Camim kavusmaniza ne kadar kalmisti_5 Yaşında bir kızım var, daha bir gece kızımdan ayrı kalmadım (Allah zor durumda bırakmasın), onsuz olamam heralde, akşama kadar işteyken bile özlüyorum.
Ama kızıma çok düşkün olan babası 19 aydır kızımdan ayrı, demem o ki iş başa düşünce yapacak bişey olmuyor maalesef.
Sabır diliyorum sana.
acikcasi bende oyle yapmayi dusunuyorum bu gecezor.ben kendimi temizliğe verip gece gündüz temizlik yapardım heralde.
cantasina dun gece uzerimde olan bluzu koydum sabah dedimki beni ozlediginde bunu giyannen çok iyi bakacaktır ona merak etme,
hem çocuk içinde bir değişiklik olur canım.
sende kendine oyalanacak birşeyler bul,sürekli düşünürsen üzülürsün.
esime bu sabah xxx gidecek diye uyuyamadim dedimyaa bende öyleyim maalesefgeceleri hiç bir yerde bırakmadım. Sanırım gündüz yanında olamadığımız için bu kadar hassasız.
onun için bir eğlence olacak emin ellerde birde, üzülme arkadaşım, gözün zaten arkada olmayacak.
Bizsiz uyumayı da öğrenmeliler aslında, Allah korusun ama hastalık var ölüm var.
yok yok o kadarda dusunmeyin bu durumu ayri odada yatmasi onun psikolojisi acisindan cok onemli
mesela bazen benim oglum elimde ayagimda dolaniyor saka gibi ama tuvaleet beraber giripa rkasini dondurdugum oluuyor yapisik
bazen ise genelde hafta sonlari doyuyor herhalde o zaman 1 saat odasinda durdugu oluyor
artik odasini ayirin bence
duzenli olarak kendi odasinda zaman gecirir ve uykuya hep kendi odasinda dalar salonda filan uyuyamaz
HakLISIn zaten yakında kreşe ya da anaokulunu başlayacaklar , biliyorsun artık 5 yaş zorunluluğu var...O yüzden şimdiden alıştırmak en iyisi....
Camim kavusmaniza ne kadar kalmisti_
Insallah zaman su gibi acsin esinizde size kavussun bir an once canim
acikcasi bende oyle yapmayi dusunuyorum bu gece
bu gece bitmiyorki
pazara daha bir omur var gibi geliyor
cantasina dun gece uzerimde olan bluzu koydum sabah dedimki beni ozlediginde bunu giy
bilmiyorum anladimi
2/defa ayrilicam ondan
zaten dogururken bu ayriligin bir baslangici oldugunu biliyodum bedenimden cikip herkezle paylastigim
daha evine misafir olupr evime misafir olacagi zamanlarda olacak ?S
esime bu sabah xxx gidecek diye uyuyamadim dedim
birde annem daha sik gelin dediginde bozulursun al sana dedi
bisey olacak gibi olsa allah korusun hemen yaninda olacagiz niye boyle dusunup uzuyosun kendini diye
suand abisey hissetmiyorum cunku gunduz zaten ayriyiz
gece cok zor
ayrica dedigim gibi iki gece daha esimde olmaaycak cumartesi sabahina kadar yalnizim ve yalnizligi hic sevmem
Seni çok iyi anlıyorum ama bunu oğluna asla belli etme, sabah nasıl öpüyorsan öyle öp olayı trajik hale getirme. Yer cüceleri herşeyi anlıyorlar.
Birde ben, (kız erkek farketmez) anneye ve babaya bağımlı, bağlı adına her ne dersen olmaması için bazı bazı uzaklık olması taraftarıyım. Devir zor, ana kuzusu çocuklar yetiştirmemek lazım. Bu onların iyiliği için.
allah başka ayrılık vermesin.
bu sabah opmed'm cunku benimde gitmem icin aglardi
dikkati ustume cekmedim
ama nasil uzaklik derken nasil yani ve ne icina nlayamadim_
buna bagli olarak kac aylikken anaokulana gidecekler benimki 36 aylik olacka bu ay//
KADESA biliyorum belkide gercekten olmasi gereken bu degil ama ozel anneler oldugumuzu dusunuyorum ben engel olamiyorum bu halime// bilmiyorum biraz daha genis olmayi isterdim
sevcan| senin kizda ufakmis devlet anaokulna gondereceksin dimi kres filan degila caba ne tur belgeler istiyorlar_ ozel kreslerde umursamiyolarda anaokulda nasil olacak
bak bak bak bir kv adayi dahacok degil 25 sene sonra kv diye adina konular acilacak bak soyleyim haaaaa
canım bence de o yüzden..zor bulduk zorlu yollardan geçtik ya elimizden gidecekler sanıyoruz.aynı durumdayz seninle..ben çok iyi anlıyorum seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?