Oglumu cennete gönderdim

Dnzumay

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
808
1.142
313
Kizlar bugun evimdeyim 4 gundur hastanedeydim 38 haftalik oglum karnimda birkac saat icinde cennete gitti. Hissettigim acinin tarifi yok uyusmus gibiyim. Ilk gebeligim oldugu icin suni sanciyla normal dogurtmaya calistilar ama olmadi sonunda sezeryan oldum. Oglumu gordugum an ki ask hicbirseyde yok kocaman bir bebek benim bebegim askim herseyimi topraga koydum. Eve geldim besiginin yanindayim karnimda acilar ama koynum bos... Allah kimselere yasatmasin...

Canimm cokk gecmis olsun,Allah sabir versin canim.Ayni aciyi ben de yasadim yavrum erken dogdu ve hayata tutunamadi bir süre sonra kaybettik.Canim benim acin cok taze Allah sabir versin,seni cok iyi anliyorum ama ilk günkü gibi olmicak acin azalacak zamanla,hayatina yine devam edeceksin.İnsallah yine hamile kalacaksin ve Allah'in izniyle boy boy cocuklarin olacak.

Amin ins ama oglumun yeri bambaska... ole guzel bir bebek olmus ki tek tesellim obur dünya da bulusmak

Canım, Rabbim sabırlar versin sana Seni cennette bekleyecek meleğin Sebebi belli mi peki neden kaybettin yavrunu
Amib canim ins tek teselli seklimiz ahiret zaten... nedeni bebegimin kordonu burulmus kan akisi saglanamamis zaten bikac saat icinde aniden oldu. Bigun oncesi nst de hersey ii cikti ertesi gun hareket alamayunca korkup gittum ki kalbi durmus yapilcak bise kalmamisti. Cok cok buyuk bi aci hele gul yuzunu gordum kokusunu aldim ki tarifi yok

Çok zor canım seni çok iyi anlıyorum 8 yaşında bir oğlum var. onun hamileliğinde boynunda 3 tur kordon dolanmıştı ve 4. tur da dolanmak üzereydi, dr gece bile takip edeceksin, hareket alamadığın an gel dedi, 37. hafta da aldı sonra... Ama gece bile uyku uyumuyordum Rabbim sana da sağlıkla kucağına alabileceğin evladını nasip etsin inşallah bende ikinci için uğraşıyorum, 2 yıl oldu 3 tane kaybım var. Sonuncusu geçen ay 8. haftalıktı Onlar bile beni nasıl üzüyor senin yaşadığın eminim tarifsiz bir acıdır. Ama geçecek, yeniden anne olacaksın, Rabbimin imtihanı bu

Cok tesekkur ederim ins yeniden bu duygulari yasarim. Su an kendimi ve esimi toparlamakla mesgulum

Rabbim sabırlar versin canım...Allah bir daha böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın....

Canim cok ama cok uzuldum Rabbim cennetinde bulustrsun meleginle..sabir versin sana da insallah hayirlisiyla yeniden bebek sahibi olman duasiyla su an yasagin aciyi hssediyoruz tatlim

ayyy nasıl içim yandı Allah sabır ve selamet versin
Allahım tez zamanda yeni bir avlat nasip etsin ve meleğinle seni buluştursun. büyük imtihan, Allah kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez.

Teşekkür ederim kizlar.. dilerim su lohusa halimde ettigim duam tutar dilerim hepinizin evlatlari hayirli saglikli çocuklar olurlar bol bol dua edin de yuregimdeki sanci bi nebze de olsa hafiflesin zira yuregim agir gelio
yazini gordugumde allahm insallah cok eskidir yeni degildir die dua ederek actm tam 1 yil omce bende 37 haftalik melegimi kizimi kaybettm 14 saat yasadi. tarifi bile yok su an cektigin acinin nasil bi ruh halinde oldugunu o kadar iyi biliyorum ki allahm tez zamanda guzel gunler gostermeyi nasip etsn kucaklarimiz yavrularimizla dolsun.aci gecmiyo ama zamanla alisiyoruz biz secilmis anneleriz rabbim mukafatini vericek. su an hamileyim tekrar 1 ay var doguma ve icimde ki korkuyu telasi tarif edemem rabbim yardimcimz olsn. canm kardesim allahm dayanma gucu versn sana ve esine

Teşekkür ederim kizlar.. dilerim su lohusa halimde ettigim duam tutar dilerim hepinizin evlatlari hayirli saglikli çocuklar olurlar bol bol dua edin de yuregimdeki sanci bi nebze de olsa hafiflesin zira yuregim agir gelio
Canim dua edicem ama zamanla hafiflicek feraha cikacaksin.Benim bebegim de bir ay kadar küvezde kaldi ve hayata tutunamadi kaybettik.Aglama krizlerine girdim,acimi tarif edemem ama alistim,aci ilk günkü gibi olsa kimse kaldiramaz.O zaman cok gelen giden oldu,cogundan da duydugum ayni ya da benzer seyler yasamislar ve simdi cocuklari var hepsinin de.Demek yasayacakmisiz biz de bu durumu.Fazla yipratma kendini,yine olur.Bebegimiz melekti melek olarak gittiler ve diger tarafta bulusacaz meleklerimizle.İnanki gececek bugünler,unutulmaz ama aci hafifliyor yine hayatina bakiyorsun.Seneye bu zamanlar belki de hamileliginin keyfini cikariyor olacaksin.Sadece zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…