• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumla başım dertte :(

VAZGECILMEZIM

DÜDÜKSÜZ TENCERE
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2007
4.228
664
723
Merhaba kızlar . . Ben çalışan bir anneyim oğluma annem bakıyor oğlum 3 yaşında . . .annemin aprtmanında halamda kız torununa bakıyor 5 yaşında oda. . oğlumla halamın torunu son zamanlarda oyun oynarken yanındaki herkesi kovup yada kuytu bir yere geçip birbirlerini dudaktan öpüyorlarmış daha doğrusu hep kız öpüyormuş ama bizim oğlan yok demiyor tabi. . kız göbeğini açıp oğlumun göbeğinide açıp birbirine değdiriyormuş. . Hatta bugün halama torunu ben ona aşık oldum demiş . . .

Şunuda belirtmek isterim. . Eşimle herhangi bir yakınlaşmama oğlum şahit olmadı . . Hani gördüde yapıcak desem kesinlikle değil. Zaten tv izlemez pek fazla oradada görmüş olması imkansız . halamın torunuyla evcilik oynarken kız oğluma o benim kocam diyomuş.kocacım diye hitap ediyormuş. ..

Açıkçası korkuyorum . . anneme kesinlikle onunla yalnız oyun oynattırma dedim . . oğlumunda çok arkadaşı yok onunla zaman geçirmeyi seviyor. Normalde utangaç çocuk zaten onunla konuşuyor.

Ekimde pedogoga gidicez oradada paylaşıcam bu sorunumu . . Ama aranızda bu tarz tecrübesi olan varsa fikir almak istiyorum

Son düzenleme:
Paşaya bak!!!
Büyümüş de flört edermiş.
Maşallah!!!
Şaka bir yana güzelim malum bildiğim bir konu değil inşallah sıkıntı oluşturacak bir olay değildir diyerek güzel dileklerimi sunup öpeyim diye uğradım :)

Paşaya bak!!!
Büyümüş de flört edermiş.
Maşallah!!!
Şaka bir yana güzelim malum bildiğim bir konu değil inşallah sıkıntı oluşturacak bir olay değildir diyerek güzel dileklerimi sunup öpeyim diye uğradım :)

Ablacığım bizde seni kocaman öpüyoruz . . sorma şimdiden böyleyse ileride ne olur diye korkuyorum . .

3 yaşındaki bi çocuk bunları anlayamaz daha ama diğer çocuk 5 yaşında ve oğlunuzu yönlendiriyor muhtelemen. Çocukların yanında birisi olursa rahatlıkla aşarsınız bu durumu.

beş yaşındaki kız çocuğu 3 yaşındaki erkek çocuğunu taciz eder,eğer ki anası ve babası her şeyi kızın önünde yapıyorsa ..oğlun ilk ergenliğinde kızdan ne görürse kapar..bence bir süre annen senin evinde baksın çocuğuna uzak tutun kızı ondan..sorarlarsada kızınız çocuğa böyle böyle yapıyor dersiniz..çocuğunuz çok önemli çünkü..

Merhaba kızlar . . Ben çalışan bir anneyim oğluma annem bakıyor oğlum 37 aylık. . .annemin aprtmanında halamda kız torununa bakıyor 5 yaşında oda. . oğlumla halamın torunu son zamanlarda oyun oynarken yanındaki herkesi kovup yada kuytu bir yere geçip birbirlerini dudaktan öpüyorlarmış daha doğrusu hep kız öpüyormuş ama bizim oğlan yok demiyor tabi. . kız göbeğini açıp oğlumun göbeğinide açıp birbirine değdiriyormuş. . Hatta bugün halama torunu ben ona aşık oldum demiş . . .

Şunuda belirtmek isterim. . Eşimle herhangi bir yakınlaşmama oğlum şahit olmadı . . Hani gördüde yapıcak desem kesinlikle değil. Zaten tv izlemez pek fazla oradada görmüş olması imkansız . halamın torunuyla evcilik oynarken kız oğluma o benim kocam diyomuş.kocacım diye hitap ediyormuş. ..

Açıkçası korkuyorum . . anneme kesinlikle onunla yalnız oyun oynattırma dedim . . oğlumunda çok arkadaşı yok onunla zaman geçirmeyi seviyor. Normalde utangaç çocuk zaten onunla konuşuyor.

Ekimde pedogoga gidicez oradada paylaşıcam bu sorunumu . . Ama aranızda bu tarz tecrübesi olan varsa fikir almak istiyorum
benim 3.5 yaşındaki yeğenimde böyleydi... nereden duyduysa kızlar dudağından öpülür diye duymuş... apartmandaki kızlar evleine geldiğinde odalara kapatıp öpmeye çalışıyormuş...çocukların ilk gelişen hormonları cinsel hormanları..pedagoga götürdük....çocukların cinsel organlarıyla oynaması normalmiş ama eğer çok fazla pipisiyle oynuyorsa btün günü alacak kadar ve etrafla ilgisini kesecek kadar o zamn sorun var dedi...

anladığım kadarıyla oğlunuz değilde diğer akrabanızın kızı bazı şeyler izlemiş ve şahit olmuş ve oğlunuz üzerinde uyguluyor olabilir...

çok vahim ya bende ilerde bu tür şeylerden korkuyorum daha minicik çocukların yaptığı şeye bak izledikleri gördükleri şeylerden etkilenip
örnek alıp oyun sanıyorlar sanırım:KK43:
pedokoga mutlaka götüründe asıl diğer çocuğun gitmesi lazım yoksa sorun çözülmez

Sizin oglanda degil de kizin buyuk bir problemi var. Hic caninizi sikmayin. O kizla oynatmayin bitsin. Kocam demek nedir ya. O yaslarda merak oluyor elbette sizden gormesi gerekmiyor zaten. Diger yavrunun annesi cok sorumsuz galiba.

ayyy sıpaya bak hele :)
ya ikisi de çocuk şimdi kızılmazda. ama kız çocuğunun ailesinede durumu anlatın. o çocuk içinde birşeyler yapılmalı.
iki ailede güzelce çocuklarla konuşsa bu hareketlerin tekrarında ceza alıcaklarını falan söyleseniz. ya da göz önünden ayırmadan oynamaya devam etsinler. oğlunuz dahada içine kapanık olmasın sonra tek arkadaşı gidince..

Merhaba kızlar . . Ben çalışan bir anneyim oğluma annem bakıyor oğlum 37 aylık. . .annemin aprtmanında halamda kız torununa bakıyor 5 yaşında oda. . oğlumla halamın torunu son zamanlarda oyun oynarken yanındaki herkesi kovup yada kuytu bir yere geçip birbirlerini dudaktan öpüyorlarmış daha doğrusu hep kız öpüyormuş ama bizim oğlan yok demiyor tabi. . kız göbeğini açıp oğlumun göbeğinide açıp birbirine değdiriyormuş. . Hatta bugün halama torunu ben ona aşık oldum demiş . . .

Yaşları itibariyle cinsel açıdan birbirlerinden farklı olduklarını yeni yeni keşfediyor ikisi de. Bunu az ya da çok bütün çocuklar eğer ortam varsa yapar. Hele kızlı erkekli oynanan evcilik oyunlarında bu tür yakınlaşmalar çoğunlukla olur. Muhtemelen siz de, biz de yapmışızdır ama yaşlarımızın küçük olması itibariyle hatırlamıyoruz. Pedagogunuzla elbette konuşun çünkü şu anda bu tip şeyler dediğim gibi yaşları itibariyle çok masum ama doğru yönlendirilmeleri gerekiyor.

Daha neler duyacağiz acaba ? Kizin ailesi yaninda opusup koklasiyorsa çocuk bunu normal algılıyor olabilir kontrollü olsun anneniz şimdi bir sorun yoksa dahi ileride olabilir

herşeyi geçtim de 3 yaşında oğlunuza neden 37 aylık yazdınız onu anlamadım...
cinselliği keşfetme yaşları,ancak 3 yaş henüz erken,5 yaşındaki kız yönlendiriyor sanırım,onun da tam yaşı...eğer süreklilik arzediyorsa,öncelikle bir süre birbirlerini unutmalarını sağlayın..sonrasında aralıklarla görüşmelerinde sakınca yok bence..
ayrıca onlar henüz cinsel kimliklerini keşfetmeye çalışan çocuklar,lütfen sapık muamelesi yapmayın..

Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. . Çevremizdeki insanların bu tür sorunları varsa bile dillendirmediği için sadece bizim kızla oğlanda sorun var diye düşünüyordum . Kızın ailesine söylesem hemen kırılıp darılıp bir daha çocukları yanyana getirmezler ne yazıkki biraz cahil düşünceye sahipler. Dün oğlumla konuşmaya çalışıyorum söylüyorum anlatıyorum oda inat ederek banane öpücem dio

Buna benzer bir sorun benimde başıma geldi...Çocukların annemin evine girmesini kestim çünkü yaşları büyük ve aile pekte umursamıyordu.. öncelikle kesinlikle ikisini bir arada bırakmam eğer olmuyorsa bir araya getirmemek gerek diye düşünüyorum... Kız çocuğunu ailesi de oalyın farkında mı acaba ? Onlara da bu durumu söylemek lazım..

herşeyi geçtim de 3 yaşında oğlunuza neden 37 aylık yazdınız onu anlamadım...
cinselliği keşfetme yaşları,ancak 3 yaş henüz erken,5 yaşındaki kız yönlendiriyor sanırım,onun da tam yaşı...eğer süreklilik arzediyorsa,öncelikle bir süre birbirlerini unutmalarını sağlayın..sonrasında aralıklarla görüşmelerinde sakınca yok bence..
ayrıca onlar henüz cinsel kimliklerini keşfetmeye çalışan çocuklar,lütfen sapık muamelesi yapmayın..

Hakkaten kafamda deli sorular olduğu için ayını yazmışım :) 3 yaşında dediğiniz gibi oğlum . .
2 ay önce annemin alt sokağına taşındım, onun öncesinde ayda bir görüşüyorlardı zaten . . haftasonuda görmüyorlar birbirlerini hafta içide kız artk okula gideceği için en fazla 3 saat görürler birbirini . .
Ayrıca cinsel kimliğini tanımak için zaten cinsel organına dokunuyordu onu normal karşılıyordum hatta bir ara koltuklara sürtüyordu kendini ama bilmiorum şimdi direk dudaktan öpmesi göbeğini değdirmesi beni endişelendirdi

canım ben çocuklara tv seyrettirilmesine çok karşıyım hele diziler, gündüz kadın programları, müzik klip kanalları falan...
bence tv seyretmek eski bir gelenek olarak tarihin tozlu sayfalarına karışmalı
o kadar çok zararı var ki çocuklara, sanırım bu zarar ihtimallerinden biride senin başına gelmiş

Buna benzer bir sorun benimde başıma geldi...Çocukların annemin evine girmesini kestim çünkü yaşları büyük ve aile pekte umursamıyordu.. öncelikle kesinlikle ikisini bir arada bırakmam eğer olmuyorsa bir araya getirmemek gerek diye düşünüyorum... Kız çocuğunu ailesi de oalyın farkında mı acaba ? Onlara da bu durumu söylemek lazım..

Farkındalardır aslında bu sorunu biz görüyorsak onlarında görmesi gerekiyor. . . Yada kızlarına toz kondurmakmı istemiyorlar bilmiyorum.

Hakkaten kafamda deli sorular olduğu için ayını yazmışım :) 3 yaşında dediğiniz gibi oğlum . .
2 ay önce annemin alt sokağına taşındım, onun öncesinde ayda bir görüşüyorlardı zaten . . haftasonuda görmüyorlar birbirlerini hafta içide kız artk okula gideceği için en fazla 3 saat görürler birbirini . .
Ayrıca cinsel kimliğini tanımak için zaten cinsel organına dokunuyordu onu normal karşılıyordum hatta bir ara koltuklara sürtüyordu kendini ama bilmiorum şimdi direk dudaktan öpmesi göbeğini değdirmesi beni endişelendirdi
bence kız çocuğun ailesi cinsel konularda pek rahat değillerse,konuşmamışlarsa,ya da yasaklama,ayıplama gibi durumlara girmişlerse,bastırılmış duygular bu şekilde ortyaa çıkıyor olabilr.dudaktan öpüşmeleri olağan değil,yani ancak büyüdüklerinde yapabilecekleri,çocuklar için uygun olmaıdğı,sadece yanaktan öpülmesi gerektiğini belirtmelisiniz.kızmadan tabii ki..
bazen de evde dudaktan öpülen çocuklarda bu şekilde olabilyor,normali o zananediyorlar..diğer çocuk için yani..
dediğim gibi bir süre ayrı kalıp unutmalarında fayda var.bence 3 saat bile fazla şu durumda..1-2 hafta hiç görüşmeseler olmuyor mu?

canım ben çocuklara tv seyrettirilmesine çok karşıyım hele diziler, gündüz kadın programları, müzik klip kanalları falan...
bence tv seyretmek eski bir gelenek olarak tarihin tozlu sayfalarına karışmalı
o kadar çok zararı var ki çocuklara, sanırım bu zarar ihtimallerinden biride senin başına gelmiş

Oğlum zaten dizi veya film izlemiyor oyuncakları ile oyun oynuyor genellikle. . Yada çizgi film izliyor

bunu masum bir şey olarak görmeyin lütfen. eğer masum olduğunu düşünseydi odalara kapatmazdı oğlunuzu. ki oğlunuz banane öpücem diyerek masumiyetini göstermiş ama ilerde sorun olabilir.
eğer kitaplardan internetten vs. biraz araştırırsanız bu tür davranışlar gösteren çocuklar daha önce aynı şekilde tacizlere maruz kalmışlardır. kesinlikle ailesine söylemelisiniz

Back
X