Oğlumu annesine gostermelimiyim

Evet annesi yapmıştı. Yine soruyordu yavrum neler çektik ilk aylar ama şuan onu unuttu tamamen beni biliyor ben annesiyim.
O zaman çocuğun psikolojisi açısından aklını bulandırmamak daha mantıklı. Hele çocuğu alıp aynı işkenceye maruz bırakacak bir karakterdeyse vermemek için mücadele edin.

şimdi birşey değilde büyüyünce çocuk için zor.
eninde sonunda öğrenecek.annesi sandığı kişi halası.dayısı sandığı kişi babası çıkıyor

Annedir görmek hakkı dicem ama sigarayla yakmak vs iş değil.O zavallıının suçu ne?.Aynı şeyi yaparsa ya yeniden

keşke en başta sizi halası bilseydi. yani gerçeği bilseydi. halası olsanızda yine annelik yapardınız zaten. şimdi birgün mutlaka ortaya çıkacak annesi ya da etraftan işin aslını öğrenecek çocuk. ve pskolojisi bozulacak. tabiki annesi haketmiyor ama en doğrusu baştan çocuğun gerçeği kabullenmesiydi belki. offff bilemedim ya çok zor durum doğurmakla anne olunmuyor.

Velayetide sizdeyse bisey yapamazlar sanirim,ama cocugun psikolojisi icin bi yardim alin bence simdi bu kadin karsina cikip o benim cocugum derse,bi isler cevirmeye kalkarlar falan onleminizide alin bence polise sikayet edebilirsiniz sizi rahatsiz ederlerse mesela tehdit,takip etme falan olabilir yani tedbirinizi alin ne olur olmaz,annelik damarlari simdi kabarmis hanimin

O zaman çocuğun psikolojisi açısından aklını bulandırmamak daha mantıklı. Hele çocuğu alıp aynı işkenceye maruz bırakacak bir karakterdeyse vermemek için mücadele edin.

Ben şimdi ne değişti onu merak ediyorum
Yüzünü görmek istemiyorlardi.Benim kapıma atıp gitti. Kardeşime kaç kere ulaşmaya çalıştım cevap yok. Kadını aradım bana istemiyorum neyapiyorsan yap dedi.sonra telefonlar açılmadı. Yok oldular. Bir Aydır da ara ara Arıyor.
Ben çocuk bakmayı bilmiyordum
Yoktu bizim çocuğumuz.
Ve tüm hayatım değişti.
Akşamlara kadar yatan ben sabah koru kalkmaya başladım. Yemek yapmayan ekmek arası yiyen ben hergün yemekler yapmaya başladım. Okula başladık kreş yani.
O çok ve ben çok mutluyuz.
Zor zamanları gecdik. Ve şimdi herşey sil baş....
O benim oğlum ve ben annesi.
Ben anne söylemedim o söyledi bana ve ben kendi çocuğum bildim onu öylede.

Sanirim yurt disindasin. Sigara yaniklari varsa ve velayet sizde oldugu icin yasal olarak gostermeme hakkiniz var ama en azindan babasini gorsun. Vicdani acidan zor bir durum .

Bende bundan korkarim iste sizin de dediginiz gibi halasi olarak bilseydi keske, bi suru insan var boyle kardeslerini kaybedipte yigenlerine annelik yapan,ama halasi kalarak yani bu ilerde sorun olur,cocukta halaya karsi guvensizlik yaratir allah yardimcisi olsun konu sahibinin isi cok zor

Rabbim mutluluğunuzu, huzurunuzu bozmasın, o insana da fırsat vermesin.

Ama o bana anne Deme yi sevdi
Biliyordu annesi değilim.annesini soruyordu hep. Nerde anne ne zaman gelcek anne. Ben unutamam o zamanları

Sen cocugu almalarindan korkuyorsun. Bir avukata danismaya ne dersin. Senin istedigin saatlerde gorme sarti koyabilirsin.

inanie okurken cok duygulandim ben doguranun degil bakanin anne oldugu fikrini destekliyorum yani yazuklar olsun ustunde sigara sondurdugu cocuktan nasil hak talep edebiliyor rabbim kolaylik versin boyle insanlqrla ugrasmak cok Or

bizim bi komşuda oldu buna benzer bişi. çocuk dedeyi baba anneyi annesi biliyor. birlikte yaşıyorlar.öz babayı bir amca olarak biliyor. yıllarca böyle. ama artık 6 yaşına gelince anne niye babamla (yani dedesiyle) yatmıyorsun ? niye ananem babamla yatıyor ? sen niye benim babama baba diyorsun vs. sorgulara başlıyor. şimdi düşünüyorlar nasıl anlatıcaz diye. çocuğun pskolojisinin düşünemiyorum gerçekten. etrafta bazı insanlar ortalığı bulandırıyor tabi. çocuk gerçeği başkasındanda öğreneilir.
olan çocuklara oluyor ya valla çok zor durum. yazık yavrulara.

Sanirim yurt disindasin. Sigara yaniklari varsa ve velayet sizde oldugu icin yasal olarak gostermeme hakkiniz var ama en azindan babasini gorsun. Vicdani acidan zor bir durum .
Görse,hep görüşseler ya başka şeyler aşı yaparlarsa çocuk, A?

Ama o bana anne Deme yi sevdi
Biliyordu annesi değilim.annesini soruyordu hep. Nerde anne ne zaman gelcek anne. Ben unutamam o zamanları
Ayy kolaymi canim yazik o yavrunun ne gunahi vardikiyani halasi oldunuzu biliyor ve anne demeyi o secti,o zaman yapacak bisey yok canim kendi istemis ki ustelik o ana olucak kadindan goremedigi sevgiyi ilgiyi sende bulmus yavrum hicc uzulme mucadele et verme o zaman!onlar ana baba olmayi haketmemisler al onlemlerini gerisi de allah buyuktur canim hic uzulme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…