- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi edaligeceler
-
Ayy anliyorum simdi sonucta anadir dedim ama boyle anami oluryaKardeşim ve eşinin çocuğu aslında. boşandılar. Kadın bebeğimi bıraktı kardeşime ve gitti kendi ülkesine..
Ve bebeğimde sigara yanık izleri bile vardı
Annesi tarafından yapılmış.
Kardeşimde bana getirdi... Çekti gitti.
Okadar zorluklar çektik ki eşim ve ben. Aradım ulaşamadım ikisinide.
Bütün hayatımi değiştirdim.
Benim bebeğim oldu. Ben baktım. Ve benim oğlum oldu beni anne eşimi baba bildi...
Ve şimdi arayıp görmek istiyorlar. Bence planları geri almak,barismislar..
Şimdi barismislar diye yine isti yorlar galiba böyle bir saçmalık varmı..Seni hatırladım. Abinin bebeğine sahip çıkmıştın. Bebeğin annesi gitmiş abin de hiç ilgilenmemişti.
Ne kadar oldu bebekle yaşamaya başlayalı.
Ben de olsam göstermek istemezdim. Ama net olarak bir şey söyleyemiyorum tabi. Her konuda empati yapılamıyor.
Nereden dank etmiş acaba hanıma? Koca geri dönünce bebek kıymetli mi olmuş?
Diğer konunuzda yeğeninizin sürekli annesini sorduğunu yazmışsınız. Bu şekilde muamele gören bir çocuk böyle bir anneyi nasıl özleyebilir ki?Kardeşim ve eşinin çocuğu aslında. boşandılar. Kadın bebeğimi bıraktı kardeşime ve gitti kendi ülkesine..
Ve bebeğimde sigara yanık izleri bile vardı
Annesi tarafından yapılmış.
Kardeşimde bana getirdi... Çekti gitti.
Okadar zorluklar çektik ki eşim ve ben. Aradım ulaşamadım ikisinide.
Bütün hayatımi değiştirdim.
Benim bebeğim oldu. Ben baktım. Ve benim oğlum oldu beni anne eşimi baba bildi...
Ve şimdi arayıp görmek istiyorlar. Bence planları geri almak,barismislar..
Kardesim ve esi bosandilar...3yasinda cocuklari var... Kadin cocugu kesinlikle istemiyor...
Kardesim de sabah 8 aksam 10 bir calisma saati var ve mumkun degil bakmasi... Bakiciya sicak bakmiyor cunku sabahtan aksama tanimadigin birine cocugu emanet etmek cesaret...
Total de ben de kaliyor yegenim 4 gun bugun oldu...
Ama hep annesini soruyor
Onu istiyor...
Yemek yemiyor ben verirsem
Ancak zorluyorum,ozaman da iyice soguyor benden...
Annesini tek bir kez aradim
Ne yaparsan yap benim bir cocugum yok,benim oyle bir hayatim olmadi diyor...
Ben nasil sevdirebirim kendimi?
Bu eski konumdu...
1sene. Aramak istemi yorum şimdi onları belli ne diyecekleri. Yasal olarak herşeyiyle bana ait..Ayy anliyorum simdi sonucta anadir dedim ama boyle anami oluryasigara yanigi ne demek!!vicdansiz millet bebek sahibi olabilmek icin neler yasiyor allah askina bu zamana kadar nerdeymis niye arayip sormamis?sizde ona annelik yaptiniz tabi esinizi de tebrik etmek gerek valla her erkek kabullenmez dogrusu.Peki kardesinizle konustunuzmu hic?gercekten barismislarmi ne yapacaklar bi ogren bakalim canim niyetleri neymis,cok zor bi durum yaa allah yardimcin olsun canim ne kadar zamandir sende cocuk?
Bana anne diyor unnutu bile onu..O zaman cocuk zaten kendi annesi olmadığınızı biliyor?
Böyle bi durumda görmesini yasaklamanız saçma olur.
Zaten biliyormuş cocuk bırakın görsün..
1sene. Aramak istemi yorum şimdi onları belli ne diyecekleri. Yasal olarak herşeyiyle bana ait..
Evet annesi yapmıştı. Yine soruyordu yavrum neler çektik ilk aylar ama şuan onu unuttu tamamen beni biliyor ben annesiyim.Diğer konunuzda yeğeninizin sürekli annesini sorduğunu yazmışsınız. Bu şekilde muamele gören bir çocuk böyle bir anneyi nasıl özleyebilir ki?
Annesinin yaptığından emin misiniz?
Velayet deniyor sanırım o bende yani. Ne annesi ne kardeşim istemediler.Yasal olarak nasıl aldınız ki ? Anlayamadım.
3 yaşındaki bir çocuk annesini unuttu mu bir senede ? Bu çocuklar çok masum
Rapor var Velayet bende devlet bana verdiPolisle dayansa kapınıza alır sizden onu , üstünede çocuk kaçırmadan suçlu duruma düşersiniz. Kimseye de izah edemezsiniz.
Durumunuz gerçekten çok zor. Hem minik yürek için hem sizin için üzüldüm.
Herkesin dediği gibi lütfen uzman desteği alın. Şuan toparlanması mümkün olmaz böyle bir durum karşısında.
Kaç senedir sizde ? Sigara yanıkları için bir şikayette bulundunuz mu? Raporunuz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?