• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumdan küçük dayısı olacakmış

kızlar biz farklı annelerden 5 kardeşiz. Babamın arada çocuksuz evlilikleri de oldu. Babam hiçbirimize babalık yapmaz. Hiçbirimizi görmez. Belki yılda bir iki kez, o da çocukken. Ben on yıldır görmüyorum kendisini, görüşmüyorum. Biz birbirimizle görüşürüz kardeş olarak, çok severiz birbirimizi. En büyükleri benim. En küçüğümüz de 17 yaşında. Bugün öğrendim ki yıl sonunda bir oğlu olacakmış babamın. Bir tuhaf oldum. Oğlumdan küçük dayısı olacak. Yuh artık diyorum. Bir günahsız daha çile çekmeye gelecek. Dünya ne kadar garip.
Bir de bu adamdan çocuk doğuracaktım diye uğraşanlar var hala:işsiz:evet tuhaf cidden de.

Kadın babamın geçmişini bilmiyor, büyük ihtimalle önceki eşimden bir oğlum var dedi. Ama haklısınız mesaj atıp da ne yapıcam olan olmuş kadın karnı burnunda hamile. Aldıramaz edemez. Önemli olan babamla olmadan önce kadınları yakalayıp gerçekleri anlatmak, onu da yapamam, dedektif tutmam lazım.
Babama mesaj atmam asla. Asla o kişiyle tekrar muhattap olmam.
Boşverin gitsin. Kadına msj atsanız da en kötüsü siz olursunuz o yeni anne oldum kafasıyla anlamaz zaten. Siz huzurunuzu bozmayın hiç.

Biri babanın yemeklerine şap mı atsa??şaplayalım adamı. Şaka şaka :))

Sorumluluk sahibi olsa zaten o kadar cocuk yapma meraklisi olmaz

Teyze mi diyorsunuz peki
Eğlenceli de olur sanki

Sardenya Sardenya düşünmeyin bence olan olmuş
Kendi ailenize odaklanın
Böyleleri yüzünden olan çocuklara oluyor orası ayrı tabi

Yok genelde isimleri ile hitap ederim yada bazen kuzen derim.benden 4 yas buyuk bir teyzem daha var ona bir tek abla derim.

nemesis nemesis @SuUtku benim rahmetli annemin de kendi yaşıtı yeğeni vardı, annemi kızdırmak için teyze dedikçe annem de "yaşlı başlı koskoca adamsın bana teyze deyip durma herkesin içinde" diye birbirlerine takılırlardı :)

Çocuğa çok üzülüyorum, kadersiz :KK43: umarım annesi düzgün bir insandır da ömür boyu sahip çıkar ona.

Siz kendi hayatinizi kurtarmaya bakin gerisini bosverin :)

Benimde kızımın teyzesi kizimdan 1 yas küçük annem hamileliğini saklamıştı dogunca öğrendim ama bizim durum farkli gorusmuyoruz zaten

Babanizla problemlerinize bir sey diyemem ama benim de benden buyuk yegenlerim var, yani teyzeleri oluyorum ama 1-2 yas kucugum yegenlerimden. Bizim açimizdan hicbir problem yok hatta birlikte buyuduk kardes gibi. Siz herhalde sorunlariniz oldugu icin yuh falan diye dusunuyorsunuz? Yoksa olabilir yani bunda bir sey yok.

Babanizla problemlerinize bir sey diyemem ama benim de benden buyuk yegenlerim var, yani teyzeleri oluyorum ama 1-2 yas kucugum yegenlerimden. Bizim açimizdan hicbir problem yok hatta birlikte buyuduk kardes gibi. Siz herhalde sorunlariniz oldugu icin yuh falan diye dusunuyorsunuz? Yoksa olabilir yani bunda bir sey yok.

Tabi ki olabilir normalde. Bizim durumumuzda dolayı şaşkınlıkla karşıladım.

Back
X