Oğlumu annesine gostermelimiyim

edaligeceler

Du bist mein schatz...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
519
683
78
Zor zamanlarımda bana yardımcı olmuşdunuz.
Şimdide aynı yardım istiyorum tekrar.

Bebeğimin annesi bana bir Aydır ulaşmaya çalışıyordu. İlk numarasını bilmiyordum acdim konuşmak zorunda kaldım. İyi olup olmadığını görüp göremeyecegini sordu.
Çok iyi merak etme hiç dedim kapattım sonrada cevap vermedim hiç.

Hala arar ara sıra message atıyor
Görmek istiyorum onu ben doğurdum vsvs...
Umrumda değil açık casi..
Canı cehenneme..
Göstermek istemiyorum hiç bi şekilde
Kardeşim le barismislar bu arada
Şimdi benden geri alacaklar akıllarınca
Öyle söylemediler ama hissediyorum
Ve böle Bişeye izin vermem.
Yanlış yapmıyorum bence.
Yoksa?
Geri vermem mümkün değil ama göstermem lazımmı?
Sonra oğlumun aklı karışacak
Birkere de kalmayacak
Hep isticek görmek??

Tasiyici annesi demek istediniz herhalde?
Iki tane anne nasil oluyo ki?

Kardesmle barismislar derken, kardesinizin mi bebek? Bu durumda da bebegin annesi yengeniz oluyor. Siz de bebegin halasi.. yanlis mi anladim?

Kardesimle barismislar derken? Bebegin halasi mi oluyorsunuz? kendi dogurdugu bebegi gormek en dogal hakki. Ne sifatla gostermiyorsunuz bir anlasakk?????

Neden bebeğe siz annelik yapıyorsunuz? Ve kaç yaşında çocuk?

kusura bakmayin ama bisey anlamadim,bebegin annesi varsa siz nesi oluyosunuz?neden bebek sizinle kafam karistibiraz acarmisiniz konuyu acaba?
Kardeşim ve eşinin çocuğu aslında. boşandılar. Kadın bebeğimi bıraktı kardeşime ve gitti kendi ülkesine..
Ve bebeğimde sigara yanık izleri bile vardı
Annesi tarafından yapılmış.
Kardeşimde bana getirdi... Çekti gitti.
Okadar zorluklar çektik ki eşim ve ben. Aradım ulaşamadım ikisinide.
Bütün hayatımi değiştirdim.
Benim bebeğim oldu. Ben baktım. Ve benim oğlum oldu beni anne eşimi baba bildi...
Ve şimdi arayıp görmek istiyorlar. Bence planları geri almak,barismislar..

Kardesmle barismislar derken, kardesinizin mi bebek? Bu durumda da bebegin annesi yengeniz oluyor. Siz de bebegin halasi.. yanlis mi anladim?
Banada oyle geldi simdi,halasi galiba ama yanlis yapiyor,yengesini sevmiyor olabilir ama kardesiyle baristiysa versin bebegini ya yazik gunah anasi babasi var iste haydaa valla aklim almiyo simdi isin aslini pek bilmiyoruz ama anadir sonucta yahu

Cok rahatsiz edici bir durum ama velayet sizde olsa bile bir yerde gercek annesi babasini gormesi gerek. Cocuk kac yasinda , anlayacak yasta mi. Bir pedagogtan yardim alin.

Son düzenleme:
Kaç yaşındayken size bıraktılar? Şu anda kaç yaşında?
Annesi sizin olduğunuz yere mi gelmiş yoksa siz göstermeyi kabul ederseniz mi gelecek?

Kardesim ve esi bosandilar...3yasinda cocuklari var... Kadin cocugu kesinlikle istemiyor...
Kardesim de sabah 8 aksam 10 bir calisma saati var ve mumkun degil bakmasi... Bakiciya sicak bakmiyor cunku sabahtan aksama tanimadigin birine cocugu emanet etmek cesaret...
Total de ben de kaliyor yegenim 4 gun bugun oldu...
Ama hep annesini soruyor
Onu istiyor...
Yemek yemiyor ben verirsem
Ancak zorluyorum,ozaman da iyice soguyor benden...
Annesini tek bir kez aradim
Ne yaparsan yap benim bir cocugum yok,benim oyle bir hayatim olmadi diyor...
Ben nasil sevdirebirim kendimi?

Bu eski konumdu...

Seni hatırladım. Abinin bebeğine sahip çıkmıştın. Bebeğin annesi gitmiş abin de hiç ilgilenmemişti.
Ne kadar oldu bebekle yaşamaya başlayalı.
Ben de olsam göstermek istemezdim. Ama net olarak bir şey söyleyemiyorum tabi. Her konuda empati yapılamıyor.

Nereden dank etmiş acaba hanıma? Koca geri dönünce bebek kıymetli mi olmuş?

Göstermek istemiyorsunuz ama polisle gelseler alırlar bile muhtemelen.. Sonuçta onların çocugu

En iyisi uzman yardımı
Bakamamış ana olup bırakmış gitmiş şimdi canı annelik çekmiş gelmek istemiştir.
Sizde de biraz hata var kardeşinizin çocuğu sonuçta sadece halalik yapsaydiniz keşke hani evlatlık olsa başka yorumlar çıkardı. Çok zor bir durum
Sigara yanigi olan bir bebeğin hem annesi hem babası o sıfatları hak etmiyor ya neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…