Oğlumu annesine gostermelimiyim

Ayy anliyorum simdi sonucta anadir dedim ama boyle anami oluryasigara yanigi ne demek!!vicdansiz millet bebek sahibi olabilmek icin neler yasiyor allah askinabu zamana kadar nerdeymis niye arayip sormamis?sizde ona annelik yaptiniz tabi esinizi de tebrik etmek gerek valla her erkek kabullenmez dogrusu.Peki kardesinizle konustunuzmu hic?gercekten barismislarmi ne yapacaklar bi ogren bakalim canim niyetleri neymis,cok zor bi durum yaa allah yardimcin olsun canim ne kadar zamandir sende cocuk?

Şimdi barismislar diye yine isti yorlar galiba böyle bir saçmalık varmı..

1 sene olmuş sizinle yaşayalı
İlk geldiğinde sürekli annesini soruyormuş yazık. Şu anda nasıl? Hala arada onu aradığını belli eden hareketleri oluyor mu? Yoksa unutmuş gibi mi?
Annesi şimdi görüp yine 1 sene ortadan yok olacaksa göstermemek daha mantıklı.
Ama düzenli olarak görecekse göstermek daha iyi olur gibi geliyor.

Çocuğun velayeti kimde peki?
Sigara yanıkları dediniz,bununla ilgili raporunuz varmı? Çocuğa işkence yapılmış resmen çok üzüldüm,bir anne bunu evladına nasıl yapabilmiş yani aklım almıyor ki zaten bırakıp gidebilmiş arkasına bakmadan.

Diğer konunuzda yeğeninizin sürekli annesini sorduğunu yazmışsınız. Bu şekilde muamele gören bir çocuk böyle bir anneyi nasıl özleyebilir ki?
Annesinin yaptığından emin misiniz?

İlk konularınızdan beri hatırlıyorum, doğurmakla annelik olmuyor, yaşadığınız yer itibariyle heralde sağlam hukuki dayanaklarla bu konunun üstesinden gelebilirsiniz, mıy mıy annesini görmesi lazım diyenlere de kulak asmayın, çocuk benim bildiğim sıkılınca poşet gibi bir kenara bırakılıp kendini iyi hissedince dönüşte alınmaz.

O zaman cocuk zaten kendi annesi olmadığınızı biliyor?

Böyle bi durumda görmesini yasaklamanız saçma olur.

Zaten biliyormuş cocuk bırakın görsün..

1sene. Aramak istemi yorum şimdi onları belli ne diyecekleri. Yasal olarak herşeyiyle bana ait..

Polisle dayansa kapınıza alır sizden onu , üstünede çocuk kaçırmadan suçlu duruma düşersiniz. Kimseye de izah edemezsiniz.

Durumunuz gerçekten çok zor. Hem minik yürek için hem sizin için üzüldüm.

Herkesin dediği gibi lütfen uzman desteği alın. Şuan toparlanması mümkün olmaz böyle bir durum karşısında.

Kaç senedir sizde ? Sigara yanıkları için bir şikayette bulundunuz mu? Raporunuz var mı ?

Diğer konunuzda yeğeninizin sürekli annesini sorduğunu yazmışsınız. Bu şekilde muamele gören bir çocuk böyle bir anneyi nasıl özleyebilir ki?
Annesinin yaptığından emin misiniz?
Evet annesi yapmıştı. Yine soruyordu yavrum neler çektik ilk aylar ama şuan onu unuttu tamamen beni biliyor ben annesiyim.

Gercekten cok zor bi durum,dusun dusun cikamiyo insan icindensen buyutmussun emek vermissin allah razi olsun ama keske cocuk seni annesi degilde halasi bilseydi,anne dedirtmeseydin keske sonucta sizin degil cocuk er gec ogrenecek,annesi demeye dilim bile varmiyor ama kardesinizle baristiysa sana birakmazlar cocugu cok yipranirsin,mucadele ediyim dersin vermemek icin ama sen zararli cikarsin iyi dusun derim,gercekten onlarin bidaha ayrilmicaklarina emin olmak lazim ya kadin cocugu alabilmek icin baristiysa yaa ne bilim kafam allak abullak oldu

yasal olarak derken.nüfus cüzdanında anne bölümünde sizin isminiz mi yazıyor

Rapor var Velayet bende devlet bana verdi
Ben eşim üstümüze aldık tamamen sildiler çocuk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…