Oglumla ilgilenemiyorum

Iste her bebek farkli benim oglum coook hareketli o boyle oturup kitap falan karistirmaz yani karistirsada sadece 5 dk sonra o boyle dolap karistircak tencere tava dokcek cekmeceleri dokcek oturma odasindaki dolaptakilerinj dokcek boyle yani

Işte napcami sasirdim inan ingilizce ogretmeniyim bian once atanayim kurtulayim surekli ugrasmayim demistim ama bebegim tabiki cok onemli benim icin dedim aceba benim durumda olan anneler nasil yapiyo

Naptiysam cozemedim inanin 15 aydir yalniz buyuttum diyebilirm bebegimi bide oglum kolikti ilk baslarda nelrr cektim yapayalniz bi allah biliyo bj ben

Haklısınız, 5 te kalkmak yerine 3 te kalkmayı deneyebilir en azından. Sınav süresi geçene kadar. İki tarafta biraz feragat etmeli. İnşallah böyle olumlu yönde destekler eşini.en azından biraz oynar, çocuğun oyun ihtiyacı da karşılayabilir.

İşe girdikten sonra çocuk yapsaydınız bu sefer de çalışıyorum ilgilenemiyorum diyecektiniz. Siz kendinizden değil çocuktan feragat talep ediyorsunuz. 3 çeşit değil bir çeşit yemek yapın, temizlikten Ziyade etrafın hafif bir toplanması yeter, çocukla parka bahçeye çıkın, temiz hava alsın, hareket etsin yorulsun size de değişiklik olur tüm haftayı evde geçirirseniz tabi ki canınız sıkılır. Uykudan feragat etmeden kpss kazanılmaz. Eşiniz erken uyansın 2 saat kadar o bebek ile ilgilenirken siz de çalışın vs

Dogru duzgun uyku duzenim yok zaten 15 aydir uyanik uyuyorm desem yeri cunku oglum emmeye cok duskun geceleri de surekli emmek istiyo. Zaten gece uykumu tam almadan 8 de kalkiyoz gun icinde 1 saat uyursa oglum ne yaparsam ozaman biseyler yapmaya calisiyorm. Zor gercekten yalnizlik

Konu sahibi atanmayi tam olarak neden istiyorsun yani iş hayatına atıldığında hayatında ne gibi değişikliklerin olmasını bekliyorsun?

Konu sahibi atanmayi tam olarak neden istiyorsun yani iş hayatına atıldığında hayatında ne gibi değişikliklerin olmasını bekliyorsun?
4 yil emek verdim okudum ayrica 1 maasla olmuyo yetismiyo. Bide oglum evlatlarim daha iyi hayat sursunler diye. Ingilizce ogretmenligi cocukluktan beri hayalimdi

Bari başka işe bakmayın, buduğunuz vakitte kpss çalışın.
Oyun zamanı çocuğun, tek başına oyalanmasıyla olmaz.
Tabii ki atanmanız çok önemli ama çocukta ileride başka sorunlar çıkmasını istemezsiniz, annenin çocukla oynaması ne kadar önemli bi araştırın, bu günlerin telafisi yok.

Çocuğunuz uyurken çalışın, eşiniz ilgilenirken çalışın, eşiniz izin gününde tam gün ilgilensin, arada tek başına da oynasın tabii gün.

Ama önce size doysun bebeğiniz, kendinizden mahrum etmeyin onu.

Çizgi film izlemesin. Onun dışında kendi kendine oynasın. Mümkünse saatli plan yapın. İşte kahvaltıdan sonra 45 saat ders 15 dk onunla birlikte oyun. Sonra uyku vs gibi. Ev işi yapmayın bir müddet. Eşiniz akşamları geldiğinde o yemek, çamaşır, ütü evi süpürme toplama gibi işleri yapabilir. Ondan yardım isteyin.

Oğlunuz kpss falan anlamaz. Daha çok küçük ve ilginize ihtiyacı var. Tabi ki ilgileneceksiniz. Hep sizi istemesi çok normal. Çizgi filmle çocuk büyütülmez.

Benim oğlum 17 aylık benim koltukta oturmamı bile istemiyor. Kalkmam için uğraşıyor. Babanesi bakıyor ona da aynı şekilde. Pardon da bir bilmiyor muyuz çocuğun önüne telefon, laptop koyup video ile oyalayıp çay kahve içelim başka işlerimize bakalım.
Evde olduğum günler yemek yapma zamanımı onun uyuduğu vakitlere denk getiriyorum çünkü beni tezgahtan uzaklaştırmaya uğraşıyor onunla oynamam için..

Çocuğunuzun kpss umrunda değil o annesini istiyor. Dersinize o uyurken çalışın ve buna dikkat edin. Uyumuyor diye azarlarsanız da uyku konusunda tepkisel bir davranış geliştirirsiniz. Aksine uyumaya heveslendirici, rahatlatıcı şeyler yapmalısınız..

Bana bencilce geldi. Kpss ye herzaman çalışabilirsiniz. Ama çocuğunuzla oluşacak bağ için geçen zaman bir daha geri gelmeyecek. Ayrıca şu şekilde yapabilirsiniz. Gece 3-5 arası kalkın 2 saat ozmn çalışın. 2 saatte akşam veya gündüz arası çalışın . Günlük 4 saat verimli çalışırsanız gayet yeterli sınav için. Geri kalan zamanda yemekte yapılır temizlikte . Zaten yemek 1 saat sürse temizlik hergün evde olduğunuz için fazla zamanınızı almaz.

Malesef bu saydiklarinizin heepsini ben yapmak durumundaym esimin yuzunu zor goruyorm esim polis gece calistigi icinde gunduz uyur gece iste olur insallah geri 1+1 donerlerse cocuga baksin ozaman bi gun calisiyo bi gun evde oluyo

Walla canım biz böyle böyle sınav kazandık. O yüzden sana bildiğim tavsiyeyi verebilirim.

Tubi halin harap anlıyorum seni canım. Akraba konu komşu vs yok mu? Gelsin hergün 4 saat bebekle ilgilensin. Sen o ara ders çalış. Sonra al bebeyi onunla ilgilen. Çocuğuna da yazık.

Sen nasil calisiyosn peki nasil bi duzen sagladin.

Uyuduğu zamanlar :) diğer türlüsü mümkün değil benim kızım masallah masalara bile çıkabiliyor asla rahat bırakmıyor. Kalem defter kitap bırakmıyor.

Öğlen 2 saatlik uykusu gece de 9 da uyuyor bu şekilde idare ediyorum. Yeterli midir bilmem ama mümkün olan bu. Zaman zaman insan bunalıyor ama kendini motive edecek bir şeyler bulmalısın. Kendine şunu söyle hem çocuğumla ilgileniyorum iyi bir anneyim aynı zamanda evimin isini ve derslerimi yapıyorum. Güçlüyüm ise yarıyorum ve amaçlarım var. Ben bos yaşamıyorum. Bu şekilde surekli kendini motive etmeye çalış.

Ama once cocuk sev, sarıl, oyna ve gülümse bebeğine. Uyandığın saat ve uyuduğun saat dilimi ile bebeğinin uyku saati dilimlerine gore en iyi programı yaparsın sen. Yemeklerin basit olsun ev işlerini minimuma indir.

Inan ki her şeyi bırakıp 1 saat sadece bebeginle ilgilensen sıkılıyorlar bile. Benim evde tehlikeli olabilecek hersey tepelerde tv kapali bırakıyorum kurcalıyor herseyi. Sıkılınca oynuyoruz. Sonra o benden sıkılıp kafasına gore takılıyor ama tv tablet bunları at bir köşeye. Ayy ne yazmışım oyle hala daha yazacağım utanmasam :)

Kadın ben çok uzun süredir yarı uyuyorum diyor. Çocuk sahibi olduktan sonra insan uyku nedir unutuyor. O yüzden gecenin bir yarısı 2 saatliğine kalk ders çalış olayı hiç gerçekçi değil. Çocuk bakmayan normal insan için bile gece yarısı 3 de kalk ders çalış dersen gece 5 de geri nasıl bir daha uyusun. Kadının biri başka konuda isyan etmiş bilmiyorsanız yazmayın diye. Valla haklı. Herkes bir de kreşe gönder 15 aylık çocuğu demiş. İşi bilen üye uyarmış Allahtan, çocuk kreşe giderse hep hasta olacak diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…