Oglumdan ayri kalacagim diye uyuyamiyorum

Hiç yüreğim sızlamaz mı daha gönderdiğim akşam Allahım ben nasıl bir anneyim sanki 10 tane çocuğum varda gönderdim, diye ağlamaya başladım ama sonra düşününce ben kime gönderdim babaannesine saçmalıyorsun dedim kendi kendime toparlan bakıyım çocuğunun gezmeye hava değişikliğine ihtiyacı var asıl senin yanında olursa otur ağla çalışıyorsun akşama kadar çocuk bakıcıyla tek başına gittiği evde ablalar var -kuzenler- hem babaannesi çok güzel bakar şimdi ona diye kendimi teselli ettim tabii kolay değil ama abartmamak lazım sonra büyüdüklerinde kızım şimdi 13 yaşında kendine güvenen sorumluluk alabilen bir çocuk benim duygusallıklarımla büyütseydik bambaşka biri olurdu. Bu arada ben eğitimciyim bir sürü çocuk geçiyor elimizden tabii annelerin fazla korumacı davrandığı çocuklar biraz pasif ve güvensiz bir şey sorduğunuzda cevap veremiyor ailesinin yanında hep annesinin gözüne bakıyor sağlıklı birey yetiştirmek için Ona bazı özgürlükler tanımalıyız. Üstelik anneannesiyle gidecekmiş, hadi bakalım ilk yolculuğu o kocaman bir erkek annesi.

Evet
Bu yüzden gelinler bile sipariş usulü oldu 'çalışan gelin olsun'

Oldu canım
Kaç kilo olsun

Doğru artık kpss puanına göre talip oluyorlar.. Allah’tan memur değilim de bundan kotardım.

Doğru artık kpss puanına göre talip oluyorlar.. Allah’tan memur değilim de bundan kotardım.

Evet o kısmı daha vahim
Oğlum memur oldu, eh gelinde memur olsun madem
Aşağısı kurtarmaz

Geçen görümcemin sözlüsünün ailesi
Biizm bi akraba polis oldu
Sizin kuzen ( eşimin kuzeni ) de öğretmenmiş, çocuk daha görmedi ama biz olur bu iş dedik dediler
Toplum içinde gözlerim böyle olsa da kendimi frenledim

Biraz alan razı veren razı durumu vardı , görmek mühim mi canım meslekler kafi demek

İlginç gerçekten…bundan 15 yıl önce memur demek kasaptan manavdan kaçan evde karısının dırdırını dinleyen, işte müdürün şamar oğlanı olan, kıt kaanat geçinen tipler demekti. Şimdi memur demek : garanti demek, evlilik demek, kiracıysan evin hasını bulmak demek, bankaların kredi için kapılarını sonuna kadar açık tuttuğu guruptan olmak demek ve uzar gider bu liste..
Ben de çok pişmanım kamuya girmediğim için.. ama alan Üskürdar’ı geçti işte

Bilmiyorum ya
Ben oğlu ile eşit olsun diye gelinin mesleğine baktıklarına inanmıyorum

Hayır çok eşitlikten yanaysan bu ikisi de çalışıyo der aynı davranırsın dimi
Gelin ister çalışsın, ister kayınvalidenin istediği mesleğe sahip olsun, gelin yine gelindir arkadaş
Eve geldiğinde yine gelinlik edecek, hizmette kusur etmeyecek
Ama oğlu öyle mi, o çalışmış yorulmuş
Gelinlerin yorulmaya hakkı olur mu

Genel olarak gösterişi seven bir toplumuz
Vay oğlu memur oldu
Bir de memur gelini oldu desinler işte..

Eğer olan bu işi anasına devrettiyse bence analar bakıyor.. hem podyuma çıkacak kadar güzel istiyor hem de en az denk olsun diyor.. özellikle de memur olanlarda takıntı bu olay…ama kendi bulanlar için zaten bu kıstas olmuyor.. oğlan yumruğunu koyunca onlara da anca istemek kalıyor.

Evet
Bu yüzden gelinler bile sipariş usulü oldu 'çalışan gelin olsun'

Oldu canım
Kaç kilo olsun

acıkcası cok kılolu olmasın goguslerı buyuk olsun ıcımde uhdedır buyuk gogus sankı ben ne yapacaksam

ikizler pasif olmasını hıc ıstemem dogrusu kucukken daha yırtıklar anneneye soz gecırebıldıklerını hıssettıklerınde daha cok cacoran oluyor dıye dusunuyodum
korumacı olmaktan kasıt bır yere gonder yuregın sızlamasın degıldır sızlasada o bılmez duymaz
bılemedım sımdı ama soyledıklerın dıkkatımı cektı

Yenidendogdumcum kusura bakma canım konunu dağıttım gibi oldu ama konu böyle bir noktama ne zaman bassa kendimi kontrol edemiyorum.

yok canım estafurllahh
olur mu oyle sey sohbet edıyoruz sonuctaa
buarada bı turk fılmı vardı hanı tren yollarında kurufasulye tanelerı suyun ıcınde gezıyor manavdan kasaptan kacıyodu sonra mıllı pıoyango vs kazanıyodu
nereden nereye ya
ben opglum polis olsun ıstemem
doktor ısteyebılırım
goretmen bılemedım
memurmu olsakı ?

çok komiğime gitti, gelinin göğsü şöyle olsun diyen bir kayınvalide çıkacak karşımıza

Ben biraz fazla soğukkanlıyımdır
Ve dediğim gibi anne değilim
Ama toplumca kanıksadığımız yanlışlar çok bana göre

Genelde erkek anneleri işi abartıyor
Zaman zaman kız anneleri de bu role bürünebiliyor ama bu düşük bi oran

Ay o film canlanmıştı gözümde zaten.. şener şen
Ben de kızımın eczacı olmasını istiyorum.. emeklilikten sonra takılmayı hayal ediyorum da orada..

artık devır degısmıs canım
maddı olaylara gelınce bebek bakımından tuttu maddı manevı cocukların yasadıkları sorunlara kız aılesı

vay gelmedı vay gıtmedı aman yan baktı
of yaotı puf yaptı elemalın gleını boyle dıye soylenenlerde erkek aılelerı

ben hcı soguk kanlı bırı degılım kadercım keske olabilsem
benım dogumdan sonra
banyo olmak ıcın banyoya gırdım dogumdan sonra anam bı cıktım cocuk yok
almıslar kuveze koymaları gerekmıs
ay senmısın o cocugu alan ben agla agla dıkıslerı zorla zorla yıktım hastane sankı bana mezar oldu ya
sankı ben garıbanmısım gıbı herkezın cocugu yanında benımkı yokmus
ben hep ama hep yogun bakım odasına gıttım
buarada yanlıs anlamayın sarılıktan kuveze gırdı
ona bakmaya bıle kıyamıyoduma yaklarını boyle yan yatırmıslar
kablolar serumlar fılan vardı boyle sadece bezı ıle
mosmosr gozukuyo
ben o anda kolay bı anne olmayacagımıa nladım canım

yatagıma yatarım cok uykum vardır mıdem bulanır hatat uykuma hıc dayanamam ben
aklıma duser
cocugun nefesını kontrol et
gıder kontrol ederım gene o sekılde gerı gelıp yatarım gıbıı

Ay o film canlanmıştı gözümde zaten.. şener şen
Ben de kızımın eczacı olmasını istiyorum.. emeklilikten sonra takılmayı hayal ediyorum da orada..

aa cok mantıklı bak bunu hıc dusunmemıstım
ah be omur gececk hayat gececek neler dusunucez acaba o zaman
bunu bende dusunmelıyım eczacı olabılır

hee heee çok doğru canım..ben de o yıkılan kayınvalide adaylarındanım..

evettt..doğru dedin canım..ama benim eşimin hakkını yemeyeyim..baba olduktan sonra inanılmaz duygusallaştı..hiç ağlarken görmediğim adam oğlumdan sonra babam ve oğlum filmini izlerken resmen hıçkıra hıçkıra ağlamıştı..ama tabi bizler daha farklıyız..dediğin gibi 20 dak.izlemek bile yetiyor..

yanii ;

cocuklarımızı sevelimm buradan cıkacak olan ders bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…