı kalmam...
annenden rica edebilirdin cuma akşamı gitmeleri için 1 gün sonra gidile bilir birşey değişmez
sende hfta sonu çalışmıyorum yazmışsın imkanın varmış yani

Son düzenleme:

2 gun oldu gıdelı canım ben calısıyorum yanı o ıkı gunde bakacak bırı yoktu hadı dıyelım esım hıc uyumadı gece ıse gıttı benım evden cıkıs ıle onun eve varıs arasında 2-2.30 saat var o arada yanında kalabılecek hıc kımse yok herkez calısıyor cunku
gıttı sımdı arabamız yok gıdıp alsam bu akasam hadı kınaya gıtmıyeyım dugune gıdeyım herseye yardım edeyım ben bu aksam 3 yasında bı cocugu kucagımla getıremem kı ben yesılkoydeyım oglum karı yakada umranıyeye gıttı 19 kılo cocugu vasıtayla nasıl getıreyım dıye dusunuyorum

o sebebten elbetre uzuluyorum ama sebebım dugun dernek olmasından zıyade hafta ıcı gıtmesı gerekmesıydı annemın cunku ananem yok en buyuk turkıyedekı kardeste annem annelık yapmaya gıttı kardesını umre donusu karsılamaya onun dısında hadı bu aksam aldım geldım yarın bılıyorum karmakarısık bı gun yasanacak oglumu goturemem tum dugun telası ıcınde o sırada amcama bırakabılırım amcam ne kadar bakabılcek yedırecek ıcırecek sımdı en azından orada onunla oynayacak kısıler var karnı tok sıcacık evde duracak belkı amcam babamın ıs yerıne goturecek falan fılan akşamda cok erken uyuyor benım oglum dugundede masa ustunde uyuyacak veyahut uyuyamayacak aglıyacak benım tercıhım her zaman oglumdur cok ıcten soyluyorum ama bu sekilde durum

bıraz kotu hıssettım kendımı detaylı bı acıklama yaptım kusura bakma

Son düzenleyen: Moderatör:

asıl sen kusura bakma
görüşler tabiki farklıdır saygı duyarım aynı durum benim başıma gelse diye düşündüm
velhasıl benimde annem bakıyor kızıma gitmesi gereken yerler o kadar çok olur ki
ya gitmiyor ya da teyze müsaitse o bakıyor yada izin rapor vs
çalışan anne olmak gerçekten çok zor
RABBİM yardımcımız olsun bize yardım etsin

acıkcası ben okula baslayınca ne olacak dıye dusunuyorum
hastalık ve vefat harıcınde ızınler yıllık ızınden dusuluyor fabrıka burası kımse yokken gelmek cok can sıkıcı ve korkutucu oluyor fabrıka kapanıyor cunku
yakınımızda akrabalarımız var elbette ama calısıyorlar
ümreden dondugu ıcınde annem mecburdu yoksa bır cok yere goturemıyorsak ya gıtmıyoru ya annem gıtmıyor ayarlıyoruz
bıraz once oglumla konustum telefonla ben yıyım sen napıyosun nerdesın dedı
teyzem bana namaz almıs dedı kucuk(seccade) amın yapıyorum dedı
bırazdan kuzenım erkek alısverıs merkezıne goturecekmıs oglumu oyuncaklara bındırmeye sesını duydum suanda iyi hissediyorum

Ben çalıştığım için 3 aylıkken bırakıp işe gitti. Oğlum 8,5 aylık. K. validem bakıyor. Yazın memlekete gitmek istiyorlar 3 aylığına..Ne yaparım kara kara şimdiden sancısı düştü. Allah başka ayrılık vermesin bakan olmayınca el mahküm. Sen çok abartmıssın uzun bir süre değilki.

haklısın 3 gece 4 gun bu ayrılık
ama ınsana koyuyor ıste
sen 3 aylıgına gonderebılecekmısın , o zaman kac aylık olacak 1 yasında fılan anca :26:

Bu kadar küçük çocuğu bırakın 3 aylığına anneden 1 gece bile ayrı kalmasını uzmanlar onaylamıyor. 3 ay çok uzun bir süre. Gerekiyorsa çok araştırarak, güvenebileceğiniz bir bakıcı bulun veya başka bir yol. Tamam belki bakıcılara güvenemediğiniz için bu yolu düşünüyor olabilirsiniz fakat 3 ay anneden ayrı kalmak inanın bebeğiniz açısından hiç sağlıklı olmaz...

Evet bende hiç istemiyorum.....Off yaaa eşim bakıcı istemiyor ısrarla..Kreş zaten almaz 1 yaşındaki bebişi
Elim mahkum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…