Oglumdan ayri kalacagim diye uyuyamiyorum

yok yok o kadarda dusunmeyin bu durumu ayri odada yatmasi onun psikolojisi acisindan cok onemli
mesela bazen benim oglum elimde ayagimda dolaniyor saka gibi ama tuvaleet beraber giripa rkasini dondurdugum oluuyor yapisik
bazen ise genelde hafta sonlari doyuyor herhalde o zaman 1 saat odasinda durdugu oluyor
artik odasini ayirin bence
duzenli olarak kendi odasinda zaman gecirir ve uykuya hep kendi odasinda dalar salonda filan uyuyamaz

Camim kavusmaniza ne kadar kalmisti_
Insallah zaman su gibi acsin esinizde size kavussun bir an once canim
zor.ben kendimi temizliğe verip gece gündüz temizlik yapardım heralde.
acikcasi bende oyle yapmayi dusunuyorum bu gece
bu gece bitmiyorki
pazara daha bir omur var gibi geliyor
annen çok iyi bakacaktır ona merak etme,
hem çocuk içinde bir değişiklik olur canım.
sende kendine oyalanacak birşeyler bul,sürekli düşünürsen üzülürsün.
cantasina dun gece uzerimde olan bluzu koydum sabah dedimki beni ozlediginde bunu giy
bilmiyorum anladimi
2/defa ayrilicam ondan
zaten dogururken bu ayriligin bir baslangici oldugunu biliyodum bedenimden cikip herkezle paylastigim
daha evine misafir olupr evime misafir olacagi zamanlarda olacak ?S

esime bu sabah xxx gidecek diye uyuyamadim dedim
birde annem daha sik gelin dediginde bozulursun al sana dedi
bisey olacak gibi olsa allah korusun hemen yaninda olacagiz niye boyle dusunup uzuyosun kendini diye

suand abisey hissetmiyorum cunku gunduz zaten ayriyiz
gece cok zor
ayrica dedigim gibi iki gece daha esimde olmaaycak cumartesi sabahina kadar yalnizim ve yalnizligi hic sevmem

Eşinde maşallah kapaklık cevaplar veriyor :)

eşin sen gittiğinde evde olmuyor ise, iş çıkışı dolaşabilirsin bence fırsattan istifade belki yorulur güşünmeden hemen uyursun sanmıyorum
ama :)
Geçen gün benimde kızım biraz geç geldi evei teyzesiyle avm ye gitmişler, işten çıktım yemek yapmam lazım, ayy yapamıyorum balkona tünedim :) gelince merdivenleri indim aldım o kadar dayanamadım yani, hanım yine babasına koştu yüzüme bile bakmadı

HakLISIn zaten yakında kreşe ya da anaokulunu başlayacaklar , biliyorsun artık 5 yaş zorunluluğu var...O yüzden şimdiden alıştırmak en iyisi....

erkekler hazir cevap iste//
ya aslinda hissediyoruz iste cok isimiz oldugunda biraz rahatlamakicin ay parka goturse biride sunu rahatca yapsam diye
sonra herhalde o herseylere salca olmalari durumuna alisiyoruzki olmadiklari zamanlari bile degerlendiremiyoruz

is cikisi bir yere gidemem canim esim raiz gelmiyor tek basima :44:

buarada esimle izinlerimiz bazen uymayabiliyor geceise gidecekte olsa hafta sonlari goruyorum
ama hafta ici izinli olduguda oluyor
buna bagli olarak esim 2 annem 3 bende 2 gun bakiyorum ogluma haftayi bitiriyoruz
ama calisirken zor yani her turlu

HakLISIn zaten yakında kreşe ya da anaokulunu başlayacaklar , biliyorsun artık 5 yaş zorunluluğu var...O yüzden şimdiden alıştırmak en iyisi....

buna bagli olarak kac aylikken anaokulana gidecekler benimki 36 aylik olacka bu ay//

Bizim Allah nasip ederse son 4-5 ayımız canım, sağol bu arada.

Benim kızım 45 aylıkken 5 yaş grubu anaokuluna gitti.

57 aylıkken de yani bu dönemce 6 yaş gurubu anaokuluna gidiyor.

Seneye inş. 1. sınıfa gidecek.

Seni çok iyi anlıyorum ama bunu oğluna asla belli etme, sabah nasıl öpüyorsan öyle öp olayı trajik hale getirme. Yer cüceleri herşeyi anlıyorlar.

Birde ben, (kız erkek farketmez) anneye ve babaya bağımlı, bağlı adına her ne dersen olmaması için bazı bazı uzaklık olması taraftarıyım. Devir zor, ana kuzusu çocuklar yetiştirmemek lazım. Bu onların iyiliği için.

allah başka ayrılık vermesin.

Son düzenleme:
simdi bizim oyle bi sansimiz olacakmi acaba
benim oglan eylul ayinda 43 aylik olacak
ikinci doneme denk gelebilme ihtimalimiz varmi bilmem ama
kinci donem basindada 48 aylik oluyor
2014 eylul ayinda ise

55 aylik olacak
her turlu benimki okula basliyamayacakmi yaniii

bu sabah opmed'm cunku benimde gitmem icin aglardi
dikkati ustume cekmedim
ama nasil uzaklik derken nasil yani ve ne icina nlayamadim_

bu sabah opmed'm cunku benimde gitmem icin aglardi
dikkati ustume cekmedim
ama nasil uzaklik derken nasil yani ve ne icina nlayamadim_

okul dışında, bir öğleden sonrasını teyzesi ile geçirebilir ne bileyim senin samimi olduğun oğlunun da sevdiği bir arkadaşınla parka gidebilir vb. Başka insanlarla da iletişimi kuvvetli olmalı.

evet haklisin tabiki bazen yazin kuzzenlerimle parka filan gonderiyorum ama cok uzun kalmiyor
gecen hafta ilk kez gittigimiz alisveris merkezidne cocuk alaninina biraktik onu
normalde yabancilarla konusmaz
giriskendir ama neyse
biraktik 25 dakika sonra arka kisimdan baktik elinde bir araba ve bir ayicik vardio
tabi biz yokken arkadaslariuyla iletisim kurdumub ilmiyorum tek basina gibi geldi bana
aglamak geldi icimden
o 25 dakikada ha beni annos ettiler ha beni cagirdilar cagiracaklar dieyde hic bi halt etmedim
en iyisi cocugu al arabasina 1 saatte gezecegini 2 saatte gez
gerci sonradan orayi cok sevdiginis oyledi
ama birde anenmi istiyorum diye agladim dedi ama aglasa cagrirlardi bizi biliyorum

eşimle uzak bir şehirde ki akrabalara gitmemiz gerekiyordu son güne kadar tamam dedim..çocukları anneme bırakacaktık..ama son gün sabah kalktım boğazımda bir yumru..ağlamaya başladım.eşime sen git ben çocuklarım olmadan şuradan şuraya adım atmam dedim..ve gidemedim..

anneme güvenirim ama yapamadım.biz anneliği belki uçlarda yaşıyoruz belki doğru olan bu değil ama öyle işte napalım..

Allah yokluklarını,acılarını göstermesin İnşallah.

KADESA biliyorum belkide gercekten olmasi gereken bu degil ama ozel anneler oldugumuzu dusunuyorum ben engel olamiyorum bu halime// bilmiyorum biraz daha genis olmayi isterdim

sevcan| senin kizda ufakmis devlet anaokulna gondereceksin dimi kres filan degila caba ne tur belgeler istiyorlar_ ozel kreslerde umursamiyolarda anaokulda nasil olacak

bak bak bak bir kv adayi daha cok degil 25 sene sonra kv diye adina konular acilacak bak soyleyim haaaaa

canım bence de o yüzden..zor bulduk zorlu yollardan geçtik ya elimizden gidecekler sanıyoruz.aynı durumdayz seninle..ben çok iyi anlıyorum seni..

bak bak bak bir kv adayi daha cok degil 25 sene sonra kv diye adina konular acilacak bak soyleyim haaaaa
acikcasi banada oyle geliyor
cunku ben oglumla ayni apartmanda oturmak isterim
evlenmesi zaten basli basina bir olayda
canım bence de o yüzden..zor bulduk zorlu yollardan geçtik ya elimizden gidecekler sanıyoruz.aynı durumdayz seninle..ben çok iyi anlıyorum seni..

evet elimizden gidecek saniyoruz Allah korusun Allah omurlerine omur katsin
ben anne olmadan once annemden babamdan once oleyim ben onlarin acilarina dayanamam diyordum
simdi ise annemin babamin acisina dayanirim ama onlar benim acima dayanamaz diyorum

sirali olum versin Allah

basvuru formunu indirdim ben simdi eylulde 43 aylik olacak yavru kusum
basvuru forumunda gerildigim baba bilgileri idi ondada aslinda ne anlam ifade ediyorsa iki kutucuk var ne oldugunu belirtmis oluyorsun
su soyadida degismeyecek bu eylul olursa of ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…