başı sağolsun canım yaa içim cız etti okurken olur inşallah tekrar hamile kalırsın kendini bu kadar üzme rahim ağzı yetmezliği için tedavi ol önce allah bir daha yaşatmasın bu acıyı hiç kimseyeBen bebeğimin için 2,5 sene uğraştım gitmediğim dr. görmediğim ilaç tedavisi kalmadı çikolata kisti ve polikistik over vardı.Sonra bir nisan ayında yumurta çatlatma iğnesiyle hamile kaldım bebeğim 24.hafta 4 günlüktü ve 8 ekimde arkadaşlarımız geldi bebeğimin odası için boya beğendik ve gittiler işte o gece eşimle şakalaştık birden bir ağrım oldu dedim bu geliyor galiba eşim dedi şakası bile kötü saat 22:00 arası ve ben netten baktım yattım saat 01:30 bir uyandım sancıdan duramıyorum sonra hastaneye gittim dr. rahim ağzı açıklığım olduğunu söledi ve doğumun gelmiş dedi ben şok oldum ağlamaya başladım beni bırakın bebeğimi yaşatın ne olur dedim oda beni başka bir hastaneye gönderdi ambulansla oraya gittim ve sabah 9 ekim 07:15 normal doğum ile bebeğimi oğlumu dünyay getirdim dr. bana 4 saat bile zor yaşar dedi oğlum ise 24 saat yaşadı bunları yazarken nasıl canım acıyor anlatamam size ve 10 ekim 12:30 bebeğimi kaybettim... Sizce tekrar hamile kalabilir miyim ? Kalırsam ne zaman kalbilirim ne olur yardım edinn ...
Ben bebeğimin için 2,5 sene uğraştım gitmediğim dr. görmediğim ilaç tedavisi kalmadı çikolata kisti ve polikistik over vardı.Sonra bir nisan ayında yumurta çatlatma iğnesiyle hamile kaldım bebeğim 24.hafta 4 günlüktü ve 8 ekimde arkadaşlarımız geldi bebeğimin odası için boya beğendik ve gittiler işte o gece eşimle şakalaştık birden bir ağrım oldu dedim bu geliyor galiba eşim dedi şakası bile kötü saat 22:00 arası ve ben netten baktım yattım saat 01:30 bir uyandım sancıdan duramıyorum sonra hastaneye gittim dr. rahim ağzı açıklığım olduğunu söledi ve doğumun gelmiş dedi ben şok oldum ağlamaya başladım beni bırakın bebeğimi yaşatın ne olur dedim oda beni başka bir hastaneye gönderdi ambulansla oraya gittim ve sabah 9 ekim 07:15 normal doğum ile bebeğimi oğlumu dünyay getirdim dr. bana 4 saat bile zor yaşar dedi oğlum ise 24 saat yaşadı bunları yazarken nasıl canım acıyor anlatamam size ve 10 ekim 12:30 bebeğimi kaybettim... Sizce tekrar hamile kalabilir miyim ? Kalırsam ne zaman kalbilirim ne olur yardım edinn ...
Allah razı olsun geceleri uyuyamaz oldum bebeğimi çok ösledim ve tekrar hamile kalabilecek miyim endişesi beni üzüyor ben bu bebeği çok beklemiştim inan bana ....
canımmm hoşgeldinn.çokk büyük geçmiş olsun.Rabbim sana ve eşine sağlık versin inşallaah..hiç merak etme strese girme yine olacaktır buna inan ve dua et..yaşadığın zor biliyorum ben de 25 haftalık bebeğimi kaybettim 3 sene uğraştıktan sonra olmuştu.ben bekliyorum 8 eylüldü.ama biliyorum ki mevlam verecektir.çünkü sen ve eşin sağlıklısınız.yeter ki inan bende pkos hastasıyım ama doğum pkosu hafifletir kıolaylaştırır yeni hamileliği derler ben inanıyorum sende inan ve züülme.rabbim en yakın zamanda yeni mutluluklar nasip eder inşaallah...
daha acın taze ama zamanla alışacaksın ben 8 ağustos günü 2 oğlumuda kaybettim ilk zamanlar çok kötüydüm sonradan alıştım hatta gelecek ay korunmam bitiyor sende biraz güçlü ol lütfen hırpalama bu kadar kendini
basın sağolsun 2temmuzda 3,bebeğimi(ilk ikisinide 1,5ve 2,5aylıkken kaybetmiştim) ani su gelmesi ile güle oynaya doğuma giderken, hastanede yasayn yavrum ani bir kaka yemesi nedeni ile 37.haftamda kaybettim, ben 4 ay oldu,bir an bile unutamadım,bir saniye aklımdan cıkmıyor bu acı, Allah sana da sabır versin,insallah tez zamanda acılarımızı dindirecek sağlıklı yavrularımız bekletmeden gelir...sınavımız cok zor,hergün kapı arkalarında ağlıyorum ama bi care,elden birsey gelmiyor
okadar güzel anlatmışsınki bnm içimdekileri çocuk görmeye bebek görmeye dayanmıyorum herşey bana oğlumu anlatıyor inşallah yeni bebeklerimiz gelir ....
Rabbim bize biran önce yeni bebeklerimizi versinn
Ben bebeğimin için 2,5 sene uğraştım gitmediğim dr. görmediğim ilaç tedavisi kalmadı çikolata kisti ve polikistik over vardı.Sonra bir nisan ayında yumurta çatlatma iğnesiyle hamile kaldım bebeğim 24.hafta 4 günlüktü ve 8 ekimde arkadaşlarımız geldi bebeğimin odası için boya beğendik ve gittiler işte o gece eşimle şakalaştık birden bir ağrım oldu dedim bu geliyor galiba eşim dedi şakası bile kötü saat 22:00 arası ve ben netten baktım yattım saat 01:30 bir uyandım sancıdan duramıyorum sonra hastaneye gittim dr. rahim ağzı açıklığım olduğunu söledi ve doğumun gelmiş dedi ben şok oldum ağlamaya başladım beni bırakın bebeğimi yaşatın ne olur dedim oda beni başka bir hastaneye gönderdi ambulansla oraya gittim ve sabah 9 ekim 07:15 normal doğum ile bebeğimi oğlumu dünyay getirdim dr. bana 4 saat bile zor yaşar dedi oğlum ise 24 saat yaşadı bunları yazarken nasıl canım acıyor anlatamam size ve 10 ekim 12:30 bebeğimi kaybettim... Sizce tekrar hamile kalabilir miyim ? Kalırsam ne zaman kalbilirim ne olur yardım edinn ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?