- 22 Eylül 2014
- 519
- 683
- 78
- Konu Sahibi edaligeceler
-
Yok,bi ara hamileydim düşürdüm malesef.sizin kendi çocuğunuz yok sanırım
O zaman çocuğun psikolojisi açısından aklını bulandırmamak daha mantıklı. Hele çocuğu alıp aynı işkenceye maruz bırakacak bir karakterdeyse vermemek için mücadele edin.Evet annesi yapmıştı. Yine soruyordu yavrum neler çektik ilk aylar ama şuan onu unuttu tamamen beni biliyor ben annesiyim.
Çocuğunuzla size mutlu ve ayrilik olmayan hayirli bir ömür dilerimEvet annesi yapmıştı. Yine soruyordu yavrum neler çektik ilk aylar ama şuan onu unuttu tamamen beni biliyor ben annesiyim.
Şimdi barismislar diye yine isti yorlar galiba böyle bir saçmalık varmı..
O zaman çocuğun psikolojisi açısından aklını bulandırmamak daha mantıklı. Hele çocuğu alıp aynı işkenceye maruz bırakacak bir karakterdeyse vermemek için mücadele edin.
Bende bundan korkarim iste sizin de dediginiz gibi halasi olarak bilseydi keske, bi suru insan var boyle kardeslerini kaybedipte yigenlerine annelik yapan,ama halasi kalarak yani bu ilerde sorun olur,cocukta halaya karsi guvensizlik yaratir allah yardimcisi olsun konu sahibinin isi cok zorkeşke en başta sizi halası bilseydi. yani gerçeği bilseydi. halası olsanızda yine annelik yapardınız zaten. şimdi birgün mutlaka ortaya çıkacak annesi ya da etraftan işin aslını öğrenecek çocuk. ve pskolojisi bozulacak. tabiki annesi haketmiyor ama en doğrusu baştan çocuğun gerçeği kabullenmesiydi belki. offff bilemedim ya çok zor durum doğurmakla anne olunmuyor.
Rabbim mutluluğunuzu, huzurunuzu bozmasın, o insana da fırsat vermesin.Ben şimdi ne değişti onu merak ediyorum
Yüzünü görmek istemiyorlardi.Benim kapıma atıp gitti. Kardeşime kaç kere ulaşmaya çalıştım cevap yok. Kadını aradım bana istemiyorum neyapiyorsan yap dedi.sonra telefonlar açılmadı. Yok oldular. Bir Aydır da ara ara Arıyor.
Ben çocuk bakmayı bilmiyordum
Yoktu bizim çocuğumuz.
Ve tüm hayatım değişti.
Akşamlara kadar yatan ben sabah koru kalkmaya başladım. Yemek yapmayan ekmek arası yiyen ben hergün yemekler yapmaya başladım. Okula başladık kreş yani.
O çok ve ben çok mutluyuz.
Zor zamanları gecdik. Ve şimdi herşey sil baş....
O benim oğlum ve ben annesi.
Ben anne söylemedim o söyledi bana ve ben kendi çocuğum bildim onu öylede.
Ama o bana anne Deme yi sevdiBende bundan korkarim iste sizin de dediginiz gibi halasi olarak bilseydi keske, bi suru insan var boyle kardeslerini kaybedipte yigenlerine annelik yapan,ama halasi kalarak yani bu ilerde sorun olur,cocukta halaya karsi guvensizlik yaratir allah yardimcisi olsun konu sahibinin isi cok zor
Sen cocugu almalarindan korkuyorsun. Bir avukata danismaya ne dersin. Senin istedigin saatlerde gorme sarti koyabilirsin.Ben şimdi ne değişti onu merak ediyorum
Yüzünü görmek istemiyorlardi.Benim kapıma atıp gitti. Kardeşime kaç kere ulaşmaya çalıştım cevap yok. Kadını aradım bana istemiyorum neyapiyorsan yap dedi.sonra telefonlar açılmadı. Yok oldular. Bir Aydır da ara ara Arıyor.
Yoktu bizim çocuğumuz.
Ve tüm hayatım değişti.
Akşamlara kadar yatan ben sabah koru kalkmaya başladım. Yemek yapmayan ekmek arası yiyen ben hergün yemekler yapmaya başladım. Okula başladık kreş yani.
inanie okurken cok duygulandim ben doguranun degil bakanin anne oldugu fikrini destekliyorum yani yazuklar olsun ustunde sigara sondurdugu cocuktan nasil hak talep edebiliyor rabbim kolaylik versin boyle insanlqrla ugrasmak cok OrBen şimdi ne değişti onu merak ediyorum
Yoktu bizim çocuğumuz.
Ve tüm hayatım değişti.
Devlet olayı biliyor,Velayet bende. Hukuksal olarak hiç bi hakkı yok...Sen cocugu almalarindan korkuyorsun. Bir avukata danismaya ne dersin. Senin istedigin saatlerde gorme sarti koyabilirsin.
bizim bi komşuda oldu buna benzer bişi. çocuk dedeyi baba anneyi annesi biliyor. birlikte yaşıyorlar.öz babayı bir amca olarak biliyor. yıllarca böyle. ama artık 6 yaşına gelince anne niye babamla (yani dedesiyle) yatmıyorsun ? niye ananem babamla yatıyor ? sen niye benim babama baba diyorsun vs. sorgulara başlıyor. şimdi düşünüyorlar nasıl anlatıcaz diye. çocuğun pskolojisinin düşünemiyorum gerçekten. etrafta bazı insanlar ortalığı bulandırıyor tabi. çocuk gerçeği başkasındanda öğreneilir.Bende bundan korkarim iste sizin de dediginiz gibi halasi olarak bilseydi keske, bi suru insan var boyle kardeslerini kaybedipte yigenlerine annelik yapan,ama halasi kalarak yani bu ilerde sorun olur,cocukta halaya karsi guvensizlik yaratir allah yardimcisi olsun konu sahibinin isi cok zor
Görse,hep görüşseler ya başka şeyler aşı yaparlarsa çocuk, A?Sanirim yurt disindasin. Sigara yaniklari varsa ve velayet sizde oldugu icin yasal olarak gostermeme hakkiniz var ama en azindan babasini gorsun. Vicdani acidan zor bir durum .
Ayy kolaymi canim yazik o yavrunun ne gunahi vardikiAma o bana anne Deme yi sevdi
Biliyordu annesi değilim.annesini soruyordu hep. Nerde anne ne zaman gelcek anne. Ben unutamam o zamanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?