Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de bu adamdan çocuk doğuracaktım diye uğraşanlar var halakızlar biz farklı annelerden 5 kardeşiz. Babamın arada çocuksuz evlilikleri de oldu. Babam hiçbirimize babalık yapmaz. Hiçbirimizi görmez. Belki yılda bir iki kez, o da çocukken. Ben on yıldır görmüyorum kendisini, görüşmüyorum. Biz birbirimizle görüşürüz kardeş olarak, çok severiz birbirimizi. En büyükleri benim. En küçüğümüz de 17 yaşında. Bugün öğrendim ki yıl sonunda bir oğlu olacakmış babamın. Bir tuhaf oldum. Oğlumdan küçük dayısı olacak. Yuh artık diyorum. Bir günahsız daha çile çekmeye gelecek. Dünya ne kadar garip.
Boşverin gitsin. Kadına msj atsanız da en kötüsü siz olursunuz o yeni anne oldum kafasıyla anlamaz zaten. Siz huzurunuzu bozmayın hiç.Kadın babamın geçmişini bilmiyor, büyük ihtimalle önceki eşimden bir oğlum var dedi. Ama haklısınız mesaj atıp da ne yapıcam olan olmuş kadın karnı burnunda hamile. Aldıramaz edemez. Önemli olan babamla olmadan önce kadınları yakalayıp gerçekleri anlatmak, onu da yapamam, dedektif tutmam lazım.
Babama mesaj atmam asla. Asla o kişiyle tekrar muhattap olmam.
Teyze mi diyorsunuz peki
Eğlenceli de olur sanki
Sardenya düşünmeyin bence olan olmuş
Kendi ailenize odaklanın
Böyleleri yüzünden olan çocuklara oluyor orası ayrı tabi
nemesis @SuUtku benim rahmetli annemin de kendi yaşıtı yeğeni vardı, annemi kızdırmak için teyze dedikçe annem de "yaşlı başlı koskoca adamsın bana teyze deyip durma herkesin içinde" diye birbirlerine takılırlardı :)
Çocuğa çok üzülüyorum, kadersizumarım annesi düzgün bir insandır da ömür boyu sahip çıkar ona.
sen kendi dünyana bak kardeşim ya . durmuş bir de bunu mu düşünüyorsun ne amcası ne babası ne dayısı. actıgın konular bu arada ne tuhaf ya !
60 yaşındaki adamdan çocuk yapan kadındabi tuhaf
Baban çok mu zengin ? Miras kalsın diye mi çocuk yaptı ?
Biri babanın yemeklerine şap mı atsa??şaplayalım adamı. Şaka şaka :))
Önemli genlere sahipse ,gittiği her yere dna larini bırakmak istiyor olabilir.Hepsiyle evlenip boşandı. Neden sürekli çocuk yaptığını anlamış değilim :/
Önemli genlere sahipse ,gittiği her yere dna larini bırakmak istiyor olabilir.![]()
Babanizla problemlerinize bir sey diyemem ama benim de benden buyuk yegenlerim var, yani teyzeleri oluyorum ama 1-2 yas kucugum yegenlerimden. Bizim açimizdan hicbir problem yok hatta birlikte buyuduk kardes gibi. Siz herhalde sorunlariniz oldugu icin yuh falan diye dusunuyorsunuz? Yoksa olabilir yani bunda bir sey yok.