- 28 Ekim 2014
- 478
- 372
- 43
- 35
- Konu Sahibi yakamoz999
-
Doktoruyla görüşmedim bir sıkıntımız yok ilk kez binmeyecek uçağa. En son 7 ay önce gidip geldik. Ama ilk kez yalnızız.Doktoruyla görüştünüz mü?
Önerisi var mı rahatlığı için bebişin.
Allah yardımcınız olsun.
HayırEmziriyor musunuz ?
Malesef emmiyor.Emzirirseniz sorun olmaz.
Bende bi kaç kez gidip geldim o aylarda sorun olmamıştı uyumuştu inşallah şimdi de öyle olurBen kızım daha 4 aylıkken yapmıştım uçak yolculuğunu.kalkış ve inişlerde emzirdigim için kulakları tikanmadi. Hiçbir sorun yaşamamıştım. Uyumuştu hatta melek gibi..ahhh özledim onun bebek olduğu günlerı bak şimdi))
Mevrak etmeyin şimdi daha da kolay olur.oyuncaklara ilgisi vardır muhtemelen.konuşur rahatlatirsiniz.yolculuk kaçta?gece saatleri olsa daha da iyi olurdu uyurdu aslında. .Bende bi kaç kez gidip geldim o aylarda sorun olmamıştı uyumuştu inşallah şimdi de öyle olur
Öğleden sonra 3 te. O saate kadar uyutmayıp ozaman uyutmasını sağlamayı düşünüyorum ama becerebilirsem. Ve yolculuk 1 saat 15 dk sürecek fazla uzun değil aslında.Mevrak etmeyin şimdi daha da kolay olur.oyuncaklara ilgisi vardır muhtemelen.konuşur rahatlatirsiniz.yolculuk kaçta?gece saatleri olsa daha da iyi olurdu uyurdu aslında. .
Evet bu iyi fikir uyutmayin ki uçakta uyusun.hem 1 saat 15 dk uzun değil dediğiniz gibi.Ben 6 saat yolculuk yapmıştım düşünün. Allah kolaylık versin.Öğleden sonra 3 te. O saate kadar uyutmayıp ozaman uyutmasını sağlamayı düşünüyorum ama becerebilirsem. Ve yolculuk 1 saat 15 dk sürecek fazla uzun değil aslında.
Ay okadar olsa gitmekten vazgeçerdim heraldeEvet bu iyi fikir uyutmayin ki uçakta uyusun.hem 1 saat 15 dk uzun değil dediğiniz gibi.Ben 6 saat yolculuk yapmıştım düşünün. Allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?