Hic kimsem yok hepsi uzaktalar komsu desen burda oyle bisey kalmamis en azindan atanayim dogu ya gidim orda polis lojmanlarinda bebegim arkadss edinir busuru coluk cocuk kresi aratmazTubi halin harap anlıyorum seni canım. Akraba konu komşu vs yok mu? Gelsin hergün 4 saat bebekle ilgilensin. Sen o ara ders çalış. Sonra al bebeyi onunla ilgilen. Çocuğuna da yazık.
benim iki çocuklu arkadaşım sınava hazırlanıp kazandı. Çocuklarının ikiside küçüktü ve gayette ilgiliydi. Ayrıca çalışmak isteyen her şekilde çalışır. Gece uykudan feragat etmek normal insanlar içind zor birşey değil o şekilde çalışan çok var. son olarakta bunları çocuktan önce düşünmek planlamak gerekir. Çocuğu yaparken herşeyi göze almış olması lazım.Kadın ben çok uzun süredir yarı uyuyorum diyor. Çocuk sahibi olduktan sonra insan uyku nedir unutuyor. O yüzden gecenin bir yarısı 2 saatliğine kalk ders çalış olayı hiç gerçekçi değil. Çocuk bakmayan normal insan için bile gece yarısı 3 de kalk ders çalış dersen gece 5 de geri nasıl bir daha uyusun. Kadının biri başka konuda isyan etmiş bilmiyorsanız yazmayın diye. Valla haklı. Herkes bir de kreşe gönder 15 aylık çocuğu demiş. İşi bilen üye uyarmış Allahtan, çocuk kreşe giderse hep hasta olacak diye...
Malesef bu saydiklarinizin heepsini ben yapmak durumundaym esimin yuzunu zor goruyorm esim polis gece calistigi icinde gunduz uyur gece iste olur insallah geri 1+1 donerlerse cocuga baksin ozaman bi gun calisiyo bi gun evde oluyo
Saol canim allah razi olsun benimle paylastigin icinUyuduğu zamanlar :) diğer türlüsü mümkün değil benim kızım masallah masalara bile çıkabiliyor asla rahat bırakmıyor. Kalem defter kitap bırakmıyor.
Öğlen 2 saatlik uykusu gece de 9 da uyuyor bu şekilde idare ediyorum. Yeterli midir bilmem ama mümkün olan bu. Zaman zaman insan bunalıyor ama kendini motive edecek bir şeyler bulmalısın. Kendine şunu söyle hem çocuğumla ilgileniyorum iyi bir anneyim aynı zamanda evimin isini ve derslerimi yapıyorum. Güçlüyüm ise yarıyorum ve amaçlarım var. Ben bos yaşamıyorum. Bu şekilde surekli kendini motive etmeye çalış.
Ama once cocuksev, sarıl, oyna ve gülümse bebeğine. Uyandığın saat ve uyuduğun saat dilimi ile bebeğinin uyku saati dilimlerine gore en iyi programı yaparsın sen. Yemeklerin basit olsun ev işlerini minimuma indir.
Inan ki her şeyi bırakıp 1 saat sadece bebeginle ilgilensen sıkılıyorlar bile. Benim evde tehlikeli olabilecek hersey tepelerde tv kapali bırakıyorum kurcalıyor herseyi. Sıkılınca oynuyoruz. Sonra o benden sıkılıp kafasına gore takılıyor ama tv tablet bunları at bir köşeye. Ayy ne yazmışım oyle hala daha yazacağım utanmasam :)
Aynen canim haklisin gece zaten dogru duzgun uyku yok robot degiliz malesef uyku da lazim dinlenmek te lazim mumkun degil gece kalkip calismakKadın ben çok uzun süredir yarı uyuyorum diyor. Çocuk sahibi olduktan sonra insan uyku nedir unutuyor. O yüzden gecenin bir yarısı 2 saatliğine kalk ders çalış olayı hiç gerçekçi değil. Çocuk bakmayan normal insan için bile gece yarısı 3 de kalk ders çalış dersen gece 5 de geri nasıl bir daha uyusun. Kadının biri başka konuda isyan etmiş bilmiyorsanız yazmayın diye. Valla haklı. Herkes bir de kreşe gönder 15 aylık çocuğu demiş. İşi bilen üye uyarmış Allahtan, çocuk kreşe giderse hep hasta olacak diye...
Iste anne olmadan once hiiic bisey dusunemiyosn hayal bile kuramiyosn kursan bile toz pembe bi de hrr cocuk ayni olmuyo canim kimisi uslu kimisi cok ilgi ister kimisi anneye duskun babaya duskun yani farkli farklilar bana sorsan benimki 10 cocuga bedel derim cunku cooook hareketli 1 dk bile yorulmak bilmiyo zwtrn bastan koliktibenim iki çocuklu arkadaşım sınava hazırlanıp kazandı. Çocuklarının ikiside küçüktü ve gayette ilgiliydi. Ayrıca çalışmak isteyen her şekilde çalışır. Gece uykudan feragat etmek normal insanlar içind zor birşey değil o şekilde çalışan çok var. son olarakta bunları çocuktan önce düşünmek planlamak gerekir. Çocuğu yaparken herşeyi göze almış olması lazım.
Ozaman sen benim halimi cok iyi anlarsin canim ya polislik zaten stresli bi is cok yoruluyo bide cocukla ilgilenmeye bir turlu alisamadi en iui bahanesi seni istiyo ben napim bende durmuyoBenim esim de polis bir cok konuda benzer durumlardayız. Kıyamam sana. Senin gibi bir arkadaşım olsa cocuklar oynaşır biz ders çalışırdık. Kendime bi acımadım degil suan herneyse
Polis eşi olmak cidden çok zor polis olmak daha zor ama benim esim bana cok yardımcı oluyor. Bence eşinle oturup ne kadar zorlandığını ve ona ne kadar ihtiyacın olduğunu anlat.
Ozaman sen benim halimi cok iyi anlarsin canim ya polislik zaten stresli bi is cok yoruluyo bide cocukla ilgilenmeye bir turlu alisamadi en iui bahanesi seni istiyo ben napim bende durmuyo
Allah razi olsun evet kesinlikle demi hangimiz dort dortluguz kiHerkes mukemmel anne ogutlerine baslar.gecn yil bende sizjn gibiydim kpssye calisiyordum kizim 7 aylikti.zordu ama cok sukur gecti.size tavsiyem cokta kafaya takmayin bi yil varsin az ilgisi olsun ama kazanirsaniz ona sunacaginiz hayati dusunun.sizce yillar sonra siz atanmamis olsaniz cocugunuz annem iyiki benimpe ilgilenmis mi diyecek hayir tabiki.atanin ve ona daha guzel bi hayat sunun.zaten hangi anne surekli oynuyor ki.hepimiz ara sira ihmal ediyoruz.yaninda oturmaniz bile ona yeter.tv yi izlettirin ama izlemese daha iyi olur.bol bol konusun onunla eline kalem verin biseyler cizsin.oyun oynamak sadece oyuncaklarla oynamak degildir.egitici seyler ogretin ve vicdan azabi cekmeyin.bi yildan bisey olmaz
Amiiin allah razi olsun canim konuscam tekrardanÇok cok iyi anlıyorum seni. Yorgunluktan ilgilenesi gelmiyordur. Bizimde ilk zamanlar oyleydi. Cok anlattim dertlestim. Ve suan herseye yardimci oluyor. Yemek, temizlik, cocuk bakımı. Zamanla alışıyor babalar :) Anlat sen canım düşüncelerin ve hissettiklerini. Allah'ım kolaylık versin sana.
Çalışmayı kendine,çocuğuna ve eşine daha iyi bir hayat sunmak için istiyorsun ancak fedakarlık yapan sen ve bebeğin... İngilizce öğretmenliği çok güzel bir meslek umarım atanirsiniz.Atandiginizda çocuğunuzun hastalandığı ve ya çocuk olmasından dolayı aşırı ilgi istediği günler olacak,kreşin açılış saati ile sizin ders saatinizin uyuşmadığı ders programlarınız olacak, çocuğunuzun hafta içi değilde cuma günü hastalandığı için sevindiginizi farkedip ağladığıniz anlar olacak. 3.5 yaşındaki cocugunuzu hasta olmasına rağmen o gün izin ağlamadığıniz için yataktan kaldırmaya çalıştığınız onun da size "anne sen ise git,nolur ben evde uyuyayım,canım çok aciyor" dediği ve sizin onu krese götürüp bıraktığınız günler olacak. Lütfen ailenizin refahı için girdiğiniz bu yolda tüm bedelleri bebeginiz ve siz odemeyin.4 yil emek verdim okudum ayrica 1 maasla olmuyo yetismiyo. Bide oglum evlatlarim daha iyi hayat sursunler diye. Ingilizce ogretmenligi cocukluktan beri hayalimdi
Yaa annelik cook gercektenÇalışmayı kendine,çocuğuna ve eşine daha iyi bir hayat sunmak için istiyorsun ancak fedakarlık yapan sen ve bebeğin... İngilizce öğretmenliği çok güzel bir meslek umarım atanirsiniz.Atandiginizda çocuğunuzun hastalandığı ve ya çocuk olmasından dolayı aşırı ilgi istediği günler olacak,kreşin açılış saati ile sizin ders saatinizin uyuşmadığı ders programlarınız olacak, çocuğunuzun hafta içi değilde cuma günü hastalandığı için sevindiginizi farkedip ağladığıniz anlar olacak. 3.5 yaşındaki cocugunuzu hasta olmasına rağmen o gün izin ağlamadığıniz için yataktan kaldırmaya çalıştığınız onun da size "anne sen ise git,nolur ben evde uyuyayım,canım çok aciyor" dediği ve sizin onu krese götürüp bıraktığınız günler olacak. Lütfen ailenizin refahı için girdiğiniz bu yolda tüm bedelleri bebeginiz ve siz odemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?