artık devır degısmıs canım
maddı olaylara gelınce bebek bakımından tuttu maddı manevı cocukların yasadıkları sorunlara kız aılesı
vay gelmedı vay gıtmedı aman yan baktı
of yaotı puf yaptı elemalın gleını boyle dıye soylenenlerde erkek aılelerı
ben hcı soguk kanlı bırı degılım kadercım keske olabilsem
benım dogumdan sonra
banyo olmak ıcın banyoya gırdım dogumdan sonra anam bı cıktım cocuk yok
almıslar kuveze koymaları gerekmıs
ay senmısın o cocugu alan ben agla agla dıkıslerı zorla zorla yıktım hastane sankı bana mezar oldu ya
sankı ben garıbanmısım gıbı herkezın cocugu yanında benımkı yokmus
ben hep ama hep yogun bakım odasına gıttım
buarada yanlıs anlamayın sarılıktan kuveze gırdı
ona bakmaya bıle kıyamıyoduma yaklarını boyle yan yatırmıslar
kablolar serumlar fılan vardı boyle sadece bezı ıle
mosmosr gozukuyo
ben o anda kolay bı anne olmayacagımıa nladım canım
yatagıma yatarım cok uykum vardır mıdem bulanır hatat uykuma hıc dayanamam ben
aklıma duser
cocugun nefesını kontrol et
gıder kontrol ederım gene o sekılde gerı gelıp yatarım gıbıı
hee heee çok doğru canım..ben de o yıkılan kayınvalide adaylarındanım..
evettt..doğru dedin canım..ama benim eşimin hakkını yemeyeyim..baba olduktan sonra inanılmaz duygusallaştı..hiç ağlarken görmediğim adam oğlumdan sonra babam ve oğlum filmini izlerken resmen hıçkıra hıçkıra ağlamıştı..ama tabi bizler daha farklıyız..dediğin gibi 20 dak.izlemek bile yetiyor..
hee heee çok doğru canım..ben de o yıkılan kayınvalide adaylarındanım..
yanii ;
cocuklarımızı sevelimm buradan cıkacak olan ders bu
bende sevgımı cok bellı ederım kader
Annelik başka şey ama
Ve savunmasız bir parçan o senin
O esna da ben dahi soğukkanlı kalamam herhalde ama
Yapı olarak soğukkanlı biriyimdir sadece
Özellikle aşkından ölüp bitenleri, kendi karakterinden vazgeçenleri anlamıyorum ben
Annem dahi bana soğuk olduğumu söyler
Ablamlar sevgilerini çok belli eder, anınd akalkıp öperler birşey yokken, yanaklarını mıncıklarlar
Ben şimdi gidip gelirken öpüyorum ama
Bekarken annem şöyle demişti ' .... ve ... beni hep öper ama bayram ve kandil hariç Kader öpmez beni '
Bilerek yapmıyorum aslında, yapı meselesi bu tarz şeyler
Sevdiğim birine birşey olunca da oturup ağlamam ben
Kalkar olaya el atarım, karşı tarafı bi ağlatırım sonra rahatlarım..
konu yön değiştirmiş ama güzel olmuş...
benim kv de de nişan dönemindeyken..kızım sen turizmcisin de mesleğin ne tam olarak diye sorardı..derdim işte turizm..oğlu doktor yaa..en sonunda eşim demişti anne 2-3 tane dil biliyor,turizmci diye..şimdi kv de soranlara gelinim 4 dil biliyor (2-3 değil!!!) turizmci diye övünüyor..bazen eşime bile sen bilmezsin mel bilir diyor:)))) canım kocam kendi kendini ateşe attı işte..
Amanın baltayı taşa mı vurdum
Yıkılmayın diyecem ama olmayacak biliyorum
Şöyle düşünün tek oğlunuz değil ki karşı tarafta kızından ayrılıyo
Onlar neden dizlerini dövmüyo vah gitti yavrum gitti diye, mutlu olsunlar yeter diyor genelde..
Sevelim ama dünyamızın merkezi de sanmayalım
bende sevgımı cok bellı ederım kader
ama cok yakınlarımı kaybettım bır damla goz yası dokemıyorum
damarlarım cekılıyor sankı
kalakalıyorum oyle ortalık fılanda sakınlestıremem
yaygaracıyımdır benbellıdır herhalde
ama bende durup durup ıs arkadaslarımı bıle öperim severım bednen 1 yas kucuk bı ıs ark var gecmısı ıtıbarıyle onu kardesım gıbı goruyorum zayıfta benden kız
gelıp gecıp yanaklarını sıkarım yuzunu severım
sankı annem gıbısın dıyor
o fılmı hıc ızlemedım canım
acıkcası benım babam b ızı cok severek buyuttu
benım oglum 19 ayllıkken sunnet oldu
bı klınıkt eo zaman esımlede sevgılıyız ama cok sevıyodu 13-14 aylıktan berı hayatımızda esım
oo zaman tabı aıle bılıyor ama tutupta sunnete gelecek halı yokya
kapıda bı sagı yukarı bı asagı bı yukarı bı paket sıgarayı ıcmıs sıkıntıdan kuzenlerım fılan gormusler sunnet basladıgı esnada tel acık bıraktım oda duyacakmıs ılla
cok kotu oldum bende gelıcem dıyormus tabı ben cocugu ne tutabıldım ne bısey bende sureklı agladım
arkada
bilmiyırum ya
oglum olsun dıye cok gozyası doktum dogdu o agladı ben agladım
hala onun dudagını buze buze agladıgını gorsem aglarım bende
vurmam vurarsam olurum
bagırsam bıle aglarım ne bıcım ıs anlamadım
cocuk yasta anne olunursa boyle olunuyor galıba
yok canım ya.. doğru tespitlerin..ama ben sadece erkek olduğu için değil kız olsa da aynı olurdum..ama oğlan annesi olunca genelde kv olunuyor ama kız annesi olunca anne olunur ya genelde..fark orda aslında..
neyse bir oğlum var..ikinci daha yolda..belki bu kız olursa fifty fifty olurum
Ben senin tam tersinim
Sıcakkanlı değilim
Sakinimdir, soğukkanlılığımı şaşkınlıkla izleyenler olur
Ama bam telim vardır tabi
Bana kimse birşey anlatmaz ( Ailemden bahsediyorum )
Ben duyarsam gider hesabını sorarım çünkü bilirler
İş son raddeye gelirse bi telefonla haberdar edilirim, üzülürüm ama oturup ağlamak bana göre değil
O işi halletmeden duramam
İşten izin alıp gittiğimi bilirim bu yüzden
Sevgim sağlamdır ama her zaman gösteremem
Eş ayrı tabi ve evde sizden başka kimse yok sonuçta
Ama her daim sevgi pıtırcığı gibi dolaşmasam da ailemden birinin saç teline verilmiş zararı ben duyarsam onun hesabını sormadan durmam..
bende olaylar karısında sakınlıgımı hıc koruyamam dagılırım maaf olurum oglumun bı hastalıgından suphe etsem yıyemem ıcemem cok kotu olurum
etrafımdakı ınsanlar ıcınde oyle gozume uyku gırmez yemeden ve uykudan kesilirim
sıkıntılı seylerı bende heps on duyarım
duygusal fılm ızlemeyı sevmem cunku aglarım agladıkca basım agrırı gozlerım agrır
benı tanıyan ınsanlar ıs arkadaslarım ıcımı acmadıgım kısıler benım goz yası dokebılecegıme ınanmıyorlar
takı o olaylara kadar agladıgımı hıc gormemıstı kuzenlerım o kadarda can cıgerızdır yanı cok zıttız yanı senınle
benım ıcın hrı yoktur ya sıyahtır ya beyazdır
hayatta bakıncada hep ıstedıgım hayal ettıgım seylerı elde etmısımdır
elde etmek ıcın cok ugrasırım her yere notlar uyarıcı seyler asarım guzel sozler cumleler
esım sımdı uyandı ıse gıtmek ıcın yarın aksam ben ıs yerını ayarlıyayım cocugu almaya gıdelım dıyor cok mutluyum belkıde zannettıgımkadar uzun olmayacak bu ayrılık
aksam konusacagız
Şahsi olarak kayınvalidemle bi sorunum yok çok şükür
Ama genel olarak baktığımda tabi ki hepsi demiyorum ama erkek anneleri açık ara önde
Ha kız anneleri de damadı iç güvey gibi kullanmıyor değil, düşük bir oranda olsa da
Ben iki aileye eşit davranılması kanaatindeyim ama ne kadar huzur verirsen insanlar senle o kadar vakit geçirmek ister
O yüzden işi ben onun annesiyim sen sonradan geldin gibi bir rekabete dönüştürmek yerine
Gelini de memnun etmek lazım ki oğlunla da her daim ve sorunsuz görüşebilin..
Her iki tarafın mutlu olarak görüşmesi ayrı, zorundalıkla görüşmek çok ayrı
bende olaylar karısında sakınlıgımı hıc koruyamam dagılırım maaf olurum oglumun bı hastalıgından suphe etsem yıyemem ıcemem cok kotu olurum
etrafımdakı ınsanlar ıcınde oyle gozume uyku gırmez yemeden ve uykudan kesilirim
sıkıntılı seylerı bende heps on duyarım
duygusal fılm ızlemeyı sevmem cunku aglarım agladıkca basım agrırı gozlerım agrır
benı tanıyan ınsanlar ıs arkadaslarım ıcımı acmadıgım kısıler benım goz yası dokebılecegıme ınanmıyorlar
takı o olaylara kadar agladıgımı hıc gormemıstı kuzenlerım o kadarda can cıgerızdır yanı cok zıttız yanı senınle
benım ıcın hrı yoktur ya sıyahtır ya beyazdır
hayatta bakıncada hep ıstedıgım hayal ettıgım seylerı elde etmısımdır
elde etmek ıcın cok ugrasırım her yere notlar uyarıcı seyler asarım guzel sozler cumleler
esım sımdı uyandı ıse gıtmek ıcın yarın aksam ben ıs yerını ayarlıyayım cocugu almaya gıdelım dıyor cok mutluyum belkıde zannettıgımkadar uzun olmayacak bu ayrılık
aksam konusacagız
İkrar ve Yeniden Doğdum siz ikiniz beni perişan ettiniz ya offf
Allah hiç bir anneyi evladından ayırmasın,onlarn acısnı yaşatmasın bizlere..
tüm anne olmak isteyenlere de hayırlı evlatlar nasip etsin.
Amin.
amin canım ya bu ara kendimi koyverdim gene.. sürekli bi aglama hissi.. toparlamam lazım kendimi yeniden.. annem evlat hiçbişey benzemez derdi hep.. bende oof basladı gene nutuklara derdim.. dogruymuş evlat hiçbişeye benzemiyomuş.. eşi, benzeri yokmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?